Tarih: 22.09.2007 - 16:46 Mesaj konusu: atvsi olanlar ve atv severler
arkadaşlar benim şöyle bir fikrim var aramızda bi gezi düzenleyebiliriz fikrime sıcak bakan yazsın birazdan bi kaç atv videosu upload edicem izlersiniz _________________ ____hard rock halelujah___09-08-1986
SERT KALIN TAVİZ VERMEYİN__yüxexes__
çatlak ç olabilirim belki hafiften s sallanıyorsam işte bu yüzden... (MALT_Deprem)
ASABİYİM AGRESİFİM
her ikisi de
önce geziyi sordum onu yanıtlasınlar video da bonus heheheh _________________ ____hard rock halelujah___09-08-1986
çatlak ç olabilirim belki hafiften s sallanıyorsam işte bu yüzden... (MALT_Deprem)
ASABİYİM AGRESİFİM
MEMOCAN, bi sıkıntın varsa söyle bu topici atvciler için açtım ben ok
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
MEMOCAN, o sinek ne öle midem bulandı _________________ ____hard rock halelujah___09-08-1986
ASABİYİM AGRESİFİM
video yüklemek pek resim kadar kolay değilmiş o yüzden daha sonra yüklicem smile adsli kapattırcam ttnete geçince artık
ben şimdilik veda edeyim daha sonradan görüşmek üzere hoşçakalın!!!! _________________ ____hard rock halelujah___09-08-1986
ASABİYİM AGRESİFİM
Kayıt: Jun 08, 2007 Mesajlar: 976 Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara
Tarih: 22.09.2007 - 17:37 Mesaj konusu:
ahh aahhh aahh ne güzeldi atv ile gezdiğim zamanlar yanlız meret bana dayanamamıştı 5 kere kol çıktı minibüse patladık şaşkında cirit attık ahh ahh anılarım değreşti gene _________________ Profesyonel İstanbul Çocuğu
Askerdemiyim Tatildemi Bilemiyorum.
Şafakta Zaten Çomolokooooo....
aspire, kodes mirce falan girmişliğin var mı senin _________________ ____hard rock halelujah___09-08-1986
ASABİYİM AGRESİFİM
eline salık güzelim paylaşım için saol bu arada ist.gibi bı yerde olsaydım sana istemediğim kadar ATV yığardım oraya,severim böle etkinlikleri... _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
max_49, varsa istanbuldan tanıdıkların ayarla bana
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
max_49, dikkatimi çekti senin imzanda 4 teker hiç yoktu nerden girdi ilgi alanına bakayım _________________ ____hard rock halelujah___09-08-1986
ASABİYİM AGRESİFİM
İst.göre bişe yok olmadı biz burdan kalkarız ßursa M.D. olarak ist.geliriz hem ist.ATV görür hem biz arkadaşımızı görürüz olmazmı???crazy_girl_istanbul, _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
olur nie olmasınmax_49, _________________ ____hard rock halelujah___09-08-1986
ASABİYİM AGRESİFİM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız