Merhaba arkadaşlar,
Ben VESPA LX150 alicam bu hafta sonu inş, ilk defa motor sahibi olcam ve seçtiğim model nasil sizce arkdaslar?
Fikirlerinizi bekliyorum, simdiden tesekkurler
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 19.09.2007 - 16:57 Mesaj konusu:
bocuk, motosiklet olması yeterli aslında. her nerede ve nezaman olursa olsun kask takmayı ve korumalarını ihmal etme yeter. _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 19.09.2007 - 17:16 Mesaj konusu:
vespa motosiklet ve scooter camiasının en kaliteli motorlarından biridir. torunlarına bile kalacak bir motor. ancak LX150 ile ET4 arasında hiçbir fark yok. LX, ET4ün yeni versiyonu. ancak beygir gücü, çalışma sistemi, mekanizma tamamen aynı. LX daha pahalı. sana tavsiyem LXe vereceğin parayla 0km bi ET4 alıp kalan parayla da kask mont vs. ekipmanları almandır. hangi vespa-piaggio bayiine sorarsan sor, insanlar hala ET4ü arıyorlar..
ben de ET4 kullanıyorum 2 seneyi aşkın süredir. 20000km nin üzerinde yol yaptım. birkere bile motor tık demedi. kaporta sac olduğundan kolay kırılıp dökülmüyor. ancak bilirsin ki vespa italyan malı olduğundan yedek parçaları oldukça pahalıdır. _________________
ANY 21
Tarih: 20.09.2007 - 09:33 Mesaj konusu:
LX150 modelini uzun süredir kullanıyoruz.herhangi bir sorun yada negatif yönle karşılaşmadık.biraz nazik bir motosiklet.çok bozuk yola yada sert kullanıma uygun değil ama şehir içinde binilebilecek bir motosiklet.isteklerinizi yeterince cevap verecektir.iyi günler.. _________________ Let the good times roll.
www.motorparca.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız