Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 20.09.2007 - 19:13 Mesaj konusu:
headshuter eline sağlık, sakal çok yakışmış kazasız belasız kullan _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tarih: 20.09.2007 - 19:56 Mesaj konusu:
güzel allah kaza bela vermesin _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
headshuter şu grenaj olayına bi açıklık getirirmisin....
arkadaşlar bu granaj özel yapılıyoooo maliyetide 60+kargo ben yaptırdım bende lüleburgaz dan getirttim ki ben bodrum luyum nerden nere ama motora çok yakışıyoooooo
eyvallah kardeşim saolasın bende edirneliyim zaten burgaz bana 45 dk. benim bi burgaz yapmam lazım o zman biraz daha detaylı bilgi verirmisin isim cisim nası ulaşabilirim....
bak hocam benim balıkesirde bi arkadaş var sana yardımcı olur sen bana istiyosan söyle ben onunla bi konuşayım ondan sonra ben sana dönerimmm..ha ayrıca bana bunu balıkesirden aldım işte o arkadaştan yardımcı oluruzz.msn adresim headshuter@hotmail.com
Tarih: 23.09.2007 - 21:45 Mesaj konusu:
kesene sağlık çok hoş olmuş makina özellikle egsoz çok hoşuma gitti... _________________ And i still wonder if u ever wonder the same
And i still wonder...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız