Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 947 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 25.09.2007 - 12:51 Mesaj konusu:
motoru BMW K_1200_S olarak seçsinlerde ondan sonra göreyim o oto geçebiliyormu? _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... 40 GüN DaĞdA YaTaN 1 gÜn KuRtLa kArŞıLaŞıRmIş !...
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 25.09.2007 - 13:40 Mesaj konusu:
Evet aslinda K1200S daha uygun kacardi bu karsilastirmaya. Cekismeli olsun diye K1200R'i secmisler herhalde.
Cok guzel video... Favorites'ime kaydettim hemen. _________________ R1 Hedef
Tarih: 25.09.2007 - 14:22 Mesaj konusu:
K1200R ile S arasında fazla bir güç farkı yok.S 167 R da 163 beygir.Ama S R'dan 15-16 kg gibi daha ağır.Yani bu avantajını da kilodan kaybediyor. _________________ 07 Hayabusa
Tarih: 25.09.2007 - 14:32 Mesaj konusu:
ikiside iyi pilottu şimdi aletlerin hakkını verdiler.düzlüklerde k1200r iyi atak yapsada virajlarda araba yedi resmen motoru. yapacak bişe yok düzde gelsinde görelim
bir BMW'ci olarak BMW araba yapıyo yaa i love you AC Schnitzer
BMW forever _________________ uykusuzken hiçbişey gerçek gözükmüyor,herşey suretin suretinin sureti..
Tarih: 26.09.2007 - 00:52 Mesaj konusu:
BMW benim de arabalarda favorimdir. Dogdugumdan beri hastaliktir bende. Hatta BMW, Formula 1'e katildigindan beri de tuttugum takimdir BMW. 2006 senesine kadar BMW-Williams'ken, 2006 senesinden beri BMW-Sauber taraftariyim. BMW ne minivan uretir, ne otobus, ne de kamyon.
BMW, her zaman spor tasitlar yapmistir ve umarim boyle de devam edecektir.
K1200S'i koymalarini tasarim acisindan daha uygun bulurdum. Yoksa K1200R'la aralarinda muhim bir fark yok, biliyorum. Ama K1200R'in o grenajli yapisi, Z4 gibi bir arabanin yaninda daha hos dururdu acikcasi. _________________ R1 Hedef
onu bunu bilmem bmw iyi,muhteşem,olağanüstü araçlar üretir ne üretse en iyisin yapmaya çalışır ama sadece bmw varmış gibi konuşmayalım mercedesi unutmayalım sınıfın en iyi arabalırını üretmekte birinci olan ve bunu yıllardır hiç bir firmaya kaptırmayan mercedeste çok geçerlidir _________________ KİM DEMİŞ SARHOŞLUK KÖTÜ DİYE BEN HERŞEYİMİ AYIKKEN KAYIP ETTİM......
Tarih: 26.09.2007 - 12:01 Mesaj konusu:
Mercedes, BMW ve Audi. Bu ucu denk arabalardir. Zevk meselesi. Kimisinin Mercedes hosuna gider, kimisinin BMW, kimisinin de Audi. Zevkler ve renkler tartisilmaz. Ama ben Mercedes alacak olsam AMG paketsiz almam. Motoru onemli degil ama body kit AMG olmali. Standart versiyonlar cok siradan duruyor bence. Biraz spor gozukmesi her zaman tercihimdir. Ama BMW ve Audi, M paket veya S Line olmasa da olur. Bu ikisinin standart halleri bile yeterince spor duruyor. _________________ R1 Hedef
Mercedes, BMW ve Audi. Bu ucu denk arabalardir. Zevk meselesi. Kimisinin Mercedes hosuna gider, kimisinin BMW, kimisinin de Audi. Zevkler ve renkler tartisilmaz. Ama ben Mercedes alacak olsam AMG paketsiz almam. Motoru onemli degil ama body kit AMG olmali. Standart versiyonlar cok siradan duruyor bence. Biraz spor gozukmesi her zaman tercihimdir. Ama BMW ve Audi, M paket veya S Line olmasa da olur. Bu ikisinin standart halleri bile yeterince spor duruyor.
%100 katılıyorum
bu arada mercedesin formuladaki puanları silindi geçmiş olsun _________________ uykusuzken hiçbişey gerçek gözükmüyor,herşey suretin suretinin sureti..
Tarih: 26.09.2007 - 18:19 Mesaj konusu:
sedicovalvole demiş ki:
Bu arada mercedesin formuladaki puanları silindi geçmiş olsun
Alonso da kacacak delik ariyor.
Belki bilmiyorsunuzdur. Pedro De La Rosa'yla aralarinda emaillesmisler. Ferrari'nin arabasi hakkinda. Ondan sonra bu emailleri FIA'e acikladilar. FIA'in karar verme surecini hizlandirdilar. Ron Dennis'le Alonso'nun arasi hic iyi degil su siralar. Su an dolasan en buyuk dedikodulardan birisi Massa Toyota'yla anlasacak. Alonso Raikkonen'in yanina gelecek. Toyota, gridin en buyuk butcesine sahip takimi. Rekor bir parayla Massa'yi kendine almasi zor degil zaten.
Bu arada Mike Coughlan ve Nigel Stepney bir daha motorsporlarinda calisamayacaklar. FIA'den kesin karar cikmis. Yazik oldu meslek hayatlarina. Ama kim bilir kac milyon dolar indi ceplerine bu is icin. Orasini takimlar bilir... _________________ R1 Hedef
Tarih: 26.09.2007 - 23:54 Mesaj konusu:
Tekrar konuya donecek olursak BMW'de Hartge tercihimdir. Ikinci sirada Alpina, ucuncu sirada da AC-Schnitzer gelir benim icin. Hartge'nin body kitleri daha cok hosuma gidiyor. AC Schnitzer'inkiler biraz sert kaciyor, ayni Mercedes'in Brabus'unda oldugu gibi. Fazla abartidan hoslanmayan birisiyim. Hartge bu isi kivaminda yapiyor. Zevk meselesi tabii. _________________ R1 Hedef
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız