İspanya/Barcelona'da Kawasaki fotoğraf çekimi yaparken magazin gibi yakalamışlar..
Tek silindir,çift disk fren,yenilenmiş süspansiyonlar ve yeni görünümüyle eski 250'liği tarihe gömecek gibi duruyor Kawasaki'nin orjinal web sitesinde ve diğer sitelerde daha yer almıyor.11-12 senelik bir süreden sonra beklenen bir kasaydı iyi oldu değiştiği..İnşallah Türkiye'yede gelir.
Yeni kasasını ER6F'e benzettim egzos harici neredeyse aynısı..Birde rengi yeşil tabi
skp, http://cycleposers.com/ sitesinin yalancısıyım 2008 diye açınca içine çekti beni Dolu var 2008 olarak gösterdikleri koymayı bile düşünüyodum acaba yalanmıdır diye şimdi araştırıyorum.
Tarih: 19.09.2007 - 12:24 Mesaj konusu:
gelirse çok güzel ama fotograflara baktımda hiç öyle kaslı bir motora benzemiyor...yani görünüş cbr 125 kadar görünüyor..biraz daha kaslı bir görüntüsü olsa daha güzel olur gibi geldi..lastikleri felan bisiklet tekeri gibi görüküyor..
Kawa ne zaman ön dizayn yapmayı öğrenecek yaa? Yamaha YZF-125 çok daha güzel olmuş. Gerçi bu 250'lik ama yine de daha iyi bi kafa granajı beklerdim ben... _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
daha önce tarafımca verilmişti... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız