Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 19/09/07 Anadolu Çayır Çimen Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

19/09/07 Anadolu Çayır Çimen Fotoğrafları

19/09/07 Anadolu Çayır Çimen Fotoğrafları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 20.09.2007 - 15:51    Mesaj konusu: 19/09/07 Anadolu Çayır Çimen Fotoğrafları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Meşhur Çayır çimen toplantımız yine çok güzel geçti..
mangalıyla, etiyle, tavuğuyla, çoban salatasıyla başlayan gece Tophane'de çay-nargile faslıyla devam ederken Fenerbahçe'min de galibiyetiyle geceyi zenginleştirmesi muhteşem oldu..
Yine yedik, içtik, gezdik, eğlendik..
Aramızda yeni misafirlerimiz de vardı, öteki toplantılara da her zaman bekliyoruz.. Gelmeyenler yine çok üzüldüm size, çok şey kaçırdınızzzzz....
Hadi hadi diyonuz msnden o yüzden yeter bu kadar işte resimler..

Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Epey foto varmış uğraşmışsınız elinize sağlık..
Keyifli geçmişe benziyor eğlenceniz daim olsun .. Alkışlıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.09.2007 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society demiş ki:
Epey foto varmış uğraşmışsınız elinize sağlık..
Keyifli geçmişe benziyor eğlenceniz daim olsun .. Alkışlıyorum
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Darkman-K3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: xxx

MesajTarih: 20.09.2007 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KANKA çok saol arnocum senı sewıorus emegıne saglık
kardesım benım
EXUP
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler çok güzel eline saglık strider..
Herzaman ki gibi güzel bir akşamdı Bravo
gelen bütün arkadaşlara tşk..

ahmet@sumernakliyat.com.tr
Başa dön
EXUP Çevrimdışı EXUP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Göztepe/iSTANBUL

MesajTarih: 20.09.2007 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün akşam fenerbahçe maçı olmasına ragmen oldukça katılım fazla idi.Md her geçen gün biraz daha aile olma özelliğini ön plana çıkarıyor burda bazı arkadaşların katkılarını unutmamak lazım. Arno eline sağlık bayağı mesai harçadığını ben şahsen biliyorum. Teşekkürler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
uzunh1 Çevrimdışı uzunh1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 20.09.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, ellerine saglıkfotolar güzel olmuş çok eglendiğiniz belli oluyor gelemeyenler düşünsün Çok gülüyorum
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 20.09.2007 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir akşam daha geride kaldı ellerine sağlık arno kardeşim OK
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Göztepe/iSTANBUL

MesajTarih: 20.09.2007 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt seninde bu organizasyonda emeğin büyük sanada ayrıca teşekkürler .Salatalar kaldı ama sağlık olsun bir dahaki sefere ikimize yetecek kadar salata yaparsın. Bir dahaki toplantıda balık var arkadaşlar herkes balığını getirsin ona göre. Delirdim Delirdim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
uzunh1 Çevrimdışı uzunh1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 20.09.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper fotogralar,neşeli yüzler..
Daha ne olsunki Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 20.09.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,haklısın bunun üstüne daha birşey istenmez sanırım Alkışlıyorum

Darkman-K3, len o ne poz du ööle fena çıkmışız yanlış barış.birdaha seni artçı almıcam haberin olsun Delirdim

strider, ellerine emeğine sağlık kardeşim güzel kareler yakalamışsın...umarım birdahaki ÇÇL toplantısı da bu kadar bol katılımlı ve,neşeli geçer...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.09.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke alkolü resimleri şu mübarek günde karıştırmasaydınız.. umarım muhalefet olma demezsiniz sadece bi fikir.. emeğine sağlık.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sTaRt demiş ki:
keşke alkolü resimleri şu mübarek günde karıştırmasaydınız.. umarım muhalefet olma demezsiniz sadece bi fikir.. emeğine sağlık.

BEN SÖYLİYCEKTİM AĞZIMDAN ALDIN BİLADER. lütfen ramazanda olduğumuzu unutmayalım. içilecekse bile foto koymaya gerek yok yani... hassas olanlar olabilir...
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.09.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir geceydi..... Alkışlıyorum

sTaRt, CANGO, haklı olabılırsınız ben kendi adıma haklısınız dıyorum ramazan oldugu için tabii ama herkesin aklı var bize size kimseye düşmez laf etmek içen içer...... ben alkolu sevdigim halde ramazanda içmem 33 gün alkolu unutmak lazım..... Bravo
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YAMAHA-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/Bostancy

MesajTarih: 20.09.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim fotolarda kıyafetlerim değişik cin gibi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

http://www
Başa dön
YAMAHA-R1 Çevrimdışı YAMAHA-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal