Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ATATÜRK SAHİL BULVARI KAZA

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ATATÜRK SAHİL BULVARI KAZA

ATATÜRK SAHİL BULVARI KAZA
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
keRRem
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 25.09.2007 - 08:20    Mesaj konusu: ATATÜRK SAHİL BULVARI KAZA Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GÜNAYDIN MD;
DÜN AKŞAM SAAT 23,00 SULARINDA ATATÜRK SAHİL BULVARINDA F.ALTAY YOL AYRIMINA GİREN YOL SAPAĞINDA BÜYÜK BİR KAZA OLDUĞU HABERİNİ ALDIM MOTOR KAZASI OLDUĞUNU VE OLAYIN BÜYÜK OLDUĞU KONUSUNDA SÖYLENTİLER VE CENAZE ARABASI VARDI DENDİ.KONU İLE GENİŞ BİLGİSİ OLAN VARMIDIR. UMARIM DENİLDİĞİ GİBİ ÖLÜMLE SONUÇLANAN BİR KAZA DEĞİLDİ. KONU İLE BİLGİSİ OLANLARDAN KAZA HAKKINDA BİLGİ RİCA EDİYORUM.
İYİ GÜNLER DİLERİM.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 25.09.2007 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keRRem, hay allahım yaaa ınsallah kotu bısey yoktur.. Üzgünüm

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 25.09.2007 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet inşallah kötü bir şey yoktur...
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
husocan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.09.2007 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nedenırkı allah sııntılı haberler aldırmayı nasıp etmsın yakınlarını
Başa dön
husocan Çevrimdışı husocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
osmanr6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 25.09.2007 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah kaza okadar kötü değildir şimdiden geçmiş olsun
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı osmanr6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 25.09.2007 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keRRem, Haber doğru fakat kimin olduğu konusunda benimde bilgim yok.Kardeşim olay yerinden arabayla geçerken görmüş motor sahile uçmuş hemde çok büyük bir kaza olduğunu söyledi.Durup bakamamış trafik zaten alt üst olmuş.Bende çok merak ettim umarım düşündüğüm şey olmamıştır Üzgünüm
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
keRRem
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 25.09.2007 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, evet kardelen doğru trafik hayli karışmış. Yanlış görülmedi ise cenaze arabası var falan denildi.
Ama nedense sabahtan nete girip baktığımda hiç bir habere ben ulaşamadım.izmirde ege tv gibi işe yaramaz bir kanalımız var ve artık ben ege tv yi arayıp kaza yerinde neden değildiniz neden haber alamıyoruz demekten onlarla kavga etmekten sıkıldım nedense eşimiz dostumuz aracılığı ile bu konularda bilgi sahibi oluyoruz. Umarım ki sonu ölümle biten bi haber gelmez. Kaza yapan arkadaşımızı acil şifalar dileriz.
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 25.09.2007 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun.İnşallah kötü bir şey yoktur.

Genele taşındı...

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 25.09.2007 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ya noluyor bu insanlara hergün biri kaza yapıyor allah korusunya umarım biter artık bu kazalar arkadaşlar lütfen dikkat edelim dünyanın en güzel makinası ölümün en kötü şeklini gösteriverir mazallah kazasız belasız sürüşler diliyorum... Üzgünüm
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.09.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yokmu tam bilgisi olan hala Üzgünüm
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.09.2007 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dıyecemde fakat hala net bir bilgi yok bu kazayla ilgili heralde kimse birşey yazmamış ?
speedology
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.09.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi zx 12 ile r6 çarpışmış, ama o kazamı bilmiyorum ,r6 yı kullanan arkadaşın ayağında çok parçalı kırık varmış ölen yok
Başa dön
speedology Çevrimdışı speedology Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 25.09.2007 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bır r1 ve gsxr1 dıye duydum hangısı dogru acaba Üzgünüm

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hotlife79
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 25.09.2007 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acil şifalar dileriz umarım birşey yoktur.
Başa dön
hotlife79 Çevrimdışı hotlife79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SerkanCiftci
Üye
Üye

Nereden: sen nereden olmasını istersen

MesajTarih: 25.09.2007 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncelıkle kaza yapan arkadaslara buyuk gecmıs olsun Çoook seviyorum kaza sırasında olu olmadıgı kesın arkadaslar ama son durumdan bır bılgım yok ben olayın sonuna yetısebıldım arkadaslar hastaneye kaldırılmıstı motorlarda kaza yerınden kaldırılmıstı ama bırının r6 oldugunu soledıler ıkı motor bırbırıyle carpısmıs arkadasın bırının muzaffer ozgulun calısanı oldugu solendı dıger ıkı arkadsın kım olduguna daır bır bılgı alamadım arkadaslardan hangısı oldugunu bılmıyorum ama ayagının cok kotu durumda oldugu belırtıldı benım ulasabıldıgım bılgı bu kadar arkadaslar buyuk gecmıs olsun bıraz daha dıkkatlı olalım arkadaslar artık kaza haberı duymak ve görmek ıstemıyoruz Ağlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal