Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Kawasaki Ninja 250R

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Kawasaki Ninja 250R

2008 Kawasaki Ninja 250R
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.09.2007 - 16:32    Mesaj konusu: 2008 Kawasaki Ninja 250R Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İspanya/Barcelona'da Kawasaki fotoğraf çekimi yaparken magazin gibi yakalamışlar..

Tek silindir,çift disk fren,yenilenmiş süspansiyonlar ve yeni görünümüyle eski 250'liği tarihe gömecek gibi duruyor Gülümsüyorum Kawasaki'nin orjinal web sitesinde ve diğer sitelerde daha yer almıyor.11-12 senelik bir süreden sonra beklenen bir kasaydı iyi oldu değiştiği..İnşallah Türkiye'yede gelir.

Yeni kasasını ER6F'e benzettim egzos harici neredeyse aynısı..Birde rengi yeşil tabi Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yhakup
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 18.09.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu 125 lik degilmiydi_?
Başa dön
yhakup Çevrimdışı yhakup Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.09.2007 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yhakup, valla baktığım sitede 250cc yazıyor inşallah değildir yalan haber vermeyelim diye korkuyorum Gülümsüyorum

Orjinal link : http://cycleposers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=170&Itemid=44

İngilizcem yettiği kadar çevirmeye çalıştım oradaki yazıları.
Başa dön
yhakup
Üye
Üye

MesajTarih: 18.09.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş senin dedigin giibidir cunku dah aonce böle bi topic acıldı da 125 yazıodu ondan sordum Gülümsüyorum
Başa dön
yhakup Çevrimdışı yhakup Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 18.09.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzr 250 olmaz kesın zx2,5R dıye gecer.. Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 18.09.2007 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bunu gördüm yalan haber olmasın :s yani bu resimleri daha önce gördüm özellikle son resmi
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.09.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skp, http://cycleposers.com/ sitesinin yalancısıyım 2008 diye açınca içine çekti beni Gülümsüyorum Dolu var 2008 olarak gösterdikleri koymayı bile düşünüyodum acaba yalanmıdır diye şimdi araştırıyorum.
Başa dön
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 18.09.2007 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yalan bence Çok gülüyorum
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawas10
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.09.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yalan degıl ,dogrudur cıkacak ve gelecek 250 cc 2 silindir
Başa dön
kawas10 Çevrimdışı kawas10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yhakup
Üye
Üye

MesajTarih: 19.09.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelirse çok güzel ama fotograflara baktımda hiç öyle kaslı bir motora benzemiyor...yani görünüş cbr 125 kadar görünüyor..biraz daha kaslı bir görüntüsü olsa daha güzel olur gibi geldi..lastikleri felan bisiklet tekeri gibi görüküyor..
Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 19.09.2007 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 125 den cok daha guzel bence arka kuyruk falan gelır ınsallah bende alırım Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 19.09.2007 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kawa ne zaman ön dizayn yapmayı öğrenecek yaa? Yamaha YZF-125 çok daha güzel olmuş. Gerçi bu 250'lik ama yine de daha iyi bi kafa granajı beklerdim ben...
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.09.2007 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy,
Alıntı:

zzr 250 olmaz kesın zx2,5R dıye gecer

yok aslında zx2.75R Çok gülüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

kawas10,
Alıntı:

yalan degıl ,dogrudur cıkacak ve gelecek 250 cc 2 silindir

tamam kaan abi işe son noktayı koydu gerçektir öleese Bravo
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 19.09.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha önce tarafımca verilmişti... OK
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu aletin teknik verileri hakkında bilgi varmı ?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal