Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 21 Eylül Cuma Punta Cafe Buluşma ( Fotoğrafları )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 21 Eylül Cuma Punta Cafe Buluşma ( Fotoğrafları )

İzmir MD 21 Eylül Cuma Punta Cafe Buluşma ( Fotoğrafları )
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 22.09.2007 - 12:19    Mesaj konusu: İzmir MD 21 Eylül Cuma Punta Cafe Buluşma ( Fotoğrafları ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen hafta Ramazanın ilk haftası olduğu için İzmir MD olarak buluşmamıza ara vermiştik.Bu hafta kaldığımız yerden evam edelim istedik.Herkez birbirini çok özlemiş Gülümsüyorum Topic'in aynı gün açılmış olmasına rağmen katılım fazlaydı gelen herkeze çok teşekkürler...Aramızda olamayan arkadaşlarıda bu hafta görmek dileğiyle Göz kırpıyorum

Tavlada usta MelteMs Çok gülüyorum Paket üstüne paket artık senle kimse oynamaz bence Dil çıkarıyorum

Edit:Düzelttim arkadaşlar Gülümsüyorum

En son kaRRdelen tarafından 22.09.2007 - 12:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 22.09.2007 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık Nur'um, hepinizi özlemiştim Çoook seviyorum
Neşemiz hiç eksik olmasın Alkışlıyorum
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 22.09.2007 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine uğraşmışsın baya nur,ellerine sağlık. Bravo
ne o,katılım körfez yarışına gidenlerden dolayı az oldu diye mi fotoları iki kere ekledin ? her zamanki gibi kalabalık gözükelim. Dil çıkarıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 22.09.2007 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, nur eline sağlık
ALLAH keyfinizi bozmasın inşallah

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.09.2007 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ablacım ellerine sağlık. Buluşmmanız ve neşeniz daim olsun....
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 22.09.2007 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper olmuş kareler ALLAH keyfinizi artısın .ibrahim abiye ve tüm arkadaşlara selam gönderiyorum.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 22.09.2007 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler Nurcum Fotograflar için Bravo

Yahu bir türlü tutturamıyorum şu toplantıyı ama az kaldı azz Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badcocktail, Bizde seni özlemişiz Göz kırpıyorum Rica ederim canım Gülümsüyorum

hondabros, Evet uğraştım vallaha :)Teşekkür ederim. Neyse gerekli düzeltmeyi yaptım saol Bravo

proracing,ve MEMOCAN, Teşekkürler.

NiGhTeXpReSs, Amin ablacım.

whiskey75,İstersen gel artık Öfkeliyim Bekliyoruz Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 22.09.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, nurcum canım kardeşim benim resmim neden yokkk Dil çıkarıyorum
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, Koycaktım ama photobucket hata verdi Çok gülüyorum Neyse bu haftaki etkinliğe koyarım Dil çıkarıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
MeLTeMs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir A rh +

MesajTarih: 22.09.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir akşamdı Gülümsüyorum özellikle volki ve ceymo sağolsun neşeme neşe kattılar sizleri yenmek büyük bir zevkti Delirdim Delirdim kaRRdelen, fotolar süper olmuş ellerine sağlık Göz kırpıyorum

MD Zeybek Team Güzel Kızı
Başa dön
MeLTeMs Çevrimdışı MeLTeMs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, Eline sağlık yine süper kareler yakalamışsınız..
Eğlenceniz daim olsun Göz kırpıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 22.09.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar Bravo Alkışlıyorum Bravo
ceymo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.09.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rica ederim MeLTeMs yenilmekte bir şereftir... Ağlıyorum Nur teşekkür ederim.Fotolar için.... Alkışlıyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 22.09.2007 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen,ellerıne saglık nurların ablası saglıcakla kal sıkı sohbetın ve dostlugun ıcın de ayrıca tesekkurler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal