Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sydney etrafi gezisisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sydney etrafi gezisisi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 23.09.2007 - 05:43    Mesaj konusu: Sydney etrafi gezisisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar..

Bir gezi daha paylasigim dedim sizden. ama tek bir gezi degil, uç ayri gezi Çok gülüyorum belki 2000kmlik falan Çoook seviyorum

neyse resimlere Göz kırpıyorum

Sydney..

Sydney'den çikmadan.

biraz viraj daha, daga cíkip yukardan bakarak

Ve biraz daha viraj inip, yanindan

Dalga geçiyorlar herhalde, dalga yok dalga bekliyorlar Çok gülüyorum

Yeter artik , virajlar daglarda, hucuuuuuuummmmm Çoook seviyorum

http://i189.photobucket.com/albums/z236/06gix/100_3668.jpg

Ve bu resim, sirf Ekamba için, nedense yolun kenarinda górunce, ilk aklima gelen Ekambadi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
( kangaru resimi istediydi bende, bu daha yavru, kuçucuk, ama genede arabayi mafvetmisdir). Burda daglarda virajli yolarda, aniden ónune firliyorlar burda daglarda, virajlarda Öfkeliyim

http://i189.photobucket.com/albums/z236/06gix/100_3677.jpg

Ve dun, bir iki arkadaslan bir gezi yaptik, ne kadar bi guzel gezi oldu anlatamam, ama hepimiz birbirizimizin nasil surdugunu biliyoruz. Tekerler harcandi deyim anniyan annasin Bravo

Genede her grup gezideki geri kalanlar oluyor, bekle bekle, annaaa Dil çıkarıyorum

önde gene ben yolu gosterirken, arkadan gelenler, durunca bana sormazmi, birsey dusdugunu his etdinmi diye, yok, bir baktimki zingir korucusu dusmus Çok gülüyorum ( geri donup buldum, hemde ayni zamanda o yolu bir daha yapmis oldum, tek basima Delirdim Delirdim

Sonunda geldik Bathurst, Mt Panorama, meshur Australia araba yaris pisti. Ama her gun açik, ve giris belles çunku polisler ordan çok para kazaniyor ceza yaza yaza Çok gülüyorum
Bak, durup durmaz bir taane polis geldi, aha piyangoyu yenmis gibi Delirdim

Geçen sene Australian araba yariscisi Peter Brock, bir yol yarisda oldu, bu pist onun yeri sayilir, çunku 20 yildir burda yarisiip bilmemne kadar champion oldu.
Ona her yere mesaj yazili bu pistde.

Pistde motorcular oldugu için, polisler doldu, biz en iyisi ya elliyet kaybetmeden, ya buyuk ceza yemeden kaçalim Çok gülüyorum

http://i189.photobucket.com/albums/z236/06gix/100_3850.jpg

EDİT by canerdemir79 : Çok güzel fotolar ama en büyük 640x480 olmalıydı. aralarında 1024x768 olan bile vardı. onları link haline getirdim.
zaten diğerleride 768x576 boyutunda ve yine sayfa düzenini bozacak büyüklükte. onlar dursun bakalım Gülümsüyorum

En son gixxa tarafından 23.09.2007 - 05:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 23.09.2007 - 05:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, teşekkürler çok farklı bir seyir oldu benim için Delirdim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 23.09.2007 - 05:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, selam coktandır yoktun ? ?
resimler guzel Bravo kangruya uzuldum.. Üzgünüm 6RR'cı varmış bır kac tane gorunce sevındım nedense.. Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 23.09.2007 - 07:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotolar. emeğine sağık Alkışlıyorum

inan gitmiş kadar oldum, yollar ve motorlar çok güzel Gülümsüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Aargau / Isvicre

MesajTarih: 23.09.2007 - 08:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gixxa yaptiginiz tura mest oldum, bizde havalar sogumaya basladi bile:( pazartesi 23°C, salidan itibaren 14°C ye düsüyor...bizde viraj yapmak icin Alp daglarina gidiyoruz ama sicaklik azaldigi icin artik teker teker gecitleri trafige kapatirlar... yola ciktiginda bizim icinde günesli,sicak havalarin keyfini cikar derim...
Birde yaris pisti var,acik ama sürat yapamiyor musunuz? o zaman acik tutmalarinin mantigini anlamadim...sadece ceza yazmak icinse bir boy gösterip onlarin ters tarafina cevirin rotayi Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 23.09.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, Nerelerdesin sen dostum.Korkuttun bizi.Başına bir iş geldi zannetik.
Resimler güzel ellerine sağlık.Bizimle paylaştığın için ayrıca teşekkürler Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 23.09.2007 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotograflar gercekten cok guzel t esekkurler

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
KIZGINJAPON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 23.09.2007 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylasim icin çok tesekkurler Australia da ne guzel yermis. Anlamadigim birsey var ama polis trafige kapali pisttekilere neden ceza yaziyor?
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 23.09.2007 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar çok güzel.güzel gezi olmuş.ama kanguru ya üzüldüm doğrusu.
Başa dön
motopirate Çevrimdışı motopirate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu asfaltın güzelliğine bakarmısınız ya ...

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manzarada ,yolculukta çok güzel olmuş...her yer enfes görünüyo,ama o kanguruya siz çarpmadınız dimi? Üzgünüm
elinize sağlık.
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 23.09.2007 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili gıxxa harika fotoğraflar ve paylaşımlar...bu doğa ve güzellikler Türkiyede olmasına rağmen yinede insanın gözü kalıyor...Ahmet Saneri tanırsın muhtemelen...buradaki nicki Karaçoban...kendisiyle olan güzel diyaloglarım sayesinde bana Avustralya Sıdneyde (galiba sahilde gosvard diye bir sahil kasabasıydı..)yaşamak için bir fırsat vereceğini söyledi...iş son noktaya kadar geldi...sonradan vazgeçtim...malum aile var kızım var...oraya geldiğimde dönüşüm zor olur diye vazgeçtim...ama bazen pişman olmuyor değilim...şanslı olduğunuzu düşünüyorum...herşey gönlünüzce olsun...
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 23.09.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten güzel fotolar...tesekkürler...kazasız belasız sürüşler...

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 23.09.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Re: Sydney etrafi gezisisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa demiş ki:
Ve bu resim, sirf Ekamba için, nedense yolun kenarinda górunce, ilk aklima gelen Ekambadi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
( kangaru resimi istediydi bende, bu daha yavru, kuçucuk, ama genede arabayi mafvetmisdir). Burda daglarda virajli yolarda, aniden ónune firliyorlar burda daglarda, virajlarda Öfkeliyim
ulem gixxa cım,nerelerdesin olm sen
insan kendini bukadar mı özletir yahu
nosscu ile arada kulağını çınlatıyorduk gixxa nerelerde
diye baya kanguru yorumları yapıyorduk,kanguruya mı çarptı falan diye Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
topiğini görünce çok sevindim.bu güzel etkinlikte aklına geldiysem ne mutlu bana Göz kırpıyorum
lastikleri de baya bi haşat etmişsin Dil çıkarıyorum fakat asvaltınız inanılmaz deliemin inde dediği gibi,muhteşem Bravo
uzun bi aradan sonra geldin,hoşgeldin diyor kaldığımız yerden dewam ediyoruz Dil çıkarıyorum Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 23.09.2007 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, abeycim abeycim hoş geldin Çok gülüyorum

özlettin kendini resimler çok şön geziniz mükemmel geçmiş belli.

daha dün akşam seni andık ekambayla birlikte nerelerde diye???

ekamba dediki bir gün zengin olursam eğer bir site açacam gixxayıda admin yapıp forumlarda onu dellendirecem demişti.

istersen sen pek takılma ona malum senkron ayarları kaçık biridir o Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bi türlü senteye gelmeyen bir adamdır. Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal