Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BURSA MD 23.09.2007 go-kart eğlencesi,iftarda mangal(kumla)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BURSA MD 23.09.2007 go-kart eğlencesi,iftarda mangal(kumla)

BURSA MD 23.09.2007 go-kart eğlencesi,iftarda mangal(kumla)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2007 - 15:30    Mesaj konusu: BURSA MD 23.09.2007 go-kart eğlencesi,iftarda mangal(kumla) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bursa MD olarak pazar günümüzü kumlada go-kart eğlencesi yapmayı planlıyoruz.Go-kart eğlencesinin devamında akşam iftarda mangal yapacağız. En son Gemlik'te çaylarımızı içtikten sonra dönüşe geçeceğiz.

Buluşma Tarihi: 23.09.2007
Buluşma Günü: PAZAR
Buluşma Yeri: Yeni Yalova Yolu ÖZDİLEK
Buluşma Saati: 10:30
Grup Sürüş Hızı: 90 km/h
Gidilecek yer : Kumla Go kart pisti

NOT: * Benzin menzilinizin yeteceği kadar dolu olmalı.
* Grup sürüş kurallarına uygun davranmalı.
HAVA YAGIŞLI OLURSA GEZİ İPTAL OLACAKTIR... BİLGİNİZE

TEL : 0546 516 16 22
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2007 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana göre her yol kumla Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 21.09.2007 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sercat 46, kardeşim pazar günü sağnak yağmur diyo bursa için tvde..gelirseniz ben kumladayım hala görüşürüz burda inşallah sertaç kendine dikkat et..
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2007 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yağmura göre bişe yok Delirdim

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 21.09.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi iyi eylenceler gokart çok güzel oluyo bizde devamlı gidiyoruz güzel fikir valla bol bol foto bekliyoruz kazasız belasız yolculuklar verin çoşkuyu.. Bravo
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 22.09.2007 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gidin gidin siz Üzgünüm Ben çalışayım...Bana göre her yol pazar İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
matrixilkermd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi düşünce de neden hep kumla sertaç atv kiralanan yerler yokmu atv ye merak sardım bende
Başa dön
matrixilkermd Çevrimdışı matrixilkermd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 22.09.2007 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alaçam'da atv organizasyonu yapılabilir zannımca... Göz kırpıyorum serialkiller arkadasımız bunu ayarlayabilir...Ama yine siz pazar gidersiniz Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

Son Mesajdan 4 saat 38 dakika sonra eklendi:

Arkadaslar yağmur muhafeleti sebebiyle gezimiz iptal olmuştur...Bilgilerinize Bravo

Akın FİDAN...
Başa dön
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ultraukala, akın arkadaşım bilgiyi paylaşmış gezimiz iptal olmuştur Bravo teşekkürler akın Gülümsüyorum
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emrekarasu
Üye
Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gelemiyon diye o kadar uzulmustum ki heheeh uzuldum desem yalan olur zaten hehehe Delirdim Delirdim Çok gülüyorum ..hee bu arada 3 tekerlekli ufuk her yol .........(nafsiya kide jeni ne pla4a 2 messet posle ti 6te bide tuka) Dil çıkarıyorum
Başa dön
emrekarasu Çevrimdışı emrekarasu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrekarasu, olm sen belamısın başıma sofyadan bile rahat yok düş yakamdan düş... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
emrekarasu, aga harbi özledim haa gel artık Ağlıyorum

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 23.09.2007 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

max_49 demiş ki:
emrekarasu, olm sen belamısın başıma sofyadan bile rahat yok düş yakamdan düş... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
emrekarasu, aga harbi özledim haa gel artık Ağlıyorum

şşşttt emreya laf yok oğlum Çok gülüyorum

emre senin Bursa kaçamağı noldu hiç haber vermedin... ? ? ?

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Sercat 46 demiş ki:
ultraukala, akın arkadaşım bilgiyi paylaşmış gezimiz iptal olmuştur Bravo teşekkürler akın Gülümsüyorum

Forum sayfalarını da adam akıllı kontrol etmek lazım sertaç...Yoksa çarşamba akşamı gelirler toplantılara Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Akın FİDAN...
Başa dön
emrekarasu
Üye
Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 24.09.2007 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aga kacamaktan kurtuldum son anda artik sirada bayramda fransa var fotyolari aticam ins

ufuk bende seni ozledim ruyalarima giriyos :unhemde uzerinde daniese marka montla sen ne demek istedigimi anladin Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
emrekarasu Çevrimdışı emrekarasu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Bolsac
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kumlaya gidiş dönüş nekadar yakar ona göre harçlık biriktiricem abilerim...
umut_utu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eski?ehir/Ynegöl

MesajTarih: 24.09.2007 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bolsac demiş ki:
kumlaya gidiş dönüş nekadar yakar ona göre harçlık biriktiricem abilerim...

hocam tarihi geçti onun.daha dikkatli olmalısın.yeni geldiğin için böyle oldu galiba OK
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal