Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bodrumlu ybr125r

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bodrumlu ybr125r

bodrumlu ybr125r
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
headshuter
Üye
Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 18:41    Mesaj konusu: bodrumlu ybr125r Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte kaza yapmıştım yeniden yaptırdım ve son haliyle yeni YBR 125R ım sizlerle sizce nasıl

Başa dön
headshuter Çevrimdışı headshuter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 20.09.2007 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kazasız sürüşler

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muratcan0790
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 19:10    Mesaj konusu: egsoz girişi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş egsozun girdiği yerdekı grenajı nerden yaptırdın yada satılıyormu ne kadar bnde de gri ybr var
Başa dön
muratcan0790 Çevrimdışı muratcan0790 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 20.09.2007 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

headshuter eline sağlık, sakal çok yakışmış kazasız belasız kullan
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.09.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel Bravo allah kaza bela vermesin
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KLEBER
Üye
Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 20.09.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

headshuter şu grenaj olayına bi açıklık getirirmisin....
Başa dön
KLEBER Çevrimdışı KLEBER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
headshuter
Üye
Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KLEBER demiş ki:
headshuter şu grenaj olayına bi açıklık getirirmisin....

arkadaşlar bu granaj özel yapılıyoooo maliyetide 60+kargo ben yaptırdım bende lüleburgaz dan getirttim ki ben bodrum luyum nerden nere ama motora çok yakışıyoooooo
Başa dön
headshuter Çevrimdışı headshuter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.09.2007 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika olmus dostum kazasız belasız nazar bozncuğu şart buna Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KLEBER
Üye
Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyvallah kardeşim saolasın bende edirneliyim zaten burgaz bana 45 dk. benim bi burgaz yapmam lazım o zman Gülümsüyorum biraz daha detaylı bilgi verirmisin isim cisim nası ulaşabilirim....
Başa dön
KLEBER Çevrimdışı KLEBER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
headshuter
Üye
Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Qerazma demiş ki:
harika olmus dostum kazasız belasız nazar bozncuğu şart buna Alkışlıyorum Alkışlıyorum

vallahi hocam daha önce nazar boncuğu yoktu kaza yaptım ama şimdi taktım haklısın bencee
Başa dön
KLEBER
Üye
Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aparatı nerden aldın headshuter edirnecarsi@hotmail.com adresinden görüşelim....
Başa dön
headshuter
Üye
Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak hocam benim balıkesirde bi arkadaş var sana yardımcı olur sen bana istiyosan söyle ben onunla bi konuşayım ondan sonra ben sana dönerimmm..ha ayrıca bana bunu balıkesirden aldım işte o arkadaştan yardımcı oluruzz.msn adresim headshuter@hotmail.com

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

lüleburgazdaki abi artık yapmıyomuşşşşş sordummm
Başa dön
yabikci_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alet cok dehset olanagan usttuu
Alkışlıyorum
headshuter
Üye
Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yabikci_41 demiş ki:
alet cok dehset olanagan usttuu
Alkışlıyorum

çok çok saol işte elimizden geldiğince yaptık şuan bence dört dörtlük alarmına kadar herşey var
Başa dön
shadowmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BatIdan1yERden

MesajTarih: 23.09.2007 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesene sağlık çok hoş olmuş makina özellikle egsoz çok hoşuma gitti...
shadowmania Çevrimdışı shadowmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal