satılık 2004 haziran sonu trafiğeçıkışlı ,2004 model , daha 1,5 sene garantisi devam eden,
yeşil renkte,motor koruma demiri,ve ön cam(rüzgar koruma ) var,
5180 kmde ,kazasız,tüm bakımları zamanında ve tam. kapalı yerde durmaktadır.tank-ped var
(ilk motorum değil)
yüksek hacimli motor aldığımdan satılıktır.. !!!
sıfırının fiyatı için linke bakınız http://www.honda.com.tr/motosiklet/pages/?page=fiyat
fiyat peşin:4.500 .000.000 TL.
irtibat
tel: 212 4662078 - 0 532 563 55 34
_________________ Suzuki GS 500
honda cbx 250
Bana uzayda herhangi bir nokta verin , size d?nyayy d?nd?rim.
En son SPIDER tarafından 13.03.2005 - 07:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 13 kere değiştirildi
ön cam rüzgar koruma demişsin motorun resmini koyablirmisin..? Ön cam nasıl bişey bendede twister var da merak ettim renklimi sadece cammı nasıl bişey kaç para nereden temin edilir yakışıklı duruyormu benim de yeşil. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Tarih: 26.01.2005 - 22:58 Mesaj konusu:
ilan altlarda kalmış bir hatırlatim dedim,
diğer gelip gören arkadaşlara söylediğim gibi,peşin satışı uygun görüyorum....ayrıca noterden de devralmak şartıyla....
Sevgili Spider..Bende bu fiyatlara ikinci el bi motor almak istiyorum..ama 0 fiyatını bulamadım linkte..acıkcası cok fazla bılgım yok bu twister hakkında..model numarası nedır bunun(NX4 FALCON gib)..Motor guzelmiş bu arada gercekten.. _________________ Trafikte Hakli ama Ölü olmaktansa.... Bırakın Haksız olalım....
Sevgili Spider..Bende bu fiyatlara ikinci el bi motor almak istiyorum..ama 0 fiyatını bulamadım linkte..acıkcası cok fazla bılgım yok bu twister hakkında..model numarası nedır bunun(NX4 FALCON gib)..Motor guzelmiş bu arada gercekten..
Tarih: 06.03.2005 - 09:15 Mesaj konusu:
matrix hızı tüm twisterlar gibi,rodajı düzgün yapıldı..rahat sürati120-130,otobanda güzel asfaltta uygun sürede zorlamadan 145 km bence fzlasıyla normal...
superfatboy resimde biraz çamurlu ama ben kullanıyorum kimseyi kandırmaya gerek yok...bakım olarak tertemizyıkarım (elimle her zamankigibi) sana öyle veririm tabiii.. başka bakım zaten gerekmiyor..!!!
zaten motorun park yeri apartmanıniçi daha nasıl temiz tutayım..?!
Tarih: 10.03.2005 - 23:40 Mesaj konusu:
4500 ytl çok uygun fiyat 5000 ytl nin altında yok piyasada sıfır fiyatı 6300 civarı yarın akşama kadar satılır o motor _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız