Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 1100 xx in kullanımı nasıl?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 1100 xx in kullanımı nasıl?

cbr 1100 xx in kullanımı nasıl?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
subye
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.09.2007 - 22:38    Mesaj konusu: cbr 1100 xx in kullanımı nasıl? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar çoğunuza çok komik gelicek ama çok merak ettim. dalga geçmeyin Gülümsüyorum ben hiç super touring yada super spor tarzı bi motora binmedim. regal raptorum vardı.biraz hızlı ama şehir içinede uygun bi motor istiyorum.bide virajlarda yatarak dönmen gerek fazla çeviremezsin diyolar doğru mu?.genelde şehir içinde binecek ve çok hız manyağı olmayan birine yada şöyle deyim yoluna göre basacak bi adama böyle bir motor uygun mu sizce...cbr 1000 xx içinde aynı şey geçerli mi
Başa dön
subye Çevrimdışı subye Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 18.09.2007 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarın alıcaz bakalım deniyelim bi
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 18.09.2007 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 1000 xx değilki Çok gülüyorum cbr 1100 xx super blackbird
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 18.09.2007 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk olarak sanırım tecruben hiç yok oyuzden XX sana göre bi makina değil. XX 217 kg 154hp bi makina otobanda race makinadan farksız bi perforfans veriyor son hızda tüm 600leri 636yı hatta 750leri gecer.1000cc lere son hızda kafa tutabilcek kadar güçlü bi makinadır. oturuşu rahat frenleri CBS sayesinde çok guvenli çok stabil ruzgardan etkilenmiyor arkaya binen rahatsız olmuyor.baya sağlam yakar ama performası yuzunden hoş görmek gerek. sana gelince kullandığın tabirlerden anladığım kadar motor konusunda bilgin yok. tecrubende yok. oyuzden merdiveni basamak basamak çık. XX basamakların sonlarında olan bi makinadır. trafikte yorar bunuda ekleyim!!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bartyn

MesajTarih: 18.09.2007 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eski motorum du.. güsel bi motor rahat ve çok hızlı
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 18.09.2007 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazını tekrar okudumda kardesim sen sevenlerini düşün vazgeç bu xx sevdasından sen al bi ER5 yada cbf 500 SONRA KENDİNE GÖRE BASKA MAKİNA ALIRSIN!!
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.09.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bide virajlarda yatarak dönmen gerek fazla çeviremezsin diyolar doğru mu?.

Hangi motor için çevirebilirsin dediler merak ettim Gülümsüyorum Bence virajlardan da XX dende uzak durman lazım arkadaşım..
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 18.09.2007 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nasil belli oluyor ama sorunun sorulus seklinden tecrubenin olmadigi. Belki tecrube var tamam ama bu tecrube en fazla 250 cc bir motorla daha fazla degil. Eminim...

subye. Sen SRAD-HAN'a kulak ver. Dogru soyluyor... OK
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 18.09.2007 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Parayı bastıran herkes gibi sende alabilirsin XX denen canavarı.
Ama xx'mi seni kullanır senmi onu kullanırsın onuda zaman gösterir Bravo
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.09.2007 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk önce bi x100 al,sonra x500 sonra x600 sonra ama çok çok sonra 1000 eğer hala hızını alamadıysan xx takılırsın Bravo
viraja dikkat et ama Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
subye
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Nasil belli oluyor ama sorunun sorulus seklinden tecrubenin olmadigi. Belki tecrube var tamam ama bu tecrube en fazla 250 cc bir motorla daha fazla degil. Eminim...

aynen öyle.250 cc kullandım ama oda çok uzun değil.motorda benim değildi zaten.bu motor sevdası çok yeni daha bende. karar veremiyorum sitedeki yazılara yorumlara baktım en iyisi o gibi geldi yada en uygunu deyim.bari güzel bi motor önerin bana.yeni geçtik acemiye anlayış biraz...cruiserda olabilir
Başa dön
subye Çevrimdışı subye Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 20.09.2007 - 03:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla orta kategori hakkinda cok bilgim yok. Ama 600'luk bir enduro uygun olur sanirim sana. Mesela Transalp gibi. Bilmiyorum endurolardan hoslaniyor musun. Veya cruiserlardan Dragstar mesela.
shadowmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BatIdan1yERden

MesajTarih: 20.09.2007 - 04:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan demiş ki:
Valla orta kategori hakkinda cok bilgim yok. Ama 600'luk bir enduro uygun olur sanirim sana. Mesela Transalp gibi. Bilmiyorum endurolardan hoslaniyor musun. Veya cruiserlardan Dragstar mesela.

senin ilk etapta süreceğin motor en fazla 250cc olmalı dostum onun içinde transalp dragstar fazla gelir senin için eğer paran varsa al cbf 250 onda pişmeye başla ama yinede dikkatli ol korumalarını al virajlara girerkende hız kes sakın ha sakın yatma... zamanı var Göz kırpıyorum
shadowmania Çevrimdışı shadowmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 05:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

subye, xx i 600f in 1000lik versiyonu gibi düşün 600f desen belki dicem ama xx yalan olur sana söliim Bravo uzak dur OK 500 yada 600 bak Gülümsüyorum
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 20.09.2007 - 06:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 1000 güzel makina.tavsiye ederim. Dans

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal