Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Mega Scooter KYMCO MYROAD 700i&Burgmana Rakip

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Mega Scooter KYMCO MYROAD 700i&Burgmana Rakip

Mega Scooter KYMCO MYROAD 700i&Burgmana Rakip
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 23.09.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Mega Scooter KYMCO MYROAD 700i&Burgmana Rakip Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Piaggio grubuna bağlı olarak üretimlerini gerçekleştiren Gilera, geçtiğimiz sene 800cc’lik GP800 modelinin tanıtımını yapmıştı. İtalya’da üretimi ve satışına başlayan firmaya en yakın rakip ise ünlü Tayvan motosiklet üreticisi Kymco’dan geldi. 700cc’lik motor hacmiyle kusursuz performansı ve sürüş zevkini vadeden MyRoad 700i, Milan’da yapılacak olan Eicma fuarında görücüye çıkacak. “MyRoad 700i” ismiyle satışa sunulacak olan scooter mega scooter sınıfına dahil olan 2. Scooter olma özelliğini taşıyor.

Otomatik ve kısa oranlı şanzımana sahip olan motosiklet, 8 valfli ve çift silindirli. Hal böyle olunca ondan ciddi bir performans hiç de şaşırtıcı olmuyor… Kymco MyRoad 700i, 74 beygirlik gücü ile maksimum 170 km/h hıza ulaşabiliyor. Çift H4 halojen far sistemiyle görüş mesafesini bir hayli yüksek tutan scooter, önlerde çift 280 mm ve arkada tek 260 mm fren diskleriyle de güvenli frenaj sağlıyor.

ABS sistemiyle donatılan scooter bu özelliklerden ibaret değil. Kymco, hedef kitlesine bir sürpriz yaparak ful otomatik olan arka süspansiyon sisteminin kontrol panelinden ayarlanabilmesini sağlıyor. Yani siz yol şartlarına ve sürüş zevkinize göre direksiyondaki kontrol panelinden arka amortisörünüzü dilerseniz sertleştirebilecek dilerseniz de yumuşatabileceksiniz.

Bu anahtarsız ayarlama sistemi MyRoad 700i ile birlikte ilk kez bir scooterda kullanılmış olacak. Halojen farlarına eşlik eden ön göğüsün her iki yanındaki ledli sinyallerde oldukça estetik bir görünüm sunuyor. Kymco MyRoad 700i’nin 2008 yılında yollarda olması bekleniyor.

Biz bu motoru Türkiye yollarında görecekmiyiz...tabiki hayır...anca sanal ortamda...Silkar bu motoru getirmez...çünkü çok ağır bir makina...Gemide gelmesi zormuş... Dil çıkarıyorum anca bize CK 125 layık...

Avrupada ck 125 bile göremiyorum artık...

http://www.kymco.com/us/showroom/motorcycle/motorcycleList.asp

detaylar bu linkte...

http://www.motociclismo.es/Pruebas/kymco-myroad-700i-megascooter-bicilindrico-kw-novedad.jsp%3Fid%3D2880

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CartmanREPSOL
Üye
Üye

Nereden: izmir+manisa

MesajTarih: 23.09.2007 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete abi kaç basıyo bu alet ???? yok bu sefer geyiige vrumıcam bu işi...
Başa dön
CartmanREPSOL Çevrimdışı CartmanREPSOL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 23.09.2007 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiç şaşırmadım ,hatta çok da uzak olmayan bir zamanda farklı firmalar 900 lük ve sonra belki de 1100 ü bile piyasaya
vereceklerdir.Önemli olan fiyat -fayda eğrisi ve hoşa giden çizgilerdir.Ama burada şaşırtıcı olan koreli üreticilerin artık
japon meslektaşları kadar kaliteli ve güvenilir cihazları yapabilmeleridir.
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CartmanREPSOL, la beni burdadamı buldun...ben ki forumlarda okyanusları aştım...ama senden kurtulamadım...cıbırı kaptırıyomuşun la Polizeı amcalara.... Gülümsüyorum

skyhawk, hocam şincik bu Kymco Tayvan işi... Bravo Made in Taiwan...
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 23.09.2007 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

perfect kanımca
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 23.09.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, süper olmuş makina Alkışlıyorum Alkışlıyorum

skyhawk, hocam şincik bu Kymco Tayvan işi... Made in Taiwan...

bu lafınada yarıldım gülmekten ha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel yapmışlar makinayi..
Ama ben görüntü olarakta daha güzel olmasını beklerdim..
Bence Burgman daha güzel duruyor..
Tabi birde yakından görmek lazım..
Birde Burgman 650 nin çıkardığı sesi çıkarıyorsa yada daha iyisini aman diyorum o zaman Gülümsüyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nightbirds
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 81 DÜZCE GENÇLİK

MesajTarih: 25.09.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burgman a rakip çıkmaz ya Bravo
Başa dön
nightbirds Çevrimdışı nightbirds Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.09.2007 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri demiş ki:
mete_han, süper olmuş makina Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Arap abi sağolasın ...o kadar emeğim var...sabah akşam arkadaşlarla uğraştık bişiler yaptık...beğendiğine sevindim... Dil çıkarıyorum

abi sadece copy pasta valla...Mühendislikte bir emeğim yok... Gülümsüyorum
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 25.09.2007 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görüntü harika ama 170 km hızla giderken scooter insana güven verez ki İstemiyorum ama sınıfında en iyiye aday bi motor olacağı kesin Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
digiburak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Kestel

MesajTarih: 19.10.2007 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

170 Km/h bu 74 Bg motora az.Benim Nexus'la (41 Bg) 171 Km/h gördüm. Bravo Kymco en az 210 Km/h görmesi lazım. Dil çıkarıyorum
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 19.10.2007 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süperrrrrrrrrrrrrrr
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
twona
Üye
Üye

Nereden: bolu

MesajTarih: 06.04.2008 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motor 74 değil 55 bg arkadaşlar....
Başa dön
twona Çevrimdışı twona Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.04.2008 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

twona demiş ki:
bu motor 74 değil 55 bg arkadaşlar....

nereye sığdırıyorlar bu kadar beygiri, haramı bu ya Çok gülüyorum
Başa dön
blt69 Çevrimdışı blt69 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 06.04.2008 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel ama bence bir couper yaada yarış motorunun yerini hiçbirzaman tutamazlar.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal