Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD'nin Dikkatine !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD'nin Dikkatine !!!

Ankara MD'nin Dikkatine !!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.09.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Ankara MD'nin Dikkatine !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar havaların soğumasından dolayı resmi buluşmalarımızı haftada iki iken bire düşürmenin daha uygun olacağını düşündük.
Bildiğiniz gibi çarşamba akşamları sabit bir mekanda toplanıp muhabbetin belini kırıyor, Pazar günüleri de geziler düzenliyorduk.
Kış döneminin gelmesi pazar günü yaptığımız gezileri oldukça sıkıntılı duruma düşürüyor.
Kısacası bitaraflarımız donuyor.
Tabiki yaz döneminin gelmesi ile buluşmalarımız tekrardan haftada ikiye çıkacaktır.
Haftada bir gün olacak olan buluşmalarımız için Cumartesi akşamları'nın uygun olacağını düşündük.
Cumartesi akşamı yorulur, pazar günü iyice dinleniriz.
Tabiki diğer fikirlerede açığız ancak şu an için görüştüğümüz arkadaşlarımızın çoğu içinde bu gün uygun gözüküyor.
Sadece bu haftaya mahsus hem Çarşamba hem Cumartesi buluşmamız olacaktır.
Çarşamba günü için hazırlıkları devam eden bir iftar organizasyonumuz olacak ve bununla ilgili ayrıntılı topic açılacaktır.
Ardından sabit mekanımızda Cumartesi buluşmamızı yapacağız. Bununla ilgili ayrıntılı topic de ileriki günlerde açılacaktır.

Anlaşıyınız için teşekkür eder.
Bir sonraki seçimlerde yine bizleri seçmenizi üstüne basa basa diretiriz.

Gayri resmi buluşmalarımız her zamanki gibi devam edecektir.
Gülümsüyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 24.09.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel düşünmüşsün taylan abi.. Alkışlıyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.09.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo Taylan..Ankara MD nin önünde daha çok güzel günler olacagından hiç şüphemiz yok..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 24.09.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Doğru fikir Bravo

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 24.09.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğru kadar başkanım Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öfkeliyim hani md aşkı hani motor aşkı Öfkeliyim motorcu üşürmü bu güsel insanlarla haftada iki gün yetmezken 1 e düşürmek Üzgünüm
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sabit buluşmanın cumartesi olması son derece isabetli olmuş (özellikle benim açımdan), ta başından beri şu toplantılar cumartesi olsa da rahatlıkla katılsam diyordum Gülümsüyorum . Kışın Ankara' nın soğuğunda muhabbetle içimiz ısınır.

Bir de halı saha maçı ayarlansa da iki top tepsek diyorum, yok mu hiç Ankara MD' de topçu yahu. Gençler koşar, biz de bir iki ara pası atar seviniriz olmaz mı?
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YIGITEFE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 24.09.2007 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamamdır Bravo

zincirkiran, Emre bu işin resmi kısmı gerisine hepberaber takılırız Gülümsüyorum
Başa dön
YIGITEFE Çevrimdışı YIGITEFE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bari bu hafta yağmur falan olmazsa kızılcahamam gezisi yapıp 1 e düşürelim.sezonun jübilesi olmuş olur hemide.
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu karar tam süper olmuş gerçi bana farketmez karda yağsa motorla gelirim her türlü gider yani ama madem siz binemiyosunuz haftada bir olsun Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

oncearocker demiş ki:

Bir de halı saha maçı ayarlansa da iki top tepsek diyorum, yok mu hiç Ankara MD' de topçu yahu. Gençler koşar, biz de bir iki ara pası atar seviniriz olmaz mı?

katlıyorum halı saha iyi fikir Alkışlıyorum Alkışlıyorum taylanım canerim bu konuyu bi düşünün
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beniz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi fikir bu cumartesi akşamları buluşma olayı...çarşambada iftar güzel olur...
zaten haftanın kalan günlerinde isteyen herkes birbiriyle iletişime geçebilir toplaşabilir..toplaşılabilinir...toplaşın işte gayri resmi ..kim tutar angara md yi...dimi ama????
Başa dön
beniz Çevrimdışı beniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tan_dir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncearocker,
Alıntı:

olmamııı,ahanda burada bi deli topçuuu(askerdede topçu idim Çok gülüyorum )
valla benim dilimde tüy bitti maç yapak deyin ama demekki angara md de fitboldan anayan yok Dil çıkarıyorum
buluşma sayısını artıracanıza azaltıyonuz Şok oldum bu ayazlarda md nin muhabbeti ile ısınırdık ne güzel..
Başa dön
tan_dir Çevrimdışı tan_dir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim motor arıza yapmazsa eyvallah kızılcahamam süper olur
Delirdim
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 24.09.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

müdür eline sağlık. ortaklaşa kararlarla bişiler yapmaya çalışıyoruz hep.

bence gittiğimiz yol çok doğru. kısa sürede ankarayı harekete geçiren de bu oldu bence OK
yürü be AnGara MD kim tutar seni Dans

En son canerdemir79 tarafından 24.09.2007 - 21:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zincirkiran, Kızıkcahamam nerden çıktı şimdi.
Adı bile geçmediydi yaw Dil çıkarıyorum senimi kıracam gidelim orayada gidelim.

Maç olayı tamamdır arkadaşlar şu ramazan bi çıksın ondan sonra ayarlarız bi halı saha maçı. Bravo
Baştan diyim kalede sevimli DEV olacak bide bizim takmda olacak. Gülümsüyorum

En son TayDen tarafından 24.09.2007 - 21:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal