Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yurdumdan motosiklet manzaraları:-)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yurdumdan motosiklet manzaraları:-)

yurdumdan motosiklet manzaraları:-)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 23.09.2007 - 23:22    Mesaj konusu: yurdumdan motosiklet manzaraları:-) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
samanyolu
Üye
Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika resimler yurdumun insanı böyle ilginç!!!! paylaşım için Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
samanyolu Çevrimdışı samanyolu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 23.09.2007 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O en sondaki resim efsanedir... Çok gülüyorum
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 23.09.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasakili resim ve son resim kopardı beni Gülümsüyorum
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 23.09.2007 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son resimdeki abimiz borunun üstüne yanlış oturmuş bence.dikine doğru otursa onun için daha uygun olurdu sanırım.one abicim ya kamyonla borumu taşıyon. :Dadam naapsın poposu boru taşımaya müsait.
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 23.09.2007 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son resimde amcamın egzoz performance sanırım Gülümsüyorum

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 4. resimdekine cok güldüm o kafasindaki sandalyeyi kask niyetinemi takmis
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 24.09.2007 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam o boruyu nasıl gaybetmiş yavvvv Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum
arka fazer ekzozu gibi olmuş Delirdim Delirdim

En son aspuzu tarafından 24.09.2007 - 00:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
musthefa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 24.09.2007 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlar reklam kokan hareketler
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 24.09.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nine ninja ya ii yakışmış valla Çok gülüyorum çelik korsürüksiyon kask ta olay Dil çıkarıyorum mobilet deyip geçmeyin 5kişilik bir aileyi taşıyo Alkışlıyorum ilk resimde yıkılıo bu amcalara zx 10 verseler nolcak acep merak ediom Çok gülüyorum son resimdeki amca akrapoviç egsoz yapmış sanırım merak ettimde acaba hedırslımı yoksa sadce tüp mü :Dtekerden kaç hp verio acaba Çok gülüyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 24.09.2007 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Daha önce verildi mi bilmiyorum ama çelik kapı taşıyan bir amca da vardı motorla....

Dil çıkarıyorum
CartmanREPSOL
Üye
Üye

Nereden: izmir+manisa

MesajTarih: 24.09.2007 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pimaş boru töbe estagf girmiş gibi
Başa dön
CartmanREPSOL Çevrimdışı CartmanREPSOL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
melek_im
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: MeLeKLeR ŞeHRi KoNYa

MesajTarih: 24.09.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ayy çok güldüm özellikle 9. resim hahaha bu adam ev taşıyacağında kargo yada kamyonda tutmuyordur teşekkürler Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BatIdan1yERden

MesajTarih: 24.09.2007 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çelik kapı bişeymi bi amcam motorda telefon direği taşıyodu hemde bu borucu gibi deil 2 tane ve dik bi şekildeydi Delirdim
shadowmania Çevrimdışı shadowmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 24.09.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunların çogu adanada cekilmiş.. bayşım ıcın sagol Alkışlıyorum

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal