Bilindiği gibi bu sene Pist yarışlarının tamamının KÖRFEZ de yapılmasına karar verilmişti ve Güzel İZMİR den bu yarışlar mahrum edilmişti..
Ve şimdi YARIŞLARIMIZA kavuşma zamanı geldi..
30 EYLÜL PAZAR günü İZMİR PINARBAŞI YARIŞ PİSTİ'nde yapılacak olan yarışlar ŞÖLEN havasında geçecek..
SEYİRCİ rekoru kırılması beklenen bu yarışlarda tüm MOTORDELİSİ üyelerini görmek istiyoruz,..T-Shirt,şapka,buff MD logolu neyiniz varsa giyin üzerinize ve MD RACING TEAM i desteklemek için bizlerle olun..
Biliyorsunuz artık bir yarış takımız var ve kendi evimizde PİSTE çıkacagız..İşte bu hepimiz için çok önemli..
Bunu bir GÖVDE GÖSTERİSİ şekline sokmayı düşünüyoruz..
İzmir bu yarışları fazlasıyla hakediyor,bunu göstermeliyiz..
Sadece MD RACING TEAM yarışçılarını degil İzmir ve EGE li tüm yarışçılarımızı desteklemek için SESİMİZİ duyurmak için PAZAR günü orda olalım..
HalilRR bununla iligli bir hazırlık yapıyor ve PİSTE konvoy şeklinde gitmek için bir topic açtı..
Buyrun tıklayın:
http://www.motordelisi.com/ftopict-54509.html _________________
En son HakanDincer tarafından 02.10.2007 - 12:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Oct 14, 2005 Mesajlar: 1821 Nereden: AFYONKARAHİSAR
Tarih: 24.09.2007 - 16:52 Mesaj konusu:
izmirdeki ve diğer illerdeki arkdaşlar bu çoşkuya ortak olacaktır başkanım savş abi ve onur abiye başarılar erbill abi keşke sende yarışsaydın _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
Elbette Hakan başkan md T-Shirt lerimizi giyip orda olacağız.
Halil bey sizde nazlanmayın da topic açın artık keyfinizi mi beklicez... _________________ Karada En Hızlı Denizde En Derine...
Tarih: 24.09.2007 - 17:09 Mesaj konusu:
Zaten en kalabalik izleyicili yarislar izmir de yapiliyor. Bu bakimdan sizi tebrik ediyorum Izmir MD.
uzuunnnn bir konvoy olusturacaginiza eminim _________________ Too many people today know the price of everything and the value of nothing.
Sadece MD uyelerini değil çevrenizde tanıdığınız herkesi oraya davet edin ya da getirin
Bu yarişlarin gelecek sezon İzmir'de yapilabilmesi için çok önemli _________________ [img]http://img216.imageshack.us/img216/5217/13427424wl8.gif
Tarih: 24.09.2007 - 17:25 Mesaj konusu:
Canım çekti Beni buralardan taaaaa oralara getirteceksiniz.Tüm motorcu İzmir'lilerin katılmasını isterim ben şahsen.Süper bir görüntü muhteşem bir topluluk olur
Güzel bir düşünce
10UR1, başarılar kalbimiz sizinle _________________ ____hard rock halelujah___09-08-1986
SERT KALIN TAVİZ VERMEYİN__yüxexes__
çatlak ç olabilirim belki hafiften s sallanıyorsam işte bu yüzden... (MALT_Deprem)
ASABİYİM AGRESİFİM
hakan abim o kadar çok gelmek istiyorum ki motorum yok birinin arkasına artçı yapsanız beni olmazmı lütfen yarışları kaçırmak istemiyorum eminimki arkası boş olan olucaktır
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız