Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 23:09:2007 pazar günü izmit e pist yarışına gidiyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

23:09:2007 pazar günü izmit e pist yarışına gidiyoruz

23:09:2007 pazar günü izmit e pist yarışına gidiyoruz
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 21.09.2007 - 14:59    Mesaj konusu: 23:09:2007 pazar günü izmit e pist yarışına gidiyoruz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evt arkadaşlar pazar günü izmit de olacak olan pist yarışında biliyorsunuzki hakan başkanında topikle açıkladığı gibi MD yarış takımı yarışacakdır ki bizlerinde onları yanlız bırakmaması gerekir ....
hadıyin o zaman

sabah saat :10:00 da opet mehmetcik vakfında buluşuyoruz OK

yer:gişelerden sonraki ilk petrolün içi pınar tesisleri Delirdim

En son VOLKANRR tarafından 23.09.2007 - 19:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 21.09.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, volkan abi sağanak yağmur gösteriyor.. acaba minibüs filan mı kaldırılsa, eğer katılım uygun sayıda olursa tabi
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 21.09.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, haklısın eğer gelecek arkadaşlarımızın sayısı uyarsa bir minibüs kiralarız OK
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 21.09.2007 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şemsiye almayı unutmayın Bravo
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 21.09.2007 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro, gelmeyen senin gibi olsun Delirdim
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 21.09.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hava sıkıntı yaratacak gibi... Beğenmedim
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
41ffdeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 21.09.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Körfedeyim acayip rüzgar çıktı akşama doğru 3 km yerden eve zor geldim Üzgünüm Pazar günüde yağmur veriyor ya hadi hayırlısı
crazy_girl_istanbul
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kadıköy

MesajTarih: 21.09.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

minibüs kiralarsanız gelirim Dil çıkarıyorum
ASABİYİM AGRESİFİM
Başa dön
crazy_girl_istanbul Çevrimdışı crazy_girl_istanbul Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 21.09.2007 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel düşünmüşsünüz ama yinede tetbirli olun iyi yolculuklar allah yolunuzu açık etsin Bravo
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 21.09.2007 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir Aksilik olmassa Çorlu Team Orada olacak....
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2007 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allahtan mani gelmesse pazar günü Bursadan arkadaşlarımla gelicem..
Yolumuzun üstü İstanbul olsaydı keşke beraber yol yapardık..
Neyse orada görüşürüz kısmetse..
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DAYTONAMOTOR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 21.09.2007 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eger minübüs kıralanacaksa bende gelırım
Başa dön
DAYTONAMOTOR Çevrimdışı DAYTONAMOTOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 22.09.2007 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, pişştt arabayla gitte benide al be organizatörüm oburum Delirdim Göz kırpıyorum
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 22.09.2007 - 03:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadslar nerdekı gıseler Ağlıyorum bu bende gelıyorum arkadslarımla hangı gıseler dıye sorarlarsa salak salak kalırım
nerdekı hangı gıseler Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
TT_BOY
Üye
Üye

Nereden: çorlu

MesajTarih: 22.09.2007 - 06:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hava yağışlı olmassa bizlerde ordayız
Başa dön
TT_BOY Çevrimdışı TT_BOY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal