Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motor delisi dediğin bakkalada motorla girer :fotoğraf:

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motor delisi dediğin bakkalada motorla girer :fotoğraf:

motor delisi dediğin bakkalada motorla girer :fotoğraf:
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Yamakazi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 23:29    Mesaj konusu: motor delisi dediğin bakkalada motorla girer :fotoğraf: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayranım yok içmeye, motorla giderim bakkala...
geçensene bornovada otururken, apartmanımızın zemin katında bulunan bakkala dahi motorla gidiyordum, hatta gitmek biyana bikere bakkala motorla girmiştim... ilk anda dumur olan sevgili bakkalımız Akın abiyi yatıştırmayı başardıktan sonra, tanımadığım bir bakkala böyle girsem başıma neler gelir? kurgusu üzerine çektiğimiz fotoğraf... e kardeşim reklam yapmayı bir tek aprillamı biliyor?Çok gülüyorum
ahan işte bakkal işte motorcu...

Başa dön
Yamakazi Çevrimdışı Yamakazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 22.09.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen espri amaçlı yapmışsın ama bana yetişemedin Çok gülüyorum Ben gerçekten girdim Çok gülüyorum Ne yapayım fren tutmadı olan cips tezgahına oldu bana 150 ytl ye patladı Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 22.09.2007 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bakkal arkadaşın sopası da özel yapım heralde Çok gülüyorum
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mr_Joker
Üye
Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehehe müthiş ya ne komedi olmuştur şimdi orda ya
Başa dön
Mr_Joker Çevrimdışı Mr_Joker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
drag_king
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 23.09.2007 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tanımadığımız insanların dükkanlarında öle şeyler denemememiz lazım demek Göz kırpıyorum
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.09.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Pirate
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her zaman denildigi gibi "kasksiz motora binmeyin" Göz kırpıyorum
Başa dön
Pirate Çevrimdışı Pirate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yabikci_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim cok ıyııy bea makaraaa
Başa dön
yabikci_41 Çevrimdışı yabikci_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mehmetozdogan1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reklam yapıyonda bakkalın ısmi yokki gelip aliş veriş yapayım bende henuz motor yok arabamla geredim bende Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Öfkeliyim

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geri viteslemi girdin be kardeş Delirdim
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
suleyman68
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKSARAY-KONYA

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilader arka kapıdan girip ön kapıdan mı çıktın yoksa geri vitesli mi motor
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bir keresinde kuzenimin berber dükkanına motorla dalmıştım resmen.müşteriler birden kaçışmaya başlamıştı daracık dükkanda.ehuehue Delirdim
Başa dön
motopirate Çevrimdışı motopirate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kurgu...sempatik...peki hani kaskın nerde paşam... Dil çıkarıyorum hani sopayı kafana yiyon ya... Gülümsüyorum

eğitim şart abi... Dil çıkarıyorum
deli-beyro
Üye
Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işin zor kısmı türk hamamına motorla girmek OK varsa delikanl ıgirsinde çeksin resimleri Çok gülüyorum ama tek parça Dil çıkarıyorum
Başa dön
deli-beyro Çevrimdışı deli-beyro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal