Tarih: 21.09.2007 - 03:04 Mesaj konusu: Konya MD Akhisar Drag 6. Ayak Fotoları
16.09.2007 Tarihinde bilindiği üzere sezonun son yarışı olan 6. ayak Drag yarışları yapıldı ve ben ve arkadaşlarım her zamanki gibi gittik Türkiye Şampiyonlarının belli olacagı bi yarıştı ve çekişmeli geçti gerçi Konyamızın gururlarundan Orhan Binicier kardeşim 1000cc şampiyonluğunu 1 Hafta önceden ilan etmişti ama diger kategorilerde çekişmeli bi yarış izledik en çok sevindigim olay ise kazasız belasız bir sezon olmuştu ve geçelim Türkiye Şampiyonlarına
600cc Şampiyonu Oktay Dal (MMK)
750cc Şampiyonu Fatih Kadıoğlu (SMK)
1000cc Şampiyonu Orhan Binicier (KMK)
1300cc Şampiyonu Doğan Kırbaş (EMK)
Bu yarışlara ve motosiklet camiasına verdikleri hizmetlerden dolayı Müge Polatkan a Ahmet ve Mehmet Çal a Mehmet Şirine Yusuf Cömert e Nevşehirli Adem ustaya ismini sayamadıgım herkese çok teşekkürler
[b]Not:!!Sağolsun yardımcım Hayabusa Ahmet resimli topiclari hep o açardı ben ilk defa açıyorum (resimlisini)eger hatam varsa affınıza sıgınırım anlayaşınız için teşekkürler
Yavru Vatan Kıbrıstan gelen ve yarışan Arkadaşlarada Teşekkürler
Yaşar Akyüz Namı Değer (Boncuk Yaşar)
Müge Polatkan (EMK) Başkanı
Hayalbuysa Hayabusa
750cc Şampiyonu Fatih Kadıoğlu ve Adem Usta
600cc Şampiyonu Oktay Dal
Mustafa Çal Ben ve Mehmet Çal
Mehmet Şirin (KMK) Başkanı
1000cc Şampiyonu Orhan Binicier
Ben ve Boncuk Yaşar
Ekamba(Erbil)ve Ben
Teknier Mustafa Çal ve 600cc Yarışcımız Mehmet Çal Ustamız
600cc Yarışcımız aynı zamanda pist yarışcımız Seydişehirli Orhan
600cc Kupa Töreni
Bizde Geri Dönüş Hazırlıkları
Cengizim nigttım ekspresim Modum yorulmuşa benziyon
Adem Usta 750cc Şampiyonu Fatih Kadıoğlu ve 1300cc yarışcımız Halil Kantürk
Hakkındır Yak Lastiği
750cc Kupa Töreni
Geçelim 1000cc Yarışına
Nevşehir Grubu
Hayabusa42 (Recep) zxrhalit (Halit)
Ekamba (Erbil)ve Arkadaşları
1000cc Kupa Töreni
1300cc Yarışlarına kalamadıgımız için fotoları malasef yok
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 21.09.2007 - 03:39 Mesaj konusu:
Mükemmel bir organizasyon olmuş...
Tebrik ederim tüm arkadaşlarımızı...
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Tarih: 21.09.2007 - 09:11 Mesaj konusu:
capodelcapo, ellerine sağlık.. en az hayabusa(ahmet)'nın eklediği fotoğraflar kadar başarılı olmuş gidip göremesekte sayenizde gidip görmüş kadar olduk.. zaman zaman heycan bile yaptım oturduğum yerden.. teşekkürler.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
evet yaa keşke bende gitseydimm 40 dk yola gitmemişimmm ama resimler çok güzelll züper olmusss süper bir organisazyon ollmş kaçırdığıma üzüldüm ama resimleri görünce gitmiş kadar oldum .. paylaşım için teşekkürler _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız