Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Öykü Cafe Fotoları ..21.09.07..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Öykü Cafe Fotoları ..21.09.07..

Konya MD Öykü Cafe Fotoları ..21.09.07..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 22.09.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Konya MD Öykü Cafe Fotoları ..21.09.07.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine sohbetin ve kahkahaların havalarda uçuştuğu bir gündü...

zxrhalit zevkmotor ve capodelcapo nun eski anıları adeta bizi gülmekten yerlere yatırdı...

Gecenin Film adamı zxrhalit ve ben
Dans

zxrhalit-HaYaBuSa-zevkmotor-Yassin

Veee Şükrü Babanın Yeni Aldığı R1'i Stickerleride hemen yaptırmış yakında Yamaha fabrikasına patentini verecek,

Ne hikmetse capodelcapo stickerli R1'ler Konya'da daha çok prim yapıyor...
Göz kırpıyorum

SİYAH10 unda Şükrü abiden kalır yanı yok

zxrhalit: ''Ahmet'im illa benim motorun üzerinde bir kaç poz ver,sayende prim yapıyorum''

Bende çocuğu kırmayım dedim hem mübarek Ramazan ayındayız sevaptır hesabı
Delirdim

zxrhalit

abuk

Mehmet Ustamızın Hafta içi motorsikleti,Hafta sonları Zx 12'ye biner Özel günlerde de siyah canavarı çıkarır Göz kırpıyorum

Soldan Sağa SİYAH10-Zx12aLi-capodelcapo-abuk-zxrhalit-zevkmotor-yassin Dil çıkarıyorum

hayabusa42-Zx12aLi-capodelcapo

Vee Abilerin Bitanesi Ömer BOZKURT Çoook seviyorum

crazy_84-oMeR_BoZKuRT-capodelcapo

ASOSMAN-osmanr6

Ustamızın göğüslerini dışardan okşamak suretiyle Tivacüzzz girişiminde buluniyler Şok oldum

HaYaBuSa-crazy_84

Şükrü baba anlatıyor,biz kendimizi yerlerden topluyoruz Delirdim

Artık anlattıklarına kendisi bile dayanamadı ve 8.7 şiddetinde sehpadan düştü Şok oldum

crazy_84 ve yeni makinası,kazasız kullanması dileğiyle OK

Ustamızı bir efkar bastıki sormayın Göz kırpıyorum

hondarslan Mustafa daha selam vermeden ustamızla uğraşmaya başladı,

aşırı şekilde küfür yiyip rahatlamaya ihtiyacı olanlar direk ustaya müracaat ediyorlar
Dil çıkarıyorum

Kendiside,sigarasıda motorcu Dil çıkarıyorum

NiGhTeXpReSs-HaYaBuSa

Şükrü baba Cengiz'in biletini kesmek üzereydiki kapıdan uzun boylu yakışıklı bir erkek çıka geldi Göz kırpıyorum

Aslında 5 dakikalığına gelip ama sohbete dayanamayıp uzun süre oturan ve yeterince gülme gıdalarını alan misafirlerimiz Gülümsüyorum

Ölümüne Kankalar(MIŞ) Delirdim

Şükrü babaaa yine kubuzluğun üstündeee Delirdim

Gecenin 4.bombası Yalçın abi,sosyal ilimler okuyor Şok oldum

hacidede_42 ve aramıza yeni katılan motorcu arkadaşımız

Şükrü babaaa masöre aylık kaç para ödüyorsun Dil çıkarıyorum

hacidede_42

Şimdilik bir nicki yok,biz ona kara böcek diyoruz Dil çıkarıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi

En son Hayabusa tarafından 22.09.2007 - 02:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
candost
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 22.09.2007 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gece olmuş fotolarda süper Bravo Bravo
davet nedeni ile katılamadım Üzgünüm Üzgünüm anlasılan ii eglenmişiniz... Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 22.09.2007 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika birgündü herkese teşekkür ederim kahkahadan azdaha ölecektim yaf Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 22.09.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo ömer abim recebim hepsi burdalarmış biz geç gelmişiz toplantıya
hayabusa abicim yavuzun okuduğu bölüm sosyal bilimler değil siyasal bilimler öğrencisi o

Son Mesajdan 45 saniye:

candost, eee candost sen nie gelmedin ya güzel günü kaçırdın

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.09.2007 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

candost, gardaşım sen niye gelmedin,yoksa bizi beğen mir müsün Ağlıyorum

crayz_84, hala aklıma geldikçe gülüyorum gardaşım Delirdim

hondarslan, Mustafa'm ne biliyim valla öyle birşeyler diyordu,sonuçta oda ne okuduğunu bilmiyor,sadece okuyor Delirdim

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ALACA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ufak bir düzeltme Konya değil GONYA

MesajTarih: 22.09.2007 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başlık açıldı saniye baktım. Resimlere bakana kadar 4 tane yorum geldi. Belki bu yazıyı yazarkende 3 5 yorum daha gelir Gülümsüyorum Sanki bu arkadaşları daha önceden tanıyor gibiyim.

Qonya Poweer Tebrikler.
cbrmusti
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok eğlenceli geçmişe benziyor.Allah neşenizi bozmsın Konya MD.Şükrü Abi yeni stickerler hayırlı olsun ama benim gönlüm eski R1 de.Neden bilmem ömrümün en iyi artçılık yıllarını o motosiklette geçirdim.Yakında sürücü olarak aranızda olacağım.Dönüşüm muhteşem olacak!!

MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
cbrmusti Çevrimdışı cbrmusti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Kal-El
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Angara-Gonya

MesajTarih: 22.09.2007 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay be tam Goca Gonyalı yorumları olmuş gubuz mubuz yani koptum akşam akşam eskiler geldi be aklıma Delirdim
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

HaYaBuSa, Ahmet abi böyle güzel fotoları ve yaptığın yorumları hem keyif alarak hemde gülümseyerek okudum süpersiniz elinize sağlık..
Yanlız şurda koptum..
HaYaBuSa demiş ki:
Vee Abilerin Bitanesi Ömer BOZKURT Çoook seviyorum

Anladın sen onu Ahmet abi Göz kırpıyorum Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

ALACA, Yalçın gardaşım sende yakında aramızdasın.Sivas'la vedalaş artık.Konya sana küsmüş haberin olsun Dil çıkarıyorum

cbrmusti, ver gazı abim,aman sabahlar olmasın.Sen niye yoktun bakıyım,pis photographer seni Sinirlendim

Kal-El, gubuz değil,aslında öyle yazacaktım ama şimdi adımız çıkmış Türkçe katiline.O yüzden ''K'' il belirttim.. Dil çıkarıyorum

society, devir menfaat devri gardaşım,Ömer abimsiz ben duracelsiz çalışan oyuncak bir ayı gibi olurum Dil çıkarıyorum

Başa dön
racehasan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 22.09.2007 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok istedim gelmeyi gelemedim arkadaslar özürdilerim özellikle hayabusa kardesimden Ağlıyorum Üzgünüm
Başa dön
racehasan Çevrimdışı racehasan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.09.2007 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racehasan, sen son zamanlar kendini salmaya başladın,gelip gittiğin yok,Konya MD olarak sana bir ceza her an için gelebilir.Bu bir iftar yemeği olabilir Ramazan sonrası bi kuzu olabilir.... Delirdim

Başa dön
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 22.09.2007 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wayy konyam coşmuş gene birliğiniz daim olsun ömer abi sendemi ordasın gözlerimiz aradı seni hep Göz kırpıyorum
capodelcapo şükrü abim motorun hayırlı uğurlu olsun benim neden haberim yok Sinirlendim
ahmet yorumlarla gene kendini belli etin yaw mehmet ustam iyi küfür etmiştir bunları okuyunca.........
vaww cengiz ne o şıklık modum diye artık jantmı gezcen Dil çıkarıyorum Delirdim
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 22.09.2007 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Gülümsüyorum Bravo
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.09.2007 - 02:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dezanj Konya'n her zaman coşuyor Gülümsüyorum Usta daha bnlara bakamadı,sabah bakınca itinalı bir şekilde küfür eder Gülümsüyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal