Tarih: 24.09.2007 - 16:34 Mesaj konusu: Ankara MD'nin Dikkatine !!!
Arkadaşlar havaların soğumasından dolayı resmi buluşmalarımızı haftada iki iken bire düşürmenin daha uygun olacağını düşündük.
Bildiğiniz gibi çarşamba akşamları sabit bir mekanda toplanıp muhabbetin belini kırıyor, Pazar günüleri de geziler düzenliyorduk.
Kış döneminin gelmesi pazar günü yaptığımız gezileri oldukça sıkıntılı duruma düşürüyor.
Kısacası bitaraflarımız donuyor.
Tabiki yaz döneminin gelmesi ile buluşmalarımız tekrardan haftada ikiye çıkacaktır.
Haftada bir gün olacak olan buluşmalarımız için Cumartesi akşamları'nın uygun olacağını düşündük.
Cumartesi akşamı yorulur, pazar günü iyice dinleniriz.
Tabiki diğer fikirlerede açığız ancak şu an için görüştüğümüz arkadaşlarımızın çoğu içinde bu gün uygun gözüküyor.
Sadece bu haftaya mahsus hem Çarşamba hem Cumartesi buluşmamız olacaktır.
Çarşamba günü için hazırlıkları devam eden bir iftar organizasyonumuz olacak ve bununla ilgili ayrıntılı topic açılacaktır.
Ardından sabit mekanımızda Cumartesi buluşmamızı yapacağız. Bununla ilgili ayrıntılı topic de ileriki günlerde açılacaktır.
Anlaşıyınız için teşekkür eder.
Bir sonraki seçimlerde yine bizleri seçmenizi üstüne basa basa diretiriz.
Gayri resmi buluşmalarımız her zamanki gibi devam edecektir.
Sabit buluşmanın cumartesi olması son derece isabetli olmuş (özellikle benim açımdan), ta başından beri şu toplantılar cumartesi olsa da rahatlıkla katılsam diyordum . Kışın Ankara' nın soğuğunda muhabbetle içimiz ısınır.
Bir de halı saha maçı ayarlansa da iki top tepsek diyorum, yok mu hiç Ankara MD' de topçu yahu. Gençler koşar, biz de bir iki ara pası atar seviniriz olmaz mı? _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
bari bu hafta yağmur falan olmazsa kızılcahamam gezisi yapıp 1 e düşürelim.sezonun jübilesi olmuş olur hemide. _________________ UNUTMA,OYUN BİTİNCE VEZİRDE PİYONDA AYNI KUTUYA KONUR.
Tarih: 24.09.2007 - 20:55 Mesaj konusu:
bence bu karar tam süper olmuş gerçi bana farketmez karda yağsa motorla gelirim her türlü gider yani ama madem siz binemiyosunuz haftada bir olsun
oncearocker demiş ki:
Bir de halı saha maçı ayarlansa da iki top tepsek diyorum, yok mu hiç Ankara MD' de topçu yahu. Gençler koşar, biz de bir iki ara pası atar seviniriz olmaz mı?
katlıyorum halı saha iyi fikir taylanım canerim bu konuyu bi düşünün _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
iyi fikir bu cumartesi akşamları buluşma olayı...çarşambada iftar güzel olur...
zaten haftanın kalan günlerinde isteyen herkes birbiriyle iletişime geçebilir toplaşabilir..toplaşılabilinir...toplaşın işte gayri resmi ..kim tutar angara md yi...dimi ama????
Kayıt: Feb 17, 2007 Mesajlar: 356 Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)
Tarih: 24.09.2007 - 20:57 Mesaj konusu:
oncearocker,
Alıntı:
Bir de halı saha maçı ayarlansa da iki top tepsek diyorum, yok mu hiç Ankara MD' de topçu yahu. Gençler koşar, biz de bir iki ara pası atar seviniriz olmaz mı?
olmamııı,ahanda burada bi deli topçuuu(askerdede topçu idim )
valla benim dilimde tüy bitti maç yapak deyin ama demekki angara md de fitboldan anayan yok
buluşma sayısını artıracanıza azaltıyonuz bu ayazlarda md nin muhabbeti ile ısınırdık ne güzel..
Tarih: 24.09.2007 - 21:13 Mesaj konusu:
zincirkiran, Kızıkcahamam nerden çıktı şimdi.
Adı bile geçmediydi yaw senimi kıracam gidelim orayada gidelim.
Maç olayı tamamdır arkadaşlar şu ramazan bi çıksın ondan sonra ayarlarız bi halı saha maçı.
Baştan diyim kalede sevimli DEV olacak bide bizim takmda olacak.
En son TayDen tarafından 24.09.2007 - 21:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız