Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 30 eylul'de Pınarbası Pistinde yapılacak yarısı kim kazanır?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

30 eylul'de Pınarbası Pistinde yapılacak yarısı kim kazanır?

30 eylul'de Pınarbası Pistinde yapılacak yarısı kim kazanır?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kimi9vale46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:10    Mesaj konusu: 30 eylul'de Pınarbası Pistinde yapılacak yarısı kim kazanır? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karnaval havasında gececek ve buyuk ihtimalle seyirci rekoru kırılacak merakla ve heyecanla beklenen yarışı kim kazanır??

Supersport A

Tolga Uprak
Sinan Sofuoglu
Bariş Tok

Supersport B

Sertac Terzi
Aydın Altındag
Unal Callı

Supersport C

Deniz Polat
Tuna Sahbazoglu
Emrah Kurtoglu

tahminlerinizi bekliyorum arkadaslar,ayrıca Md Racing Team'imizde yarıslarda start alacak kupa veya kupaları bekliyorz
Başa dön
kimi9vale46 Çevrimdışı kimi9vale46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Grup A için yorum yapayım sadece
Barış Tok kazansın Gülümsüyorum
Ümit milli takımdanda 10UR1 kazansın.Kalbim öyle istiyor Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 24.09.2007 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sürprizler olabilir....

Delirdim Delirdim Delirdim
toofast21
Üye
Üye

MesajTarih: 25.09.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bn de gsxr-pro ya katılıyorum izmir pistinde baris kafadakı isim olur
Başa dön
toofast21 Çevrimdışı toofast21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 25.09.2007 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sofuoğlu tabiğiki Bravo
firebleda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 25.09.2007 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim favorim tolga uprak olacaktır Bravo
Başa dön
firebleda Çevrimdışı firebleda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Daniki
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Mugla/Fethiye

MesajTarih: 26.09.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

A katogorisi TOLGA UPRAK B katagorisi SERTAÇ TERZİ C katagorisi KARIŞIK herkez eşit şansa sahip ama TUNA geçen senelerden pisti bildiği için 1 adım önde gibi gözüküyo...
Başa dön
Daniki Çevrimdışı Daniki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 26.09.2007 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YARIŞMANIN İZMİRDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLMASI İZMİRDE İKAMET EDEN YARIŞMACILARIN BU PİSTTE SÜREKLİ ANTREMAN YAPMASI VE PİSTİN HER SANTİMİNİ ÇOK İYİ BİLMESİ VE DE PİSTİN YAMASIZ OLMASI BARIŞ YOK VE TOLGA UPRAKIN ŞANSLARINI ARTIRAN EN ÖNEMLİ FAKTÖRLER. BENCE BARIŞIN ŞHOWUNU SEYREDECEĞİZ.
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Supersport A
Bariş Tok

Supersport B
Sertac Terzi

Supersport C
Tuna Sahbazoglu

Ümit Milli B Onur Karaca

benim tahminlerim böyle, varmı iddiaya giren Çok gülüyorum
keRRem
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.09.2007 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a- tolga uprak - Alkışlıyorum
b-ünal çallı - Alkışlıyorum

ümit milli - onur - Alkışlıyorum

tahiminlerim ve kalbim burdan yana... Bravo
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 26.09.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tolga Uprak pisti çok iyi tanıyor 1. olur bence
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 26.09.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Supersport A ; korrhan

Supersport B ; yine korrhan

Supersport C ; allah kahretmesin yine KORRHAN Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

nedir bu korhandan çektiklerimiz Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 26.09.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BU ARADA KENDİ YARIŞMACILARIMIZ SAVAŞ, ONUR VE NİHAT GEÇEN İZMİT YARIŞINDA MÜTHİŞ BİR TECRÜBE EDİNDİLER ONLARIN DA PERFORMANSININ ÇOK YÜKSEK OLACAĞI ALLAHIN EMRİ. EZBERE BİLDİKLERİ BİR PİST BU SEFER DAHA İYİ DERECELER ELDE EDECEKLER. HEPİMİZ KENDİ TAKIMIMIZI DESTEKLEMEK İÇİN FULL KADRO ORADA OLALIM, ORTALIĞI İNLETELİM!!!!!

Sevgili Polat Forumlarda küçük harf kullanalım.Saygılar kaRRdelen
Başa dön
PolatCetin Çevrimdışı PolatCetin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.09.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Çok gülüyorum neden burda acıklıyorsun kuzen ben supriz yapıcaktım hayret bişey yani
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, korhan bizim gönlümüzün şampyonu pist neki kardeşim Bravo
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal