Ve bu resim, sirf Ekamba için, nedense yolun kenarinda górunce, ilk aklima gelen Ekambadi
( kangaru resimi istediydi bende, bu daha yavru, kuçucuk, ama genede arabayi mafvetmisdir). Burda daglarda virajli yolarda, aniden ónune firliyorlar burda daglarda, virajlarda
Ve dun, bir iki arkadaslan bir gezi yaptik, ne kadar bi guzel gezi oldu anlatamam, ama hepimiz birbirizimizin nasil surdugunu biliyoruz. Tekerler harcandi deyim anniyan annasin
Genede her grup gezideki geri kalanlar oluyor, bekle bekle, annaaa
önde gene ben yolu gosterirken, arkadan gelenler, durunca bana sormazmi, birsey dusdugunu his etdinmi diye, yok, bir baktimki zingir korucusu dusmus ( geri donup buldum, hemde ayni zamanda o yolu bir daha yapmis oldum, tek basima
Sonunda geldik Bathurst, Mt Panorama, meshur Australia araba yaris pisti. Ama her gun açik, ve giris belles çunku polisler ordan çok para kazaniyor ceza yaza yaza
Bak, durup durmaz bir taane polis geldi, aha piyangoyu yenmis gibi
Geçen sene Australian araba yariscisi Peter Brock, bir yol yarisda oldu, bu pist onun yeri sayilir, çunku 20 yildir burda yarisiip bilmemne kadar champion oldu.
Ona her yere mesaj yazili bu pistde.
Pistde motorcular oldugu için, polisler doldu, biz en iyisi ya elliyet kaybetmeden, ya buyuk ceza yemeden kaçalim
EDİT by canerdemir79 : Çok güzel fotolar ama en büyük 640x480 olmalıydı. aralarında 1024x768 olan bile vardı. onları link haline getirdim.
zaten diğerleride 768x576 boyutunda ve yine sayfa düzenini bozacak büyüklükte. onlar dursun bakalım
En son gixxa tarafından 23.09.2007 - 05:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 348 Nereden: Aargau / Isvicre
Tarih: 23.09.2007 - 08:21 Mesaj konusu:
Gixxa yaptiginiz tura mest oldum, bizde havalar sogumaya basladi bile:( pazartesi 23°C, salidan itibaren 14°C ye düsüyor...bizde viraj yapmak icin Alp daglarina gidiyoruz ama sicaklik azaldigi icin artik teker teker gecitleri trafige kapatirlar... yola ciktiginda bizim icinde günesli,sicak havalarin keyfini cikar derim...
Birde yaris pisti var,acik ama sürat yapamiyor musunuz? o zaman acik tutmalarinin mantigini anlamadim...sadece ceza yazmak icinse bir boy gösterip onlarin ters tarafina cevirin rotayi
Paylasim icin çok tesekkurler Australia da ne guzel yermis. Anlamadigim birsey var ama polis trafige kapali pisttekilere neden ceza yaziyor? _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3708 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 23.09.2007 - 11:35 Mesaj konusu:
manzarada ,yolculukta çok güzel olmuş...her yer enfes görünüyo,ama o kanguruya siz çarpmadınız dimi?
elinize sağlık. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3409 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 23.09.2007 - 12:29 Mesaj konusu:
Sevgili gıxxa harika fotoğraflar ve paylaşımlar...bu doğa ve güzellikler Türkiyede olmasına rağmen yinede insanın gözü kalıyor...Ahmet Saneri tanırsın muhtemelen...buradaki nicki Karaçoban...kendisiyle olan güzel diyaloglarım sayesinde bana Avustralya Sıdneyde (galiba sahilde gosvard diye bir sahil kasabasıydı..)yaşamak için bir fırsat vereceğini söyledi...iş son noktaya kadar geldi...sonradan vazgeçtim...malum aile var kızım var...oraya geldiğimde dönüşüm zor olur diye vazgeçtim...ama bazen pişman olmuyor değilim...şanslı olduğunuzu düşünüyorum...herşey gönlünüzce olsun... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7692 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 23.09.2007 - 13:07 Mesaj konusu: Re: Sydney etrafi gezisisi
gixxa demiş ki:
Ve bu resim, sirf Ekamba için, nedense yolun kenarinda górunce, ilk aklima gelen Ekambadi
( kangaru resimi istediydi bende, bu daha yavru, kuçucuk, ama genede arabayi mafvetmisdir). Burda daglarda virajli yolarda, aniden ónune firliyorlar burda daglarda, virajlarda
ulem gixxa cım,nerelerdesin olm sen
insan kendini bukadar mı özletir yahu
nosscu ile arada kulağını çınlatıyorduk gixxa nerelerde
diye baya kanguru yorumları yapıyorduk,kanguruya mı çarptı falan diye
topiğini görünce çok sevindim.bu güzel etkinlikte aklına geldiysem ne mutlu bana
lastikleri de baya bi haşat etmişsin fakat asvaltınız inanılmaz deliemin inde dediği gibi,muhteşem
uzun bi aradan sonra geldin,hoşgeldin diyor kaldığımız yerden dewam ediyoruz _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2181 Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA
Tarih: 23.09.2007 - 13:30 Mesaj konusu:
gixxa, abeycim abeycim hoş geldin
özlettin kendini resimler çok şön geziniz mükemmel geçmiş belli.
daha dün akşam seni andık ekambayla birlikte nerelerde diye???
ekamba dediki bir gün zengin olursam eğer bir site açacam gixxayıda admin yapıp forumlarda onu dellendirecem demişti.
istersen sen pek takılma ona malum senkron ayarları kaçık biridir o bi türlü senteye gelmeyen bir adamdır. _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız