Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İST.MD 26:9:2007 geleneksel çarşamba toplantısı(AVRUPA)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İST.MD 26:9:2007 geleneksel çarşamba toplantısı(AVRUPA)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 21.09.2007 - 14:19    Mesaj konusu: İST.MD 26:9:2007 geleneksel çarşamba toplantısı(AVRUPA) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hava durumunu iyi görünce toplantıyı Ç.Ç. de yapalım dedim aşşağıdaki linkden hava durumunu görebilirsiniz

www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=ISTANBUL

arkadaşlar iftarı burda açmak isteyenleri görelim ben burda açacağım mangalı yakıp ohhh Gülümsüyorum

mangal yapacağız herkez kendi nevalesini getirecek ona göre

yemek ve biraz muhabbetden sonra çok yakında olan gokart a gidip kurtlarımızıda dökeriz.

tarih:26:9:2007 çarşamba
saat:19:00

lüks bir çayır çimen. Cafesi olan, tuvaletleri bulunan bir yer : STYLE CAFE. Karnı acıkanla için de ızgara çeşitler, hamburger, sosis türü yiyecekler hazırlıyorlar.

Mekanın tarifi şöyle :

Aksaray istikametinden gelecekler için :
Aksaraydan sahil yoluna çıktığınızda havalimanı istikametine gider gibi sağa dönüyorsunuz. Yaklaşık 1-2 km kadar sonra Samatya girişini gördüğünüz yerden, sağa doğru girer gibi yapıp ışıklardan sola, deniz tarafına doğru dönüş yapıyorsunuz. Dönüşü tamamlayıp denizi sağınıza aldığınız 300 mt kadar ilerde otoparkın girişini göreceksiniz, hemen yanında da halı saha göreceksiniz. Motorlar ile halı sahanın önünden deniz yönüne ilerlediğinizde mekanı göreceksiniz. Bir ipucu da, Aksaraydan sahil yoluna girdiğinizde yaklaşık 1 km sonra dalgalanan kocaman bir Türk bayrağı göreceksiniz. Bu bayrağın hemen karşısında, yolun karşı tarafında bulunuyor.

Sahil yolu, Yeşilköy istikametinden gelecekler için :
Sahilyolundan Samatya devlet Hastanesini geçtikten sonraki ışıkları da geçince yaklaşık 300 mt kadar sağda otopark girişi bulunmaktadır. Hemen yanında da halı saha göreceksiniz. Motorlar ile halı sahanın önünden deniz yönüne ilerlediğinizde mekanı göreceksiniz.

Bu mekanın her iki tarafında da 4 adet halı saha bulunmaktadır. (Style spor tesisleri olarak adı geçiyor). Daha ilerideki toplantılarımızda bu sahada maçlar organize edilebiliriz

En son VOLKANRR tarafından 25.09.2007 - 00:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DeM@NDe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 21.09.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR,bende senelik izinde olduğum için bir sürpriz yapıp gelebilirim.Hem uzun süreden beri görmediğim arkadaşlarımı görme şansım olabilir.. Bravo
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 21.09.2007 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DeM@NDe, seni aramızda görmek iyi olur bekliyoruz OK
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DeM@NDe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 21.09.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR demiş ki:
DeM@NDe, seni aramızda görmek iyi olur bekliyoruz OK

VOLKANRR,teşekkür ediyorum.Benim içinde çok güzel olur.Kesinleştiği zaman buradan bildiricem Bravo
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 21.09.2007 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine mangal, yine guzel hava, yine çayır çimennn...
organizatörüm sen çok yaşa!!!!!!!! Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
uzunh1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Göztepe/iSTANBUL

MesajTarih: 21.09.2007 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok olmak isterdim ama çarşamba işim var .Bir dahaki severe inşallah. iyi eğlenceler Delirdim
uzunh1 Çevrimdışı uzunh1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
TT_BOY
Üye
Üye

Nereden: çorlu

MesajTarih: 22.09.2007 - 07:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

afiyet olsun beyler
Başa dön
TT_BOY Çevrimdışı TT_BOY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 22.09.2007 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Volkan abi benim düzenlediğim toplantılara gelme dedi Beğenmedim

Şayet Volkanrr izin verirse bende gelmek istiyorum Gülümsüyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 22.09.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, gelemezsin abi sen yasaklısın volkan iyi demiş cezanı çek pasta_tutkunu Sinirlendim
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 23.09.2007 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, demeyipde dedi diyeni eşşekler kovalasın lan.
Başa dön
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 23.09.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben yeni bir üyeyim, saat kacta olacak acaba? gelip sizlerle tanışmak isterm, motor altımdn eksik olmadı fakat ailem dolayısıyla kendime ait motorum yok, prob. olmaz sanırım...?

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

saat yazıyormuş pardon ama cvbınızı beklerim...
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 23.09.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toplantılara illa motorla gelinecek diye bir şartımız yok kardeşim seni aramızda görmek isteriz.
Başa dön
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 23.09.2007 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonunba avrupa ÇÇ OH Alkışlıyorum Alkışlıyorum
www.aspuzulu44.azbuz.com
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Rifat_Tosun
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: DENIZLI

MesajTarih: 23.09.2007 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, Ben denizlide oturuyorum ama iş icabı çarşamba sabahı istanbulda olacam
Denizli MD den eleman kabul ederseniz akşam olduğu için gelebilirim bu arada tanışmış oluruz ancak uçakla gelecem için motorum yanımda yoktur.
Başa dön
Rifat_Tosun Çevrimdışı Rifat_Tosun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 23.09.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rifat_Tosun, elbette bekleriz kardeşim.madem uçakla geliyorsun havaalanına çok yakın toplanma yerimiz 5km re falan bekleriz. OK

bu arada deminki gibi dokundurucu yazıları istemiyorum arkadaşalr burası bir gezi topiği tartışma değil lütfen saygı gösterin.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal