Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - araba ve motor yarışırsa ikiside bmw

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

araba ve motor yarışırsa ikiside bmw

araba ve motor yarışırsa ikiside bmw

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 25.09.2007 - 12:38    Mesaj konusu: araba ve motor yarışırsa ikiside bmw Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük duello

Link

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 25.09.2007 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru BMW K_1200_S olarak seçsinlerde ondan sonra göreyim o oto geçebiliyormu? Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 25.09.2007 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet aslinda K1200S daha uygun kacardi bu karsilastirmaya. Cekismeli olsun diye K1200R'i secmisler herhalde.
Cok guzel video... Bravo Favorites'ime kaydettim hemen.
seth777
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.09.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

K1200R ile S arasında fazla bir güç farkı yok.S 167 R da 163 beygir.Ama S R'dan 15-16 kg gibi daha ağır.Yani bu avantajını da kilodan kaybediyor.
takehead
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.09.2007 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikiside iyi pilottu şimdi aletlerin hakkını verdiler.düzlüklerde k1200r iyi atak yapsada virajlarda araba yedi resmen motoru. yapacak bişe yok düzde gelsinde görelim Gülümsüyorum
Başa dön
takehead Çevrimdışı takehead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.09.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir BMW'ci olarak Alkışlıyorum Alkışlıyorum Gülümsüyorum BMW araba yapıyo yaa Gülümsüyorum i love you AC Schnitzer Delirdim
BMW forever Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BMW benim de arabalarda favorimdir. Dogdugumdan beri hastaliktir bende. Hatta BMW, Formula 1'e katildigindan beri de tuttugum takimdir BMW. 2006 senesine kadar BMW-Williams'ken, 2006 senesinden beri BMW-Sauber taraftariyim. BMW ne minivan uretir, ne otobus, ne de kamyon.
BMW, her zaman spor tasitlar yapmistir ve umarim boyle de devam edecektir.

K1200S'i koymalarini tasarim acisindan daha uygun bulurdum. Yoksa K1200R'la aralarinda muhim bir fark yok, biliyorum. Ama K1200R'in o grenajli yapisi, Z4 gibi bir arabanin yaninda daha hos dururdu acikcasi.
drag_king
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 26.09.2007 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onu bunu bilmem bmw iyi,muhteşem,olağanüstü araçlar üretir ne üretse en iyisin yapmaya çalışır ama sadece bmw varmış gibi konuşmayalım mercedesi unutmayalım sınıfın en iyi arabalırını üretmekte birinci olan ve bunu yıllardır hiç bir firmaya kaptırmayan mercedeste çok geçerlidir
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mercedes, BMW ve Audi. Bu ucu denk arabalardir. Zevk meselesi. Kimisinin Mercedes hosuna gider, kimisinin BMW, kimisinin de Audi. Zevkler ve renkler tartisilmaz. Ama ben Mercedes alacak olsam AMG paketsiz almam. Motoru onemli degil ama body kit AMG olmali. Standart versiyonlar cok siradan duruyor bence. Biraz spor gozukmesi her zaman tercihimdir. Ama BMW ve Audi, M paket veya S Line olmasa da olur. Bu ikisinin standart halleri bile yeterince spor duruyor.
kgabayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konyaaa

MesajTarih: 26.09.2007 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun sesi bile yetr Göz kırpıyorum Delirdim
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.09.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan demiş ki:
Mercedes, BMW ve Audi. Bu ucu denk arabalardir. Zevk meselesi. Kimisinin Mercedes hosuna gider, kimisinin BMW, kimisinin de Audi. Zevkler ve renkler tartisilmaz. Ama ben Mercedes alacak olsam AMG paketsiz almam. Motoru onemli degil ama body kit AMG olmali. Standart versiyonlar cok siradan duruyor bence. Biraz spor gozukmesi her zaman tercihimdir. Ama BMW ve Audi, M paket veya S Line olmasa da olur. Bu ikisinin standart halleri bile yeterince spor duruyor.

%100 katılıyorum Bravo
bu arada mercedesin formuladaki puanları silindi geçmiş olsun Delirdim
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sedicovalvole demiş ki:
Bu arada mercedesin formuladaki puanları silindi geçmiş olsun Delirdim

Alonso da kacacak delik ariyor.

Belki bilmiyorsunuzdur. Pedro De La Rosa'yla aralarinda emaillesmisler. Ferrari'nin arabasi hakkinda. Ondan sonra bu emailleri FIA'e acikladilar. FIA'in karar verme surecini hizlandirdilar. Ron Dennis'le Alonso'nun arasi hic iyi degil su siralar. Su an dolasan en buyuk dedikodulardan birisi Massa Toyota'yla anlasacak. Alonso Raikkonen'in yanina gelecek. Toyota, gridin en buyuk butcesine sahip takimi. Rekor bir parayla Massa'yi kendine almasi zor degil zaten.

Bu arada Mike Coughlan ve Nigel Stepney bir daha motorsporlarinda calisamayacaklar. FIA'den kesin karar cikmis. Yazik oldu meslek hayatlarina. Ama kim bilir kac milyon dolar indi ceplerine bu is icin. Orasini takimlar bilir...
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 26.09.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konuyu dağıtmayalım arkadaşlar. Konumuz BMW dikkatinizi çekerim. o konulara ayrı bir topic te konuşsak olmaz mı ?

buarada Hacı abim ellerine sağlık güzel bir video

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tekrar konuya donecek olursak BMW'de Hartge tercihimdir. Ikinci sirada Alpina, ucuncu sirada da AC-Schnitzer gelir benim icin. Hartge'nin body kitleri daha cok hosuma gidiyor. AC Schnitzer'inkiler biraz sert kaciyor, ayni Mercedes'in Brabus'unda oldugu gibi. Fazla abartidan hoslanmayan birisiyim. Hartge bu isi kivaminda yapiyor. Zevk meselesi tabii.
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 27.09.2007 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Film sahnesi gibi, çok harika bir video, müthiş bir kapışma olmuş Bravo

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal