Bursa MD olarak pazar günümüzü kumlada go-kart eğlencesi yapmayı planlıyoruz.Go-kart eğlencesinin devamında akşam iftarda mangal yapacağız. En son Gemlik'te çaylarımızı içtikten sonra dönüşe geçeceğiz.
Buluşma Tarihi: 23.09.2007
Buluşma Günü: PAZAR
Buluşma Yeri: Yeni Yalova Yolu ÖZDİLEK
Buluşma Saati: 10:30
Grup Sürüş Hızı: 90 km/h
Gidilecek yer : Kumla Go kart pisti
NOT: * Benzin menzilinizin yeteceği kadar dolu olmalı.
* Grup sürüş kurallarına uygun davranmalı.
HAVA YAGIŞLI OLURSA GEZİ İPTAL OLACAKTIR... BİLGİNİZE
TEL : 0546 516 16 22 _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Sercat 46, kardeşim pazar günü sağnak yağmur diyo bursa için tvde..gelirseniz ben kumladayım hala görüşürüz burda inşallah sertaç kendine dikkat et.. _________________ MD SCOOTER TEAM..2006 honda dylan150..
hadi iyi eylenceler gokart çok güzel oluyo bizde devamlı gidiyoruz güzel fikir valla bol bol foto bekliyoruz kazasız belasız yolculuklar verin çoşkuyu.. _________________
ben gelemiyon diye o kadar uzulmustum ki heheeh uzuldum desem yalan olur zaten hehehe ..hee bu arada 3 tekerlekli ufuk her yol .........(nafsiya kide jeni ne pla4a 2 messet posle ti 6te bide tuka)
emrekarasu, olm sen belamısın başıma sofyadan bile rahat yok düş yakamdan düş... emrekarasu, aga harbi özledim haa gel artık _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Kayıt: Jan 30, 2006 Mesajlar: 280 Nereden: Eski?ehir/Ynegöl
Tarih: 24.09.2007 - 19:45 Mesaj konusu:
Bolsac demiş ki:
kumlaya gidiş dönüş nekadar yakar ona göre harçlık biriktiricem abilerim...
hocam tarihi geçti onun.daha dikkatli olmalısın.yeni geldiğin için böyle oldu galiba _________________ Valla fotoyu Uppsala 68 de cekebilmeyi isterdim ama kaçyrdym:s
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız