ayranım yok içmeye, motorla giderim bakkala...
geçensene bornovada otururken, apartmanımızın zemin katında bulunan bakkala dahi motorla gidiyordum, hatta gitmek biyana bikere bakkala motorla girmiştim... ilk anda dumur olan sevgili bakkalımız Akın abiyi yatıştırmayı başardıktan sonra, tanımadığım bir bakkala böyle girsem başıma neler gelir? kurgusu üzerine çektiğimiz fotoğraf... e kardeşim reklam yapmayı bir tek aprillamı biliyor?
ahan işte bakkal işte motorcu...
Sen espri amaçlı yapmışsın ama bana yetişemedin Ben gerçekten girdim Ne yapayım fren tutmadı olan cips tezgahına oldu bana 150 ytl ye patladı _________________
Tanımadığımız insanların dükkanlarında öle şeyler denemememiz lazım demek _________________ KİM DEMİŞ SARHOŞLUK KÖTÜ DİYE BEN HERŞEYİMİ AYIKKEN KAYIP ETTİM......
Kayıt: Jun 14, 2007 Mesajlar: 1058 Nereden: cennetten bir melek
Tarih: 23.09.2007 - 11:19 Mesaj konusu:
reklam yapıyonda bakkalın ısmi yokki gelip aliş veriş yapayım bende henuz motor yok arabamla geredim bende _________________ YAŞAMIN KAYNAGİ SEVGİDİR....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız