Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Nx4 Falcon İçin Ön Cam Sizce En güzeli hangisi ve nerden bul

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Nx4 Falcon İçin Ön Cam Sizce En güzeli hangisi ve nerden bul

Nx4 Falcon İçin Ön Cam Sizce En güzeli hangisi ve nerden bul

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 25.09.2007 - 02:46    Mesaj konusu: Nx4 Falcon İçin Ön Cam Sizce En güzeli hangisi ve nerden bul Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nx4 Falcon İçin Ön Cam Sizce En güzeli hangisi ve nerden bulabilirim Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Marmariste oturduğumdan dolayı buralarda yok. Acaba istanbulda şu Bmw lerin önüne takılan cinste camlardan nerede satılıyor. Bana adres verebilecek arkadaş varmı abaca ?

Yada şu ikincideki gibi yaptırabilirmiyim. Yada en sondan 3. gibi bulabilirmiyim yada en sondaki gibi?
Bulamaz isem nasıl öyle yaptırabilirim. Yada satılıyorsa nereden bulabilirim.

Bana bi yol gösterirseniz sevinirim.

Teşekkür ederim.

İyi günler.

http://w2.bikepics.com/pics/2007/09/11/bikepics-1020863-full.jpg

http://w2.bikepics.com/pics/2007/09/11/bikepics-1020864-full.jpg

http://w1.bikepics.com/pics/2006/08/18/bikepics-659504-full.jpg

http://w1.bikepics.com/pics/2005/10/28/bikepics-456092-full.jpg
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
insane
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sahibinden.com'da satan brisi vardı hala var mıdır bilmiyorum. Bir de istanbulda özen plexi bu işi yapabilir sanırım.
Başa dön
insane Çevrimdışı insane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.09.2007 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkür ederim dosrum ilgin için
Ama bi sorum var ben marmaristeyim ve mağazalara gidip bizzat bakamıyorum. Daha yardımcı bi kaynak lazım bana ama yinede saol.

Son Mesajdan 367 saat 50 dakika sonra eklendi:

Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 02.01.2008 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hey be, bu benim eski motorumdu üstteki resim... nerden buldunuz fotosunu ? Gülümsüyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 02.01.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kappa'nin ve Givi'nin universal camlari var. Orjinal cam gibi olmuyor ama ben Xt600 ve KLR650 C icin orjinal gibi olan cam bulamamistim ve Kappa'nin bahsettigim camlarindan takmistim cok cok guzel sonuc almistim. Verdiginiz resmilerden Aprilia'da olan ve Falcon'da olan camlar fiili olarak hicbir isinize yaramaz bunu da belirteyim.
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.01.2008 - 06:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan demiş ki:
hey be, bu benim eski motorumdu üstteki resim... nerden buldunuz fotosunu ? Gülümsüyorum

Tesadüfe bakın bende falcon diye aratmıştım gezerken senin ilanını gördüm. Oradan görmüştüm cam olayı baya hoşuma gitti
öyle bişey bende nasıl yaptırabilirim yardımcı olabilirmisin. Birde kaça yaptırabilirim.
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 05.01.2008 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kestirerek yaptırılmıştı ama tavsiye etmem. bberksan'ın dediği universaller her yola geliyor ve çok kullanışlı.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.01.2008 - 03:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hmmm. Tavsiye etmiyorsun ha doğrudur rüzgarı iyi kesmiyodur ama diğer arkadaşında dediği gibi universallerde çok kaba duruyo be abi hiç yakışmıyo yani ama bu senin yaptığın gibi en azından sırıtmıyo. Universaller çok kötü duruyo Üzgünüm neyse bakcaz bi çaresine olmassa taktırmam olur biter.
aliefe
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.01.2008 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım grenaj üstune yapılan uygulamayı bız yaptık yukarıda olan resımdekının aynısını bunu plexı den tabelacılarda bulabılırsın malzemesını ince bi işcılıgı var
aliefe Çevrimdışı aliefe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.01.2008 - 03:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aliefe demiş ki:
arkadaşım grenaj üstune yapılan uygulamayı bız yaptık yukarıda olan resımdekının aynısını bunu plexı den tabelacılarda bulabılırsın malzemesını ince bi işcılıgı var

evet o plexi olayını biliyorum ama ben marmaristeyim ve buralarda o işi yapanda yok anlıyormusun
Yani diyorumki öle falcon için ustalar yapmışsa sipariş üzerine bana kargo ile yolllarlarmı diyorum. Taaa bi plexi yaptırmak için istanbula gidemem anlatabildim mi ? Öyle bi usta varmı acaba biliyomusun ?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal