Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Garanti kapsamındaki Motora ücret alınırmı ??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Garanti kapsamındaki Motora ücret alınırmı ??

Garanti kapsamındaki Motora ücret alınırmı ??
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ZErdemZ
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Garanti kapsamındaki Motora ücret alınırmı ?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu gün motorumu servise bıraktım ilk 400-800 bakımı için. Akşam servisten almaya geldiğimde 105 milyon gibi bir rakam çıkarttılar bu normalmidir. Değişenler Motor Yağı, Gidon Topuzu, Üst conta .. Birde üstüne üstlük servis ücreti almıyoruz diyorlar. Bu rakam normalmi,, ??*
Başa dön
ZErdemZ Çevrimdışı ZErdemZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.09.2007 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyer motorunun çin malı olma olasılıgı varsa bu gerçek Çok gülüyorum
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.09.2007 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk bakım ücretsiz derler ama yağ değişimi adı altında bir ücret isterler.zaten ilk bakımıda yağ değişiminden başka bişey yapmıyorlar.ama 105 ytl yede ooohaaaa derim başka lafım yok. Beğenmedim
ayrıca ilk motoru ilk bakıma olabildiğince geç götürmek gerek.erken götürmek cebe zarar.

En son motopirate tarafından 20.09.2007 - 19:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
motopirate Çevrimdışı motopirate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.09.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum ayrıca avatarındaki fotoyu hemen deiştir çok yer kaplıyo deiştirmediin sürece yetkililerden uyarı alabilirsin Bravo
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.09.2007 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENCEDE ÇOK ALINMIŞ SENİN ORDAN EN FAZLA 50 YTL ÇIKMAN LAZINDI AMA YİNEDE BİLMİYORUZ İŞTE MOTORUN MARKASINI YAZSAN DAHA KOLAY YARDIMCI OLURUZ SANA. Göz kırpıyorum
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok almıııııııııııııııışlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun adı soyadı markası hangi servis biraz yaz bakalım Gülümsüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
snickers
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antakya

MesajTarih: 20.09.2007 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor ilk servise gittiğinde yağ değişim ücreti hariç hiç bir ücret talep edilmez.Ama kullanıcıdan kaynaklanan sorundan dolayı parça değişimi olursa ücret alırlar.Motorunun markası ve modeline göre tabiki parça fiyatları değişir.

Brh(+)
Başa dön
snickers Çevrimdışı snickers Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 20.09.2007 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk bakım ücretsiz olur,ilk bakımda motorun sadece yağı değişir ve senden bir sıfır fazla para olmışlar Çok gülüyorum,ilk bakım 15 milyon yağ parası almaları gerekiyordu......
Alıntı:

Değişenler Motor Yağı, Gidon Topuzu, Üst conta

tamam motor yağı için para alıyorlar ama,garantili olduğu için öteki parçalarda senden kaynaklanan bir sorun varsa onlarında parasını alırlar
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZErdemZ
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorumun markası keeway supershadow 250.. Sadece yağ , gidontopuzlarından biri çalınmıştı o ve yağ üst contası değişmiş. TAmam yağ ve gidon topuzu bana ait olsun ama 105YTL istenmez ki bu kadardan ,, istanbuldaki esas italatçıya mail attım bende ... ilk bakımda bu kadar verirsek daha rodayı dolana kadar bir motor parası daha veririm gibi geliyor
Başa dön
ZErdemZ Çevrimdışı ZErdemZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 20.09.2007 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok wermişsin
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 20.09.2007 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZErdemZ, Faturayı inceledin mi Hangi parçaya nekadar vermişsin. motorun ortala 1 lt yağ konmuştur buda 20,00 ytl civarı. Ama üst contayı neden değiştirmişler onu anlamak zor. eğer bir problem varsa da bunu garanti kapsamanıda olması gerekir. Türkiye Distiribütörü ile görüş bence
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 20.09.2007 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, cbf 150 in bu gün marş basarken zorlandığını anladım akşam hiç çalışmadı vurdurdum zar zor çalıştırdım aküde problem yok marş motorunda problem... garantiye girermi acaba tüm peryodik bakımları yapıldı
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kalyoncumotor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.09.2007 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaliteli bi motor aldıysan para ödemezsin. garantiden parça değişirse parça parası vermezsin işçiliği de öyle. işçilik ücretini fabrika servise öder. ben kanuni servisiyim. ve motor garantili ise asla tamir etmiyor bi şikayet olunca anında arızalı parçayı yenisi ile değiştiriyoruz. sen fazladan çizdiğin veya kırdığın bi yeri değiştir dersen motor garantili olsa bile bu ürünün parası alınır. 400-800 bakımında da sadece yağ parası ödersin. çünkü fabrika ilk bakımın parasını servise öder yani ilk bakım ücretsizdir. ayrıca conta kısmında bi arıza varsa o garantiye girer yani senin demene bakılırsa sen sadece yağ ve elcik topuzu parasını ödersin. contaya para ödememen lazım işçiliği de buna dahil. 400 km. bi motor conta bozarsa bu fabrikasyondur... senin suçun yok...
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.09.2007 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yardımcın olsun biraderim bendede aynı motordan var aldığım günden beri servisten çıkamadım yarın tüketici haklarındayım şuandada halen arızalı ve istanbulla konuşmama rağmen umursamaz davranıyorlar kaşınanı kaşımak lazım 10 ay sabrettim iyi niyetimi sergiledim ama nafile artık tüketici hakları ile uğraşsınlar
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal