Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yedek parçalarım gelmiyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yedek parçalarım gelmiyor

yedek parçalarım gelmiyor

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kristar_modenas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.09.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar daha önce de yazdığım gibi motorumu birine vermiştim oda kaza yapmıştı motorun grenajlarının yarısı kırılmıştı ( yaklaşık bir buçuk ay önce ) aynı gün servise gidip parçaların sparişini vermiştim (( Bu arda motorum modenas kristar kahramanlarda çok tanınmış bi bayiden aldım )) fakat bana parçaların siparişini verdiğime dair bi belge vermediler ve durum ole gösteriyoki bir buçuk ay daha beklesem gelmicek bu parçalar bu durumda ne yapabilirim? ayrıca modenasın turgutludaki yeniaçılan fabrikasına gidip bişeyler yapmaya çalışsamda nafile adamlar şu gün gelcek diyo gidiyom parça marça yok kafayı yiyecem yavv bunları TÜKODER e şikayet etsem ne zaman cevap Sinirlendim Sinirlendim alırım ?? Sinirlendim Sinirlendim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Son Mesajdan 30 dakika sonra eklendi:

ya şu an bu konu ile ilgili kimsenin bilgisi yok yada yeterince ilgi çekmiyo bu yardım topicleri hangisi ?????
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nightbirds
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 81 DÜZCE GENÇLİK

MesajTarih: 25.09.2007 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüketici haklarını arasan iyi edersin bence OK
Başa dön
nightbirds Çevrimdışı nightbirds Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/baglarbası

MesajTarih: 21.10.2007 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kristar_modenas, arakdasım izmiri bilmem ama bu modenas olayına bende sardım ve amcamla ist da bi parcacı bulduk sirkeci de felendeil ama en kücük civatasına kadar var oranın adresini alır sana atarım tel felan kargoyla ulastırırlar sanırım bide ist da modenas satan bayiyok yada ben bulamadım sen izmirdenmi aldın !!!
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal