Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD BAYRAM Buluşması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD BAYRAM Buluşması

İzmir MD BAYRAM Buluşması
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.01.2005 - 00:14    Mesaj konusu: İzmir MD BAYRAM Buluşması Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Kurban Bayramının 3. günü olan Cumartesi saat 15:00 de Kordon Cafede buluşup bayramlaşıyoruz..Ordanda akşam Mudurnu da yemek yiyip ilerleyen saatlerde neler yapacagımıza karar veririz..
MD Bayramlaşmasına herkezi bekleriz..
Bu arada aynı gün Sticker dagıtımı yapılacaktır...

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gonzai
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Balykesri / Burhaniye

MesajTarih: 14.01.2005 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayram tatilinin 3. gunu hangi tarihe denk geliyo ?
Başa dön
gonzai Çevrimdışı gonzai Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 14.01.2005 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bayram tatilinin 3. gunu hangi tarihe denk geliyo ?

Cumartesi DJOytun Çok gülüyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gonzai
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Balykesri / Burhaniye

MesajTarih: 14.01.2005 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

him o zaman bu cumartesi bayramin 3. gunu oluyo galiba ben bilmem de o yuzden Çok gülüyorum
Başa dön
gonzai Çevrimdışı gonzai Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR, Alsancak

MesajTarih: 14.01.2005 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayram tatili hızlı geçecek anlaşılan Bravo
Başa dön
realbiker Çevrimdışı realbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Choppery
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 14.01.2005 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben; bayram namazını beraber kılarız diye düşünüyordum ama.. Çok gülüyorum

Neyse 3. günü olsun madem.
Başa dön
Choppery Çevrimdışı Choppery Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dramyum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/kar?yyaka

MesajTarih: 14.01.2005 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o gün çalışıyorum Ağlıyorum ama saat5 gibi ordayım bekleyin Bravo
Başa dön
dramyum Çevrimdışı dramyum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
redbull
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatagy

MesajTarih: 14.01.2005 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan kardeş biz İstanbulda otlu mezeler yemek için giritli,egeli restoranlara gidiyoruz Bravo .Siz ana vatanındayken gitsenizde fotolarını çekseniz bizde buradakilerle karşılaştırıp doğru şeylermi yiyoruz diye baksak güzel olmazmı Göz kırpıyorum ?
:arrow: :arrow: :arrow: Mesala bu bayramda Haliçteki Giritliye gidilebilir burayı okuyan İst MD bir fikirdir uyarsa denemek lazım diyorum. Dil çıkarıyorum

Bülent Bahadır Şirin B(-)
KAWASAKI VN800
Başa dön
redbull Çevrimdışı redbull Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dramyum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/kar?yyaka

MesajTarih: 14.01.2005 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Hakan kardeş biz İstanbulda otlu mezeler yemek için giritli,egeli restoranlara gidiyoruz

redbull meze yemek iyi de 1 duble 1 saat hesabıyla sabaha kadar orada oturmak var Çok gülüyorum
Başa dön
dramyum Çevrimdışı dramyum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
redbull
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatagy

MesajTarih: 14.01.2005 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

1 duble 1 saat hesabıyla sabaha kadar orada oturmak var

Meze yemeğe gittiğimizde araç kullanmıyoruz sosyal hayata halkımızın arasına katılıp taksi,dolmuş,otobüs kullanıyoruz ve sorun kalmıyor Gülümsüyorum Gülümsüyorum yada içmiyen biri şöförlük yapıyor. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Bülent Bahadır Şirin B(-)
KAWASAKI VN800
Başa dön
redbull Çevrimdışı redbull Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gurhun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 14.01.2005 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanle ve ben ordayız...

-----------------------------
Gürhun Kaya
Başa dön
gurhun Çevrimdışı gurhun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 14.01.2005 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redbull, abi haberleşelim Dil çıkarıyorum
bizim izmirli md lerden ne eksiğimiz var Çok gülüyorum
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
erbatur
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BERGAMA

MesajTarih: 15.01.2005 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmek isteriz yagmur olmazsa
erbatur Çevrimdışı erbatur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.01.2005 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

İstanbulda otlu mezeler yemek için giritli,egeli restoranlara gidiyoruz

RedBull sana söyledimmi bilmiyorum ama biz Girit'liyiz..
Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
cheyenne
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.01.2005 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım o gün bi aksilik çıkmazda görüşürüz.
Başa dön
cheyenne Çevrimdışı cheyenne Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.41 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal