Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TWİSTER 2004 {SATILMIŞTIR!!} TEŞEKKÜRLER

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TWİSTER 2004 {SATILMIŞTIR!!} TEŞEKKÜRLER

TWİSTER 2004 {SATILMIŞTIR!!} TEŞEKKÜRLER
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SPIDER
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 13.01.2005 - 23:02    Mesaj konusu: TWİSTER 2004 {SATILMIŞTIR!!} TEŞEKKÜRLER Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

satılık 2004 haziran sonu trafiğeçıkışlı ,2004 model , daha 1,5 sene garantisi devam eden,
yeşil renkte,motor koruma demiri,ve ön cam(rüzgar koruma ) var,
5180 kmde ,kazasız,tüm bakımları zamanında ve tam. kapalı yerde durmaktadır.tank-ped var
(ilk motorum değil)
yüksek hacimli motor aldığımdan satılıktır.. !!!
sıfırının fiyatı için linke bakınız Gülümsüyorum
http://www.honda.com.tr/motosiklet/pages/?page=fiyat

fiyat peşin:4.500 .000.000 TL.
irtibat
tel: 212 4662078 - 0 532 563 55 34

En son SPIDER tarafından 13.03.2005 - 07:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 13 kere değiştirildi
Başa dön
SPIDER Çevrimdışı SPIDER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 13.01.2005 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ön cam rüzgar koruma demişsin motorun resmini koyablirmisin..? Ön cam nasıl bişey bendede twister var da merak ettim renklimi sadece cammı nasıl bişey kaç para nereden temin edilir yakışıklı duruyormu benim de yeşil.

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SPIDER
Üye
Üye

MesajTarih: 19.01.2005 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda nın yeni fiyat listesi:

http://www.honda.com.tr/motosiklet/pages/?page=fiyat
Başa dön
SPIDER
Üye
Üye

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilan altlarda kalmış bir hatırlatim dedim,
diğer gelip gören arkadaşlara söylediğim gibi,peşin satışı uygun görüyorum....ayrıca noterden de devralmak şartıyla....
Başa dön
melih253
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.02.2005 - 19:37    Mesaj konusu: 0 fiyatı.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Sevgili Spider..Bende bu fiyatlara ikinci el bi motor almak istiyorum..ama 0 fiyatını bulamadım linkte..acıkcası cok fazla bılgım yok bu twister hakkında..model numarası nedır bunun(NX4 FALCON gib)..Motor guzelmiş bu arada gercekten.. Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

KAWASAKI ER-5
Başa dön
melih253 Çevrimdışı melih253 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 13.02.2005 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SPIDER, temiz alet inşallah satarsın dostum Dil çıkarıyorum hayırlısı olsun Gülümsüyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
T_E_O
Üye
Üye

Nereden: ANK.

MesajTarih: 13.02.2005 - 21:13    Mesaj konusu: Re: 0 fiyatı.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

melih253 demiş ki:
Üzgünüm Sevgili Spider..Bende bu fiyatlara ikinci el bi motor almak istiyorum..ama 0 fiyatını bulamadım linkte..acıkcası cok fazla bılgım yok bu twister hakkında..model numarası nedır bunun(NX4 FALCON gib)..Motor guzelmiş bu arada gercekten.. Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

CBX 250 twister dı yeni ismi CBF 250
Başa dön
T_E_O Çevrimdışı T_E_O Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SPIDER
Üye
Üye

MesajTarih: 22.02.2005 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilanı bir hatırlatalım... Dil çıkarıyorum
Başa dön
melih253
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 25.02.2005 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

CBX 250 twister dı yeni ismi CBF 250

Sagol T_E_O.. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

:md: :md: :md: :md:

KAWASAKI ER-5
Başa dön
melih253 Çevrimdışı melih253 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
matrix_neo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zıkkımın kökünden

MesajTarih: 04.03.2005 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anladım spider sağol.

En son matrix_neo tarafından 06.03.2005 - 09:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
matrix_neo Çevrimdışı matrix_neo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Superfatboy
Üye
Üye

MesajTarih: 04.03.2005 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birde bunun temiz bir resmi yok mu ? Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Biraz bakım yaparsın satmadan önce, değil mi ? 8)
Başa dön
Superfatboy Çevrimdışı Superfatboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SPIDER
Üye
Üye

MesajTarih: 06.03.2005 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

matrix hızı tüm twisterlar gibi,rodajı düzgün yapıldı..rahat sürati120-130,otobanda güzel asfaltta uygun sürede zorlamadan 145 km bence fzlasıyla normal...
superfatboy resimde biraz çamurlu ama ben kullanıyorum kimseyi kandırmaya gerek yok...bakım olarak tertemizyıkarım (elimle her zamankigibi) sana öyle veririm tabiii..Gülümsüyorum başka bakım zaten gerekmiyor..!!!
zaten motorun park yeri apartmanıniçi daha nasıl temiz tutayım..?!
Başa dön
SPIDER
Üye
Üye

MesajTarih: 10.03.2005 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar acil ihtiyaçtan satılık ,fiyata dikkat çekerim....kesinlikle kazası problemi yoktur...istediğiniz ustaya,servise gösterilir!!!!
Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 10.03.2005 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

satısınıda dusundugunde 1 mılyar ıcın hem 1 yas hemde ıkıncı el degermı sence mantıklı bır sey dersen alıcıyım.:::::Gülümsüyorum)))))
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aliihsan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.03.2005 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4500 ytl çok uygun fiyat 5000 ytl nin altında yok piyasada sıfır fiyatı 6300 civarı yarın akşama kadar satılır o motor Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal