arkadaşlar iftarı burda açmak isteyenleri görelim ben burda açacağım mangalı yakıp ohhh
mangal yapacağız herkez kendi nevalesini getirecek ona göre
yemek ve biraz muhabbetden sonra çok yakında olan gokart a gidip kurtlarımızıda dökeriz.
tarih:26:9:2007 çarşamba
saat:19:00
lüks bir çayır çimen. Cafesi olan, tuvaletleri bulunan bir yer : STYLE CAFE. Karnı acıkanla için de ızgara çeşitler, hamburger, sosis türü yiyecekler hazırlıyorlar.
Mekanın tarifi şöyle :
Aksaray istikametinden gelecekler için :
Aksaraydan sahil yoluna çıktığınızda havalimanı istikametine gider gibi sağa dönüyorsunuz. Yaklaşık 1-2 km kadar sonra Samatya girişini gördüğünüz yerden, sağa doğru girer gibi yapıp ışıklardan sola, deniz tarafına doğru dönüş yapıyorsunuz. Dönüşü tamamlayıp denizi sağınıza aldığınız 300 mt kadar ilerde otoparkın girişini göreceksiniz, hemen yanında da halı saha göreceksiniz. Motorlar ile halı sahanın önünden deniz yönüne ilerlediğinizde mekanı göreceksiniz. Bir ipucu da, Aksaraydan sahil yoluna girdiğinizde yaklaşık 1 km sonra dalgalanan kocaman bir Türk bayrağı göreceksiniz. Bu bayrağın hemen karşısında, yolun karşı tarafında bulunuyor.
Sahil yolu, Yeşilköy istikametinden gelecekler için :
Sahilyolundan Samatya devlet Hastanesini geçtikten sonraki ışıkları da geçince yaklaşık 300 mt kadar sağda otopark girişi bulunmaktadır. Hemen yanında da halı saha göreceksiniz. Motorlar ile halı sahanın önünden deniz yönüne ilerlediğinizde mekanı göreceksiniz.
Bu mekanın her iki tarafında da 4 adet halı saha bulunmaktadır. (Style spor tesisleri olarak adı geçiyor). Daha ilerideki toplantılarımızda bu sahada maçlar organize edilebiliriz
_________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
En son VOLKANRR tarafından 25.09.2007 - 00:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
VOLKANRR,bende senelik izinde olduğum için bir sürpriz yapıp gelebilirim.Hem uzun süreden beri görmediğim arkadaşlarımı görme şansım olabilir.. _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
Tarih: 21.09.2007 - 14:52 Mesaj konusu:
DeM@NDe, seni aramızda görmek iyi olur bekliyoruz _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
VOLKANRR,teşekkür ediyorum.Benim içinde çok güzel olur.Kesinleştiği zaman buradan bildiricem _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
Tarih: 21.09.2007 - 17:19 Mesaj konusu:
yine mangal, yine guzel hava, yine çayır çimennn...
organizatörüm sen çok yaşa!!!!!!!! _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 22.09.2007 - 17:42 Mesaj konusu:
Arkadaşlar Volkan abi benim düzenlediğim toplantılara gelme dedi
Şayet Volkanrr izin verirse bende gelmek istiyorum _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 22.09.2007 - 17:45 Mesaj konusu:
HIZ-TUTKUNU, gelemezsin abi sen yasaklısın volkan iyi demiş cezanı çek pasta_tutkunu _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
ya ben yeni bir üyeyim, saat kacta olacak acaba? gelip sizlerle tanışmak isterm, motor altımdn eksik olmadı fakat ailem dolayısıyla kendime ait motorum yok, prob. olmaz sanırım...?
Tarih: 23.09.2007 - 20:55 Mesaj konusu:
toplantılara illa motorla gelinecek diye bir şartımız yok kardeşim seni aramızda görmek isteriz. _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
VOLKANRR, Ben denizlide oturuyorum ama iş icabı çarşamba sabahı istanbulda olacam
Denizli MD den eleman kabul ederseniz akşam olduğu için gelebilirim bu arada tanışmış oluruz ancak uçakla gelecem için motorum yanımda yoktur.
Tarih: 23.09.2007 - 23:16 Mesaj konusu:
Rifat_Tosun, elbette bekleriz kardeşim.madem uçakla geliyorsun havaalanına çok yakın toplanma yerimiz 5km re falan bekleriz.
bu arada deminki gibi dokundurucu yazıları istemiyorum arkadaşalr burası bir gezi topiği tartışma değil lütfen saygı gösterin. _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız