harika resimler yurdumun insanı böyle ilginç!!!! paylaşım için _________________ Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin.
son resimdeki abimiz borunun üstüne yanlış oturmuş bence.dikine doğru otursa onun için daha uygun olurdu sanırım.one abicim ya kamyonla borumu taşıyon. :Dadam naapsın poposu boru taşımaya müsait. _________________ UNUTMA,OYUN BİTİNCE VEZİRDE PİYONDA AYNI KUTUYA KONUR.
ben 4. resimdekine cok güldüm o kafasindaki sandalyeyi kask niyetinemi takmis _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 24.09.2007 - 00:20 Mesaj konusu:
adam o boruyu nasıl gaybetmiş yavvvv
arka fazer ekzozu gibi olmuş _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
En son aspuzu tarafından 24.09.2007 - 00:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1812 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 24.09.2007 - 00:23 Mesaj konusu:
nine ninja ya ii yakışmış valla çelik korsürüksiyon kask ta olay mobilet deyip geçmeyin 5kişilik bir aileyi taşıyo ilk resimde yıkılıo bu amcalara zx 10 verseler nolcak acep merak ediom son resimdeki amca akrapoviç egsoz yapmış sanırım merak ettimde acaba hedırslımı yoksa sadce tüp mü :Dtekerden kaç hp verio acaba _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Biz AsLinda Kar$imizda Ki İnsani Sevmiyoruz, Onun Bizde Yarattigi Duyguyu, Heyecani, Hissi seviyoruz..Sevgiyi DegiL SeviLmeyi Seviyoruz. Çok Bencilce
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 24.09.2007 - 00:29 Mesaj konusu:
Daha önce verildi mi bilmiyorum ama çelik kapı taşıyan bir amca da vardı motorla....
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Tarih: 24.09.2007 - 00:47 Mesaj konusu:
çelik kapı bişeymi bi amcam motorda telefon direği taşıyodu hemde bu borucu gibi deil 2 tane ve dik bi şekildeydi _________________ And i still wonder if u ever wonder the same
And i still wonder...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız