Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 24.09.2007 - 11:08 Mesaj konusu:
TayDen, ve caner kardeşim teşekkür ederim bende sizleri gördüm mutlu oldum ne kusuru programsız gezi öyle olur problem yok
resimler güzel ellerine ve emeğine sağlık bu arada tribünde fana yakalanmışım _________________
Tarih: 24.09.2007 - 12:18 Mesaj konusu:
akkoprunun orda trafik ve motorcu görüpte yolda saçma sapan hareketler yapan çakal kasa doğancılar yüzünden mıgrosa donemedım.
acı fren sesleri,üstüne süren tipler,ara gaz verip benı sollamaya çalışan cahiller..vs..
draglarıda karşı kapalı tribunden izledim. sizlerlede görüşemedim , 1saat durdum. sanki drag yarışları değil, çakal kasaların buluşma noktası olmuştu ortalık.motoruma atladım arka kapıdangüvenli bir şekilde çıktım gittim. _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
Tarih: 24.09.2007 - 12:56 Mesaj konusu:
TayDen, güzel bi gün geçirmişsiniz
ALLAH keyfinizi bozmasın
paylaşım için teşekkürler _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Konyadan iki minibüs hızlı çocuk gönderdik Ankaraya. Ama ali abiyi yollamamıştık Çoğu da MD' li idi Valla bende gelecektim ama son anda başımdan talihsiz bi olay geçti gelemedim. Maşallah dragları feth etmişiniz.
Fotolar süper....
Siyah Subaru Justy' i fena doldurmuşlardı. Bir kibrit kutusu bu kadar fena kalkabilir mi ya, hasta oldum resmen.
canerdemir79, kimseye pabuç bırakma, halledersin sen o mevzuyu. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız