arkadaşlar daha önce de yazdığım gibi motorumu birine vermiştim oda kaza yapmıştı motorun grenajlarının yarısı kırılmıştı ( yaklaşık bir buçuk ay önce ) aynı gün servise gidip parçaların sparişini vermiştim (( Bu arda motorum modenas kristar kahramanlarda çok tanınmış bi bayiden aldım )) fakat bana parçaların siparişini verdiğime dair bi belge vermediler ve durum ole gösteriyoki bir buçuk ay daha beklesem gelmicek bu parçalar bu durumda ne yapabilirim? ayrıca modenasın turgutludaki yeniaçılan fabrikasına gidip bişeyler yapmaya çalışsamda nafile adamlar şu gün gelcek diyo gidiyom parça marça yok kafayı yiyecem yavv bunları TÜKODER e şikayet etsem ne zaman cevap alırım ?? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Son Mesajdan 30 dakika sonra eklendi:
ya şu an bu konu ile ilgili kimsenin bilgisi yok yada yeterince ilgi çekmiyo bu yardım topicleri hangisi ????? _________________ 0 rh ( + ) uğur uluğ
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 1342 Nereden: istanbul/Maltepe/baglarbası
Tarih: 21.10.2007 - 22:30 Mesaj konusu:
kristar_modenas, arakdasım izmiri bilmem ama bu modenas olayına bende sardım ve amcamla ist da bi parcacı bulduk sirkeci de felendeil ama en kücük civatasına kadar var oranın adresini alır sana atarım tel felan kargoyla ulastırırlar sanırım bide ist da modenas satan bayiyok yada ben bulamadım sen izmirdenmi aldın !!! _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız