Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD İL GRUPLARI nı oluşturuyoruz nerdesiniz? Yoklama başladı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD İL GRUPLARI nı oluşturuyoruz nerdesiniz? Yoklama başladı

MD İL GRUPLARI nı oluşturuyoruz nerdesiniz? Yoklama başladı
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MD İl Grupları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.09.2007 - 18:59    Mesaj konusu: MD İL GRUPLARI nı oluşturuyoruz nerdesiniz? Yoklama başladı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi Grubu hem sayısal üstünlüğüyle hemde Spor Kulübü yapısıyla Türkiye'nin en büyük motosiklet grugu oldu..
Ve Türkiye'deki tüm şehirlerimizde MD üyeleri var..
MD İL GRUPLARI ismiyle oluşturdugumuz bu forumda yaşadıgınız şehire ait topicde kendinizi tanıtabilir ve MD Şehir grubuna dahil olabilirsiniz.

Eger henüz yaşadıgınız ŞEHİR'e ait bir topic açılmadıysa bunu ilk siz açabilirsiniz.
Açacagınız topic başlıgı şu şekilde olmalıdır: "Örnek" İzmir MD
MD harflerinden önce yaşadıgınız şehrin ismi gelmeli,aksi takdirde topic başlıgı degiştirilecektir.
Daha önceden açılmış bir topic varsa açtıgınız topic kilitlenecektir.

Bu bölümümü oluşturmamızdaki amaç üyelerimizin yaşadıkları şehirde birlik-beraberlik içinde olmaları ve MD adı altında organize olabilmeleri.
Aynı sevdayı paylaştıgınız ve aynı şehirde yaşadıgınız MOTOSİKLET TUTKUNU dostlar edinebilmeniz ve MD Grubuna dahil olabilmeniz için yaşadıgınız şehir'e ait topicde aşagıdaki bilgileri doldurmalısınız.

Ad-Soyad:

Doğum Tarihi:

Kaç yılından beri motosiklet kullanıyor:

Kullandığı Motosikletler:

A2 Ehliyet aldıgı tarih:

Hobileri:

MSN:

Fotografı:

Bu bilgilerin tamamını doldurmak zorunda degilsiniz..

MD İL GRUPLARI adı altında oluşturdugumuz yeni forumda sadece kendi yaşadıgınız şehire ait topice yazabilirsiniz.
İlerleyen zamanlarda oluşacak gruplarda yerinizi almanız açısından bu önemlidir.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.

En son HakanDincer tarafından 20.09.2007 - 02:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_girl_istanbul
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kadıköy

MesajTarih: 19.09.2007 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tşkkürler hakan abi
ASABİYİM AGRESİFİM
Başa dön
crazy_girl_istanbul Çevrimdışı crazy_girl_istanbul Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.09.2007 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bi uygulama bizler için tşk hakan abi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 19.09.2007 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haydi bakalım kulis zamanıdır Gülümsüyorum Bravo
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

parmaklar calıssın.. Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 19.09.2007 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ad-Soyad: Alper

Doğum Tarihi: 1981

Kaç yılından beri motosiklet kullanıyor: 2007

Kullandığı Motosikletler: Keeway Matrix, Yamaha R6

A2 Ehliyet aldıgı tarih: 2007

Böyle mi olacak hocam? Yoksa başka bir yere mi yazıcaz bilgileri?
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 19.09.2007 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KIZGINJAPON, buraya degil..
Aşagıdaki forum içinde yaşadıgınız şehirin topicine yzacaksınız

http://www.motordelisi.com/forum-36.html

eger şehriniz için açılmış bir topic yoksa ilk açan siz olabilirsiniz..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
41ffdeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 19.09.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Peki konuyu açacak kişi organizatör mü olması lazım mesela Kocaeli MD nin organizatörü mü açması lazım illa yoksa herkes açabiliyor mu ?
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 20.09.2007 - 02:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

henüz açılmamışsa HERKES açabilir..
Zaten ilerleyen zamanlarda ORGANİZATÖR'ü olmayan şehirlere bu topicler yardımıyla bakacak ve organizatörler belirliyecegiz..
Yani henüz ŞEHRİNİZE ait bir topic yoksa açabilirsiniz,organizatör olmak şart degil.

Başa dön
smallrider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 20.09.2007 - 03:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böle iyi oldu ya kim nerde acaba md üyesi mdliler varmı çok güzel bi çalışma kolay gelsin abi diger şehirler i ne zaman koyucaksın??ha bu arada sende sAgopa kajmer dinliyosun Gülümsüyorum
Başa dön
smallrider Çevrimdışı smallrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 20.09.2007 - 03:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

smallrider, dogrudur Sagocuyuz Bravo
Diğer iller için ilk mesajımda yazmıştım İyi fikir

Eger bulundugunuz İL e ait henüz açılmış bir topic yoksa topici ilk siz açabilirsiniz diye..

Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 20.09.2007 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, abi aklımdayken sorayım..MD olmayan şehirlere bakacaz organizatör belirleyecez demişsin.Ben Mersin MD nin organizatörü idim ama şimdi süper üyeyim.
Bu konu hakkında bilgi alabilirmiyim. Gülümsüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 20.09.2007 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RüzGaR, server taşınırken rütbelerde silinmişti..AKşama halledelim..

Şimdi yoklamaya katılmayanlar var..Alooooo
Herkes yaşadıhı Şehir'e ait topice bilgilerini bıraksın..Eger yaşadıgınız Şehir'e ait topic yoksa ilk siz açabilirsiniz.

Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 20.09.2007 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, ilgi için teşekkürler Hakan abi.
Bu arada Topiclerede arkadaşlar dedigin gibi yazarlar ise kendileri ilede tanışma fırsatı buluruz.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.09.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel uygulama arkadaşlar.
topic up Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MD İl Grupları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal