Tarih: 25.09.2007 - 02:46 Mesaj konusu: Nx4 Falcon İçin Ön Cam Sizce En güzeli hangisi ve nerden bul
Nx4 Falcon İçin Ön Cam Sizce En güzeli hangisi ve nerden bulabilirim Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
Marmariste oturduğumdan dolayı buralarda yok. Acaba istanbulda şu Bmw lerin önüne takılan cinste camlardan nerede satılıyor. Bana adres verebilecek arkadaş varmı abaca ?
Yada şu ikincideki gibi yaptırabilirmiyim. Yada en sondan 3. gibi bulabilirmiyim yada en sondaki gibi?
Bulamaz isem nasıl öyle yaptırabilirim. Yada satılıyorsa nereden bulabilirim.
Teşekkür ederim dosrum ilgin için
Ama bi sorum var ben marmaristeyim ve mağazalara gidip bizzat bakamıyorum. Daha yardımcı bi kaynak lazım bana ama yinede saol.
Son Mesajdan 367 saat 50 dakika sonra eklendi:
_________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Sahibinden İlanım : 5368515
Tarih: 02.01.2008 - 20:01 Mesaj konusu:
Kappa'nin ve Givi'nin universal camlari var. Orjinal cam gibi olmuyor ama ben Xt600 ve KLR650 C icin orjinal gibi olan cam bulamamistim ve Kappa'nin bahsettigim camlarindan takmistim cok cok guzel sonuc almistim. Verdiginiz resmilerden Aprilia'da olan ve Falcon'da olan camlar fiili olarak hicbir isinize yaramaz bunu da belirteyim. _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
hey be, bu benim eski motorumdu üstteki resim... nerden buldunuz fotosunu ?
Tesadüfe bakın bende falcon diye aratmıştım gezerken senin ilanını gördüm. Oradan görmüştüm cam olayı baya hoşuma gitti
öyle bişey bende nasıl yaptırabilirim yardımcı olabilirmisin. Birde kaça yaptırabilirim. _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
hmmm. Tavsiye etmiyorsun ha doğrudur rüzgarı iyi kesmiyodur ama diğer arkadaşında dediği gibi universallerde çok kaba duruyo be abi hiç yakışmıyo yani ama bu senin yaptığın gibi en azından sırıtmıyo. Universaller çok kötü duruyo neyse bakcaz bi çaresine olmassa taktırmam olur biter. _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Tarih: 06.01.2008 - 10:46 Mesaj konusu:
arkadaşım grenaj üstune yapılan uygulamayı bız yaptık yukarıda olan resımdekının aynısını bunu plexı den tabelacılarda bulabılırsın malzemesını ince bi işcılıgı var _________________ hız sürat değil kabiliyetdir
msn: d.k_80@hotmail.com
arkadaşım grenaj üstune yapılan uygulamayı bız yaptık yukarıda olan resımdekının aynısını bunu plexı den tabelacılarda bulabılırsın malzemesını ince bi işcılıgı var
evet o plexi olayını biliyorum ama ben marmaristeyim ve buralarda o işi yapanda yok anlıyormusun
Yani diyorumki öle falcon için ustalar yapmışsa sipariş üzerine bana kargo ile yolllarlarmı diyorum. Taaa bi plexi yaptırmak için istanbula gidemem anlatabildim mi ? Öyle bi usta varmı acaba biliyomusun ? _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız