Tarih: 25.09.2007 - 08:20 Mesaj konusu: ATATÜRK SAHİL BULVARI KAZA
GÜNAYDIN MD;
DÜN AKŞAM SAAT 23,00 SULARINDA ATATÜRK SAHİL BULVARINDA F.ALTAY YOL AYRIMINA GİREN YOL SAPAĞINDA BÜYÜK BİR KAZA OLDUĞU HABERİNİ ALDIM MOTOR KAZASI OLDUĞUNU VE OLAYIN BÜYÜK OLDUĞU KONUSUNDA SÖYLENTİLER VE CENAZE ARABASI VARDI DENDİ.KONU İLE GENİŞ BİLGİSİ OLAN VARMIDIR. UMARIM DENİLDİĞİ GİBİ ÖLÜMLE SONUÇLANAN BİR KAZA DEĞİLDİ. KONU İLE BİLGİSİ OLANLARDAN KAZA HAKKINDA BİLGİ RİCA EDİYORUM.
İYİ GÜNLER DİLERİM. _________________ Karada En Hızlı Denizde En Derine...
keRRem, Haber doğru fakat kimin olduğu konusunda benimde bilgim yok.Kardeşim olay yerinden arabayla geçerken görmüş motor sahile uçmuş hemde çok büyük bir kaza olduğunu söyledi.Durup bakamamış trafik zaten alt üst olmuş.Bende çok merak ettim umarım düşündüğüm şey olmamıştır
kaRRdelen, evet kardelen doğru trafik hayli karışmış. Yanlış görülmedi ise cenaze arabası var falan denildi.
Ama nedense sabahtan nete girip baktığımda hiç bir habere ben ulaşamadım.izmirde ege tv gibi işe yaramaz bir kanalımız var ve artık ben ege tv yi arayıp kaza yerinde neden değildiniz neden haber alamıyoruz demekten onlarla kavga etmekten sıkıldım nedense eşimiz dostumuz aracılığı ile bu konularda bilgi sahibi oluyoruz. Umarım ki sonu ölümle biten bi haber gelmez. Kaza yapan arkadaşımızı acil şifalar dileriz. _________________ Karada En Hızlı Denizde En Derine...
geçmiş olsun ya noluyor bu insanlara hergün biri kaza yapıyor allah korusunya umarım biter artık bu kazalar arkadaşlar lütfen dikkat edelim dünyanın en güzel makinası ölümün en kötü şeklini gösteriverir mazallah kazasız belasız sürüşler diliyorum... _________________ Ağacımdan yaprak düşürenin ormanını yakarım...
Tarih: 25.09.2007 - 17:15 Mesaj konusu:
geçmiş olsun dıyecemde fakat hala net bir bilgi yok bu kazayla ilgili heralde kimse birşey yazmamış _________________ Yurtta sulh Cihanda sulh.... K.ATATÜRK
Kayıt: Jun 18, 2007 Mesajlar: 56 Nereden: sen nereden olmasını istersen
Tarih: 25.09.2007 - 20:38 Mesaj konusu:
oncelıkle kaza yapan arkadaslara buyuk gecmıs olsun kaza sırasında olu olmadıgı kesın arkadaslar ama son durumdan bır bılgım yok ben olayın sonuna yetısebıldım arkadaslar hastaneye kaldırılmıstı motorlarda kaza yerınden kaldırılmıstı ama bırının r6 oldugunu soledıler ıkı motor bırbırıyle carpısmıs arkadasın bırının muzaffer ozgulun calısanı oldugu solendı dıger ıkı arkadsın kım olduguna daır bır bılgı alamadım arkadaslardan hangısı oldugunu bılmıyorum ama ayagının cok kotu durumda oldugu belırtıldı benım ulasabıldıgım bılgı bu kadar arkadaslar buyuk gecmıs olsun bıraz daha dıkkatlı olalım arkadaslar artık kaza haberı duymak ve görmek ıstemıyoruz _________________ erkek adam; siyah giyer, beyez içer.....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız