Tarih: 18.09.2007 - 22:38 Mesaj konusu: cbr 1100 xx in kullanımı nasıl?
arkadaşlar çoğunuza çok komik gelicek ama çok merak ettim. dalga geçmeyin ben hiç super touring yada super spor tarzı bi motora binmedim. regal raptorum vardı.biraz hızlı ama şehir içinede uygun bi motor istiyorum.bide virajlarda yatarak dönmen gerek fazla çeviremezsin diyolar doğru mu?.genelde şehir içinde binecek ve çok hız manyağı olmayan birine yada şöyle deyim yoluna göre basacak bi adama böyle bir motor uygun mu sizce...cbr 1000 xx içinde aynı şey geçerli mi
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 18.09.2007 - 23:17 Mesaj konusu:
ilk olarak sanırım tecruben hiç yok oyuzden XX sana göre bi makina değil. XX 217 kg 154hp bi makina otobanda race makinadan farksız bi perforfans veriyor son hızda tüm 600leri 636yı hatta 750leri gecer.1000cc lere son hızda kafa tutabilcek kadar güçlü bi makinadır. oturuşu rahat frenleri CBS sayesinde çok guvenli çok stabil ruzgardan etkilenmiyor arkaya binen rahatsız olmuyor.baya sağlam yakar ama performası yuzunden hoş görmek gerek. sana gelince kullandığın tabirlerden anladığım kadar motor konusunda bilgin yok. tecrubende yok. oyuzden merdiveni basamak basamak çık. XX basamakların sonlarında olan bi makinadır. trafikte yorar bunuda ekleyim!! _________________
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 18.09.2007 - 23:19 Mesaj konusu:
yazını tekrar okudumda kardesim sen sevenlerini düşün vazgeç bu xx sevdasından sen al bi ER5 yada cbf 500 SONRA KENDİNE GÖRE BASKA MAKİNA ALIRSIN!! _________________
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 18.09.2007 - 23:49 Mesaj konusu:
Nasil belli oluyor ama sorunun sorulus seklinden tecrubenin olmadigi. Belki tecrube var tamam ama bu tecrube en fazla 250 cc bir motorla daha fazla degil. Eminim...
subye. Sen SRAD-HAN'a kulak ver. Dogru soyluyor... _________________ R1 Hedef
Nasil belli oluyor ama sorunun sorulus seklinden tecrubenin olmadigi. Belki tecrube var tamam ama bu tecrube en fazla 250 cc bir motorla daha fazla degil. Eminim...
aynen öyle.250 cc kullandım ama oda çok uzun değil.motorda benim değildi zaten.bu motor sevdası çok yeni daha bende. karar veremiyorum sitedeki yazılara yorumlara baktım en iyisi o gibi geldi yada en uygunu deyim.bari güzel bi motor önerin bana.yeni geçtik acemiye anlayış biraz...cruiserda olabilir
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 20.09.2007 - 03:01 Mesaj konusu:
Valla orta kategori hakkinda cok bilgim yok. Ama 600'luk bir enduro uygun olur sanirim sana. Mesela Transalp gibi. Bilmiyorum endurolardan hoslaniyor musun. Veya cruiserlardan Dragstar mesela. _________________ R1 Hedef
Tarih: 20.09.2007 - 04:49 Mesaj konusu:
slowokan demiş ki:
Valla orta kategori hakkinda cok bilgim yok. Ama 600'luk bir enduro uygun olur sanirim sana. Mesela Transalp gibi. Bilmiyorum endurolardan hoslaniyor musun. Veya cruiserlardan Dragstar mesela.
senin ilk etapta süreceğin motor en fazla 250cc olmalı dostum onun içinde transalp dragstar fazla gelir senin için eğer paran varsa al cbf 250 onda pişmeye başla ama yinede dikkatli ol korumalarını al virajlara girerkende hız kes sakın ha sakın yatma... zamanı var _________________ And i still wonder if u ever wonder the same
And i still wonder...
subye, xx i 600f in 1000lik versiyonu gibi düşün 600f desen belki dicem ama xx yalan olur sana söliim uzak dur 500 yada 600 bak _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız