Dun yolda yururken bir motor sesi duydum ve tabiiki her zamanki gibi hizla kafami cevirdim ve karsimda tertemiz bir GSX-R 1000. Belliki yeni teslim almis herif motoru. Adam isiklardan kalkana kadar bekledim ve gidisini seyrettim. Adam da gaza geldi tabii benim baktigimi gorunce... Standart ekzozunun sesi bile muhtesemdi. Cift cikis ekzozu fena durmuyor aslinda. Rengi de cok hosuma gitti. Yanimda kamera olmadigi icin maalesef fotografini cekemedim. Ama bilmeyenler icin buraya internetten bir foto koyayim bari. Gordugum renk iste tam buydu;
_________________ R1 Hedef
En son slowokan tarafından 20.09.2007 - 13:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
slowokan, Tamam gördünde sonra ''hadi olum sahura kalk'' diye bi ses gelip rüyadan kalktınmı _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 20.09.2007 - 13:26 Mesaj konusu:
GSXR-PRO demiş ki:
slowokan, 2007 model resimdeki
Valllaaa 2007 lan. Burada 2008'ler cikti diye biliyorum ama emin degilim. Adamin motor belki galeriden yeni cikmisti. Yepyeniydi. _________________ R1 Hedef
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız