Tarih: 22.09.2007 - 00:56 Mesaj konusu:
ooo ömer abim recebim hepsi burdalarmış biz geç gelmişiz toplantıya
hayabusa abicim yavuzun okuduğu bölüm sosyal bilimler değil siyasal bilimler öğrencisi o
candost, gardaşım sen niye gelmedin,yoksa bizi beğen mir müsün
crayz_84, hala aklıma geldikçe gülüyorum gardaşım
hondarslan, Mustafa'm ne biliyim valla öyle birşeyler diyordu,sonuçta oda ne okuduğunu bilmiyor,sadece okuyor _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Aug 23, 2007 Mesajlar: 224 Nereden: Ufak bir düzeltme Konya değil GONYA
Tarih: 22.09.2007 - 00:59 Mesaj konusu:
Başlık açıldı saniye baktım. Resimlere bakana kadar 4 tane yorum geldi. Belki bu yazıyı yazarkende 3 5 yorum daha gelir Sanki bu arkadaşları daha önceden tanıyor gibiyim.
Qonya Poweer Tebrikler. _________________ Selçuk Üniversitesi YADAM Mağdurları Derneği Asil Üyesi.
Çok eğlenceli geçmişe benziyor.Allah neşenizi bozmsın Konya MD.Şükrü Abi yeni stickerler hayırlı olsun ama benim gönlüm eski R1 de.Neden bilmem ömrümün en iyi artçılık yıllarını o motosiklette geçirdim.Yakında sürücü olarak aranızda olacağım.Dönüşüm muhteşem olacak!! _________________ BoZKuRT MD MuSTaFa BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
HaYaBuSa, Ahmet abi böyle güzel fotoları ve yaptığın yorumları hem keyif alarak hemde gülümseyerek okudum süpersiniz elinize sağlık..
Yanlız şurda koptum..
HaYaBuSa demiş ki:
Vee Abilerin Bitanesi Ömer BOZKURT
Anladın sen onu Ahmet abi _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
ALACA, Yalçın gardaşım sende yakında aramızdasın.Sivas'la vedalaş artık.Konya sana küsmüş haberin olsun
cbrmusti, ver gazı abim,aman sabahlar olmasın.Sen niye yoktun bakıyım,pis photographer seni
Kal-El, gubuz değil,aslında öyle yazacaktım ama şimdi adımız çıkmış Türkçe katiline.O yüzden ''K'' il belirttim..
society, devir menfaat devri gardaşım,Ömer abimsiz ben duracelsiz çalışan oyuncak bir ayı gibi olurum _________________ BoZKuRT MD
racehasan, sen son zamanlar kendini salmaya başladın,gelip gittiğin yok,Konya MD olarak sana bir ceza her an için gelebilir.Bu bir iftar yemeği olabilir Ramazan sonrası bi kuzu olabilir.... _________________ BoZKuRT MD
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 22.09.2007 - 01:33 Mesaj konusu:
wayy konyam coşmuş gene birliğiniz daim olsun ömer abi sendemi ordasın gözlerimiz aradı seni hep
capodelcapo şükrü abim motorun hayırlı uğurlu olsun benim neden haberim yok
ahmet yorumlarla gene kendini belli etin yaw mehmet ustam iyi küfür etmiştir bunları okuyunca.........
vaww cengiz ne o şıklık modum diye artık jantmı gezcen _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
dezanj Konya'n her zaman coşuyor Usta daha bnlara bakamadı,sabah bakınca itinalı bir şekilde küfür eder _________________ BoZKuRT MD
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız