Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - atvsi olanlar ve atv severler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

atvsi olanlar ve atv severler
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
crazy_girl_istanbul
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kadıköy

MesajTarih: 22.09.2007 - 16:46    Mesaj konusu: atvsi olanlar ve atv severler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar benim şöyle bir fikrim var aramızda bi gezi düzenleyebiliriz fikrime sıcak bakan yazsın birazdan bi kaç atv videosu upload edicem izlersiniz
ASABİYİM AGRESİFİM
Başa dön
crazy_girl_istanbul Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.09.2007 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iide dostum niye niye böyle bi topic açtın şimdi videoyu koyup açsan olmazmıydı
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 22.09.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gezimi yapıcaz videomu izlicez anlamadım. Ağlıyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_girl_istanbul
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her ikisi de
önce geziyi sordum onu yanıtlasınlar video da bonus heheheh Çok gülüyorum
ASABİYİM AGRESİFİM
Başa dön
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 22.09.2007 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
crazy_girl_istanbul
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şunu bi izleyin bakalım önce upload olması baya sürcek çünkü Gülümsüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=y4wWDK9pAGA&feature=RecentlyWatched&page=1&t=t&f=b

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

MEMOCAN, bi sıkıntın varsa söyle bu topici atvciler için açtım ben ok Sinirlendim

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

MEMOCAN, o sinek ne öle midem bulandı Beğenmedim
ASABİYİM AGRESİFİM
Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.09.2007 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anaaa memocan bak sineyine laf söledi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Delirdim
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_girl_istanbul
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o ekranda gezerken ben burda sinir oldum ya Çok gülüyorum

video yüklemek pek resim kadar kolay değilmiş o yüzden daha sonra yüklicem smile adsli kapattırcam ttnete geçince artık
ben şimdilik veda edeyim daha sonradan görüşmek üzere hoşçakalın!!!!
ASABİYİM AGRESİFİM
Başa dön
aspire
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara

MesajTarih: 22.09.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahh aahhh aahh ne güzeldi atv ile gezdiğim zamanlar yanlız meret bana dayanamamıştı 5 kere kol çıktı minibüse patladık şaşkında cirit attık ahh ahh anılarım değreşti gene
Başa dön
aspire Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_girl_istanbul
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire, kodes mirce falan girmişliğin var mı senin
ASABİYİM AGRESİFİM
Başa dön
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline salık güzelim paylaşım için saol bu arada ist.gibi bı yerde olsaydım sana istemediğim kadar ATV yığardım oraya,severim böle etkinlikleri...

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_girl_istanbul
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

max_49, varsa istanbuldan tanıdıkların ayarla bana OK

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

max_49, dikkatimi çekti senin imzanda 4 teker hiç yoktu nerden girdi ilgi alanına bakayım Dil çıkarıyorum
ASABİYİM AGRESİFİM
Başa dön
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İst.göre bişe yok olmadı biz burdan kalkarız ßursa M.D. olarak ist.geliriz hem ist.ATV görür hem biz arkadaşımızı görürüz olmazmı???crazy_girl_istanbul,

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_girl_istanbul
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olur nie olmasınmax_49,
ASABİYİM AGRESİFİM
Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Racing ciyim ama 1 aydır ATV kullanıyorum inanılmaz zevkli bir alet Gülümsüyorum ... hele virajlara yanlıyarak giriyorsun anlatamam Gülümsüyorum

şuan altım da polarisin 500 cc modelivar çok memmunum 10 saati bugun doldurdum yarın ilk bakımına götürecem Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye