Meşhur Çayır çimen toplantımız yine çok güzel geçti..
mangalıyla, etiyle, tavuğuyla, çoban salatasıyla başlayan gece Tophane'de çay-nargile faslıyla devam ederken Fenerbahçe'min de galibiyetiyle geceyi zenginleştirmesi muhteşem oldu..
Yine yedik, içtik, gezdik, eğlendik..
Aramızda yeni misafirlerimiz de vardı, öteki toplantılara da her zaman bekliyoruz.. Gelmeyenler yine çok üzüldüm size, çok şey kaçırdınızzzzz....
Hadi hadi diyonuz msnden o yüzden yeter bu kadar işte resimler..
_________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Epey foto varmış uğraşmışsınız elinize sağlık..
Keyifli geçmişe benziyor eğlenceniz daim olsun .. _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Resimler çok güzel eline saglık strider..
Herzaman ki gibi güzel bir akşamdı
gelen bütün arkadaşlara tşk.. _________________ ahmet@sumernakliyat.com.tr
Dün akşam fenerbahçe maçı olmasına ragmen oldukça katılım fazla idi.Md her geçen gün biraz daha aile olma özelliğini ön plana çıkarıyor burda bazı arkadaşların katkılarını unutmamak lazım. Arno eline sağlık bayağı mesai harçadığını ben şahsen biliyorum. Teşekkürler. _________________ KAWASAKİ ZX 6 R (2007)
halil-uzun@hotmail.com
Tarih: 20.09.2007 - 16:32 Mesaj konusu:
güzel bir akşam daha geride kaldı ellerine sağlık arno kardeşim _________________ HONDA TEAM 954RR-X9 250-GP1 250
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
derkunt seninde bu organizasyonda emeğin büyük sanada ayrıca teşekkürler .Salatalar kaldı ama sağlık olsun bir dahaki sefere ikimize yetecek kadar salata yaparsın. Bir dahaki toplantıda balık var arkadaşlar herkes balığını getirsin ona göre. _________________ KAWASAKİ ZX 6 R (2007)
halil-uzun@hotmail.com
Tarih: 20.09.2007 - 16:56 Mesaj konusu:
HakanDincer,haklısın bunun üstüne daha birşey istenmez sanırım
Darkman-K3, len o ne poz du ööle fena çıkmışız yanlış barış.birdaha seni artçı almıcam haberin olsun
strider, ellerine emeğine sağlık kardeşim güzel kareler yakalamışsın...umarım birdahaki ÇÇL toplantısı da bu kadar bol katılımlı ve,neşeli geçer... _________________
keşke alkolü resimleri şu mübarek günde karıştırmasaydınız.. umarım muhalefet olma demezsiniz sadece bi fikir.. emeğine sağlık.
BEN SÖYLİYCEKTİM AĞZIMDAN ALDIN BİLADER. lütfen ramazanda olduğumuzu unutmayalım. içilecekse bile foto koymaya gerek yok yani... hassas olanlar olabilir... _________________ ERZURUMUN DADAŞI DÜĞÜNDE ÇEKER BAŞI..!
sTaRt, CANGO, haklı olabılırsınız ben kendi adıma haklısınız dıyorum ramazan oldugu için tabii ama herkesin aklı var bize size kimseye düşmez laf etmek içen içer...... ben alkolu sevdigim halde ramazanda içmem 33 gün alkolu unutmak lazım.....
Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 619 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 20.09.2007 - 18:06 Mesaj konusu:
benim fotolarda kıyafetlerim değişik cin gibi
_________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız