Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - PINARBAŞI PİSTİNE, MD Konvoyu ile Giriş Yapacağız!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

PINARBAŞI PİSTİNE, MD Konvoyu ile Giriş Yapacağız!!!

PINARBAŞI PİSTİNE, MD Konvoyu ile Giriş Yapacağız!!!
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 24.09.2007 - 19:06    Mesaj konusu: PINARBAŞI PİSTİNE, MD Konvoyu ile Giriş Yapacağız!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 Sezonunun 6. Ayak Pist Yarışı bilindiği üzere 30 Eylül Pazar günü İzmir de yapılacak.

İzmir e bu sezon yarış verilmemişti ama başta Uspet ve bütün camianında ısrarı sonrasında aradaki buzlar eridi ve 6. Ayak yarışı İzmir e alındı.

Bu sezon Pist yarışına aç kalmış İzmir li bütün motor ve yarış severler inanıyorum ve inanıyoruz ki Pınarbaşı Pisti alanını bayram havasına dönüştürerek, TMF ve Pınarbaşı Pisti Sorumlularının aldıkları bu kararda ne kadar doğru hareket ettiklerini anlamalarını sağlayacaklar.

Havalarında artık çok sıcak olmaması katılımı ciddi anlamda arttıracak ve Pınarbaşı Pisti bugüne kadar görmediği kalabalığa o gün ev sahipliği yapacak.

Yarış günü bizlerde MOTORDELİLERİ olarak herbirimiz ayrı ayrı değil, buluşma noktasında toplanıp uzun bir konvoy oluşturarak, bize yakışır birşekilde Piste giriş yapacağız

O gün mutlaka şapka ve t-shirtlerimizi giymeye özen gösterelim. Bakılan heryerde bizden birilerini görmek, bu yarışa MD olarak ne kadar katılım sağladığımızı gösterecek ve buda MD ye herzaman söz hakkı verecek. Firmaların çadırlarının kurulduğu bölgede MD ninde çadırı kurulacak, t-shirt ve şapka ihtiyacı olanlar buradanda temin edebilecekler.

Unutulmamalı ki: Bu yarış sadece İzmirde yapılan bir motosiklet yarışı değil,MD Racing Team inde yarışçılarının mücadele edeceği bir yarış olacakki, buda yarışı izlemek için önemli bir sebeptir.

İzmir Yarış Pistine Gidiş Planı

Toplanma Yeri : Gündoğdu Meydanı
Toplanma Tarihi:30 Eylül 2007 Pazar
Toplanma Saati:10:00
Hareket saati : 10:15

Bu sezon İzmirde yapılacak olan bu tek yarışa gelmekle kalmayıp, eşiniz dostunuz arkadaşınız kim varsa tutun kolundan getirin.Getirin ki motor severler artsın,getirinki İzmirde yarış olduğu zaman katılım nasıl oluyormuş herkes görsün, getirin ki önümüzdeki sezonda İzmirde yarışları iptal etmeye kimse cesaret edemesin Bravo

En son HalilRR tarafından 02.10.2007 - 14:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tracy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmiR

MesajTarih: 24.09.2007 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarış saatini öğrenebilirmiiyiz?
tracy Çevrimdışı tracy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 24.09.2007 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılım buyuk yarıslar sıkı olucak kacırmayın Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aytu-r1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 24.09.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün deliler gelsin alem motorcu görsün Alkışlıyorum
Başa dön
aytu-r1 Çevrimdışı aytu-r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.09.2007 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş dayımla gelirim (tabiki dayımda gelirse. gelmezse yokum Ağlıyorum )

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CartmanREPSOL
Üye
Üye

Nereden: izmir+manisa

MesajTarih: 24.09.2007 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş orda olucammmm
Başa dön
CartmanREPSOL Çevrimdışı CartmanREPSOL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.09.2007 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabikide biz tam kadro orada olacaz. Bravo Alkışlıyorum

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kimi9vale46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pazar gunu herkes İzmir pınarbası pistine haydi
Başa dön
kimi9vale46 Çevrimdışı kimi9vale46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir t-shirt bulursam geleceğim inşallah...

Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
CartmanREPSOL
Üye
Üye

Nereden: izmir+manisa

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben malesef 4 tekerle gitcem oraya.. Üzgünüm
Başa dön
CartmanREPSOL Çevrimdışı CartmanREPSOL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çanakkale ve civarından gitmek isteyen varsa paslaşalım.. hep beraber çıkalım burdan..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah büyük bir katılım olur ödül alan arkadaşıda kutluyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir yıkılacak.
Haydi MD ,bundan daha güzel bir PAZAR günü yok...
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben oradayım Çok gülüyorum +25 karakter...
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, HakanDincer, bekr, şimdi izmirde olmak vardı çok üzgünüm ramazan ve iş dolayısı ile gelemiyorum Üzgünüm
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal