Arkadaşlar bu gün motorumu servise bıraktım ilk 400-800 bakımı için. Akşam servisten almaya geldiğimde 105 milyon gibi bir rakam çıkarttılar bu normalmidir. Değişenler Motor Yağı, Gidon Topuzu, Üst conta .. Birde üstüne üstlük servis ücreti almıyoruz diyorlar. Bu rakam normalmi,, ??*
ilk bakım ücretsiz derler ama yağ değişimi adı altında bir ücret isterler.zaten ilk bakımıda yağ değişiminden başka bişey yapmıyorlar.ama 105 ytl yede ooohaaaa derim başka lafım yok.
ayrıca ilk motoru ilk bakıma olabildiğince geç götürmek gerek.erken götürmek cebe zarar.
En son motopirate tarafından 20.09.2007 - 19:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 20.09.2007 - 21:09 Mesaj konusu:
Motor ilk servise gittiğinde yağ değişim ücreti hariç hiç bir ücret talep edilmez.Ama kullanıcıdan kaynaklanan sorundan dolayı parça değişimi olursa ücret alırlar.Motorunun markası ve modeline göre tabiki parça fiyatları değişir. _________________ God is love.
ilk bakım ücretsiz olur,ilk bakımda motorun sadece yağı değişir ve senden bir sıfır fazla para olmışlar ,ilk bakım 15 milyon yağ parası almaları gerekiyordu......
Alıntı:
Değişenler Motor Yağı, Gidon Topuzu, Üst conta
tamam motor yağı için para alıyorlar ama,garantili olduğu için öteki parçalarda senden kaynaklanan bir sorun varsa onlarında parasını alırlar _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
motorumun markası keeway supershadow 250.. Sadece yağ , gidontopuzlarından biri çalınmıştı o ve yağ üst contası değişmiş. TAmam yağ ve gidon topuzu bana ait olsun ama 105YTL istenmez ki bu kadardan ,, istanbuldaki esas italatçıya mail attım bende ... ilk bakımda bu kadar verirsek daha rodayı dolana kadar bir motor parası daha veririm gibi geliyor
ZErdemZ, Faturayı inceledin mi Hangi parçaya nekadar vermişsin. motorun ortala 1 lt yağ konmuştur buda 20,00 ytl civarı. Ama üst contayı neden değiştirmişler onu anlamak zor. eğer bir problem varsa da bunu garanti kapsamanıda olması gerekir. Türkiye Distiribütörü ile görüş bence
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 20.09.2007 - 22:42 Mesaj konusu:
hondagokhan, cbf 150 in bu gün marş basarken zorlandığını anladım akşam hiç çalışmadı vurdurdum zar zor çalıştırdım aküde problem yok marş motorunda problem... garantiye girermi acaba tüm peryodik bakımları yapıldı _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Kaliteli bi motor aldıysan para ödemezsin. garantiden parça değişirse parça parası vermezsin işçiliği de öyle. işçilik ücretini fabrika servise öder. ben kanuni servisiyim. ve motor garantili ise asla tamir etmiyor bi şikayet olunca anında arızalı parçayı yenisi ile değiştiriyoruz. sen fazladan çizdiğin veya kırdığın bi yeri değiştir dersen motor garantili olsa bile bu ürünün parası alınır. 400-800 bakımında da sadece yağ parası ödersin. çünkü fabrika ilk bakımın parasını servise öder yani ilk bakım ücretsizdir. ayrıca conta kısmında bi arıza varsa o garantiye girer yani senin demene bakılırsa sen sadece yağ ve elcik topuzu parasını ödersin. contaya para ödememen lazım işçiliği de buna dahil. 400 km. bi motor conta bozarsa bu fabrikasyondur... senin suçun yok... _________________ KALYONCU MOTOR MOTORSiKLET SATIS SERViS YEDEK PARÇA
allah yardımcın olsun biraderim bendede aynı motordan var aldığım günden beri servisten çıkamadım yarın tüketici haklarındayım şuandada halen arızalı ve istanbulla konuşmama rağmen umursamaz davranıyorlar kaşınanı kaşımak lazım 10 ay sabrettim iyi niyetimi sergiledim ama nafile artık tüketici hakları ile uğraşsınlar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız