Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Akhisar Drag 6. Ayak Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Akhisar Drag 6. Ayak Fotoları

Konya MD Akhisar Drag 6. Ayak Fotoları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 21.09.2007 - 03:04    Mesaj konusu: Konya MD Akhisar Drag 6. Ayak Fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

16.09.2007 Tarihinde bilindiği üzere sezonun son yarışı olan 6. ayak Drag yarışları yapıldı ve ben ve arkadaşlarım her zamanki gibi gittik Türkiye Şampiyonlarının belli olacagı bi yarıştı ve çekişmeli geçti gerçi Konyamızın gururlarundan Orhan Binicier kardeşim 1000cc şampiyonluğunu 1 Hafta önceden ilan etmişti ama diger kategorilerde çekişmeli bi yarış izledik en çok sevindigim olay ise kazasız belasız bir sezon olmuştu ve geçelim Türkiye Şampiyonlarına

600cc Şampiyonu Oktay Dal (MMK)

750cc Şampiyonu Fatih Kadıoğlu (SMK)

1000cc Şampiyonu Orhan Binicier (KMK)

1300cc Şampiyonu Doğan Kırbaş (EMK)

Bu yarışlara ve motosiklet camiasına verdikleri hizmetlerden dolayı Müge Polatkan a Ahmet ve Mehmet Çal a Mehmet Şirine Yusuf Cömert e Nevşehirli Adem ustaya ismini sayamadıgım herkese çok teşekkürler Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

[b]Not:!!Sağolsun yardımcım Hayabusa Ahmet resimli topiclari hep o açardı ben ilk defa açıyorum (resimlisini)eger hatam varsa affınıza sıgınırım anlayaşınız için teşekkürler

Yavru Vatan Kıbrıstan gelen ve yarışan Arkadaşlarada Teşekkürler

Yaşar Akyüz Namı Değer (Boncuk Yaşar)

Müge Polatkan (EMK) Başkanı

Hayalbuysa Hayabusa

750cc Şampiyonu Fatih Kadıoğlu ve Adem Usta

600cc Şampiyonu Oktay Dal

Mustafa Çal Ben ve Mehmet Çal

Mehmet Şirin (KMK) Başkanı

1000cc Şampiyonu Orhan Binicier

Ben ve Boncuk Yaşar

Ekamba(Erbil)ve Ben

Teknier Mustafa Çal ve 600cc Yarışcımız Mehmet Çal Ustamız

600cc Yarışcımız aynı zamanda pist yarışcımız Seydişehirli Orhan

600cc Kupa Töreni

Bizde Geri Dönüş Hazırlıkları

Cengizim nigttım ekspresim Modum yorulmuşa benziyon

Adem Usta 750cc Şampiyonu Fatih Kadıoğlu ve 1300cc yarışcımız Halil Kantürk

Hakkındır Yak Lastiği

750cc Kupa Töreni

Geçelim 1000cc Yarışına

Nevşehir Grubu

Hayabusa42 (Recep) zxrhalit (Halit)

Ekamba (Erbil)ve Arkadaşları

1000cc Kupa Töreni

1300cc Yarışlarına kalamadıgımız için fotoları malasef yok Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 21.09.2007 - 03:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Mükemmel bir organizasyon olmuş...

Tebrik ederim tüm arkadaşlarımızı...

Gülümsüyorum
le_muyd
Üye
Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 21.09.2007 - 05:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum gerçekten güzel bir organizasyon olmuş orda olmayı gerrçekten isterdim inşallah seneye beraber yarışırız
Başa dön
le_muyd Çevrimdışı le_muyd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 21.09.2007 - 07:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gitmiş kadar olduk Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 21.09.2007 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla süper bi orgonizasyon olmuş çok eğlenmişsiniz bidahakine bende gelicem inşallah Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 21.09.2007 - 08:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 21.09.2007 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KONYA MD HELAL OLSUN BE SİZLERE RESİMLER HARİKA TEBRİK EDİYORUM VALLA HA TEK KELİMEYLE BIRAVO Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 21.09.2007 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw ne kadar çok foto varmış bak bak başım döndü wallaha.

sayenizde gitmiş kadar olduk ama, emeğinize sağlık, teşekkürler Alkışlıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 21.09.2007 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, ellerine sağlık.. en az hayabusa(ahmet)'nın eklediği fotoğraflar kadar başarılı olmuşGülümsüyorum gidip göremesekte sayenizde gidip görmüş kadar olduk.. zaman zaman heycan bile yaptım oturduğum yerden.. Çok gülüyorum teşekkürler.. Göz kırpıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 21.09.2007 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet yaa keşke bende gitseydimm 40 dk yola gitmemişimmm ama resimler çok güzelll züper olmusss süper bir organisazyon ollmş kaçırdığıma üzüldüm ama resimleri görünce gitmiş kadar oldum .. paylaşım için teşekkürler Bravo Göz kırpıyorum Dans

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.09.2007 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler güzel resimler yarışmada dereceye girenleri kutlarım Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 21.09.2007 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahi bakaren gözlerim yoruldu. ellerine sağlık. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 21.09.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper resimler teşekkürler...
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.09.2007 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay len vay bi karede fotoğrafım yok beee Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Hep arkadan çekmiş şükrü baba Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Şükrü abi şaka bi yana süper olmuş. Ellerine sağlık. O atraksiyonu bana birkere daha yaşattığın için teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 21.09.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper harika mükemmel olmuş

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal