Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 23.09.2007 Pazar / OTODRAG İZLEYECEĞİZ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 23.09.2007 Pazar / OTODRAG İZLEYECEĞİZ

Ankara MD / 23.09.2007 Pazar / OTODRAG İZLEYECEĞİZ
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 21.09.2007 - 11:30    Mesaj konusu: Ankara MD / 23.09.2007 Pazar / OTODRAG İZLEYECEĞİZ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu hafta TOSFED tarafından düzenlenen otodrag yarışlarının 6. ayağı olan Ankara yarışlarını izleyeceğiz.

23 Eylül 2007 Pazar günü saat 11:30’da start olacak yarışta heyecan dolu kalkışların yanı sıra drift gösterileri, burn out şovlar, amerikan otomobilleri geçişi, klasik otomobiller gösterileri ve bir çok sürpriz izleyenlerle buluşacak.

Türkiye Oto Drag Şampiyonası’nın 6. Ayağı Ankara Otomobil Sporları Kulübü tarafından 23 Eylül 2007 Pazar günü Atatürk Kültür Merkezi Eski Hipodrom Gösteri Alanı’nda organize edilecek.

ANOK tarafından 8 Temmuz tarihinde organize edilen ve Ankaralı drag severlerin hasretinin dinmesini sağlayan ilk yarış yarışmacı ve seyirci sayısıyla sezon rekorlarını kırma başarısını göstermişti. Sezonun bitimine bir yarış kala şampiyonlar büyük ölçüde Ankara’da belirlenecek ve başkent büyük bir çekişmeye sahne olacak.

Buluşma yeri : Ankamall otoparkı
Buluşma saati : 14:00

neden 11:30 da başlayan yarışlara saat 14:00 da toplanıp gidiyoruz derseniz, hemen açıklayalım.
elbette isteyen çok daha erken de gidip izleyebilir ama 1600cc ye kadar olan grubun yarışları katılımın fazla olmasından ötürü en az 2 saat sürüyor. esas heyecan ve çekişmenin yaşandığı adrenalinin dozunun daha yüksek olduğu üst grupların yarışları sona kalıyor. erken gidipte yorulmaya gerek yok, top fuel araçlara kadar enerjimiz bitmesin.

yarışlardan sonra havanın durumuna göre Eymir, Ahlatlıbel Spor tesisleri veya ELPASO(MyCafe) ya gitme durumu olabilir.
iftarımızı yapıp daha sonrasına kadar birlikteliğimiz devam edecektir. katılımınızı bekliyoruz, görüşmek üzere Delirdim
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.09.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, Maşallah Ankara MD çalışıyor haaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 21.09.2007 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evelsihafta izmirde vardımükemmeldi, geçen haftada ralli vardı ama drag gibizevk vermiyor. drag mükemmel. sizlere iyi seyirler Bravo Alkışlıyorum Bravo
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 21.09.2007 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herzamanki gibi ordayım. Bravo
Görüşmek üzere.
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Tewekkel
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 21.09.2007 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Du bakalım neler olacak yarışta. Gülümsüyorum görelim şu araba delilerini Gülümsüyorum inşallah gelmeye çalışıcam görüşürük.
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 21.09.2007 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara da olsaydım katılım yapardım ama maalesef Antalya gibi bi yerdeyiz Ağlıyorum
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akşam iftardan sonraya kalacaklar biraz sıkı giyinsinler bence malum artık geceleri soğuk olmaya başladı Üzgünüm
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 21.09.2007 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelicem inşallah Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 21.09.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ok.. Bravo
Başa dön
YIGITEFE Çevrimdışı YIGITEFE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 21.09.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iki tekerleri fazla bu araçların aslında ama daha önce seyretmemiştim hiç..eğlenceli olabileceğini düşünüyorum ki angaramın md si ile kesin eğlencelide olur..
gitmek lazım görmek lazım...acayip bişiler çıkmazsa orda olucam..zaten pazartesi işe başlıycam biten özgürlük günlerimin son gününde belki moral olur bana..
Başa dön
beniz Çevrimdışı beniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 21.09.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostlar Ankara-Mühye köyünde pazar günü Enduro yarışı var bılmeyenler ıcın hatırlatıyım dedım belkı gıtmek ısteyen olur Gülümsüyorum
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fast_rider, motor sporları federasyonunun takviminde yer almıyor mu bu yarış Şok oldum

ben baktım yoktu enduro veya cross-off road yarışları Üzgünüm

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

17-18 kasımda motocross yarışı olduğunu biliyorum Gülümsüyorum
Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 21.09.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Angara MD iyi seyirler, bol eğlenceler...
Fotoları bekliyoruz Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 21.09.2007 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cümleten tüm Ankara delilerine iyi seyirler diliyorum Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2007 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

enduro mu otodrag mı derseniz, otodrag tercihimdir Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal