Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - V-STROM Neden ayakta duramıyor ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

V-STROM Neden ayakta duramıyor ?

V-STROM Neden ayakta duramıyor ?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cuneytovuc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz

MesajTarih: 26.09.2007 - 07:06    Mesaj konusu: V-STROM Neden ayakta duramıyor ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Epeydir yeni motorum için para biriktirmeye devam ederken araştırmayıda sürdürüyorum.Bu sırada pek çok özelliği ile öne çıkan motorlardan biri olan Suzuki V-Strom malesef aklımda soru işaretleri uyandırdı.Görüştüğüm,internette okuduğum,videolarda izlediğim her iki v-strom sahibinden biri üzerindeyken motoru yatırmış.İlk başta çok ciddiye almadım,tesadüfe yordum ama youtube da motoru incelemek istediğimde pekçok videonun yan yatma yada düşme ile ilgili olduğunu gördüm.Aklıma gelen en mantıklı sebep selenin yüksekliği ve motorun ağırlığı.Arkadaşlar siz ne dersiniz daha da önemlisi kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi ? Kontrol bende değilde motorda olacaksa almayı düşünmiycem.Zira 1.80 boyuma rağmen,ayaklarımın yere değen kısmı hayal kırıcıydı,boşluğuma gelirse zaptetmek oldukça zor olur heralde. Üzgünüm

http://img155.imageshack.us/my.php?image=dsc02964kopyalatd3.jpg
Başa dön
cuneytovuc Çevrimdışı cuneytovuc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.09.2007 - 07:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam yatmayan enduro yoktur. Enduro kullanıyorsan illa ki bir yerlerde bir gün yatırırsın. Çünkü enduroların ağırlık merkezi yukarıdadır ve ağırlıkları spor motosikletlere göre oldukça yüksektir. Koruma demiri de bu yatmalar içindir motoruna bir şey olmaz. V strom gibi touring enduro olan motosikletlerin lastik ve süspansiyonu arazi için pek de uygun olmadığı için genelde gevşek zeminde sık yatarlar. 180 boyla bu motoru kullanamayacağını düşünüyorsan pes artık diyorum...
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 26.09.2007 - 07:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence motoru yatırmak acemilikten ve dikkatsizlikten kaynaklanıyor, varadero veya goldwing kullanalar ne yapıyor peki, sen kendine güveniyorsan al kardeş, yatmış olanlarına denk gelmen şans, 55 kg lık bir arkadaşım kullanıyor aynısını ve hiçte yatırmadı iki senedir.
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 26.09.2007 - 07:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gel sen benı DİNLE LİPON HONDA TARNSALP AL ...ŞAŞMA EN DAKSİ

NAPCAN STROM ALIP BUGUN VARLAR YARIN YOKLAR ...
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 26.09.2007 - 07:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayakta duramayan motor degil, sürücüsüdür... Uzun zaman önce enduro kullandigimda (660 lik Yamaha/S. Tenere) bende dört-bes kere düstüm ama asil benim hatamdan dolayi...
Ozellikle cok yavas hizda dönerken gözlerinle yere baktiginda ( kaldirim kenari, cukur,tas vs varmi diye )takilip kaliyorsun ve dengenide bozuyorsun.
Ikinci bir sebepte motorun yüksekligi olarak düsünüyorum, hele ki ayak parmaklarinin ucuyla yere degdiginde, dogru temas noktasindan 5-10 cm lik bir farkta motorun dengesini toparlayamadiginda, dengeleyemedigin agiliktan dolayi motoru birakmaktan baska bir care kalmiyor.
Simdi belki yazdigima ters yorum gelir...dönen diz,ezilen bacak,kiralan ayak yerine varsin motorum devrilsin. (benim düsüncem)
Ama yine de arzu edilen bir tarzdan vaz gecmek icin bir sebep degil derim.
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bicirik
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 26.09.2007 - 07:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1.80 boyuna güvenmiyorsan dicek bişeym yok ama
enduro ların genel özellikleri
daha doğrusu kullanıcıların düşme sebepleri ne yazıkki race makine gibi kullanmaya çalışıyorlar ve sonu hüsran
motorun özelliklerini tanıyıp bu sınırlar içinde kullanırsan başına ciddi şeyler geleceğini sanmam

yolun açık olsun
Başa dön
bicirik Çevrimdışı bicirik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cuneytovuc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce kullanma fırsatı bulduğum motorların bazılarıyla kıyaslayınca (v-stroma sadece oturdum sürmedim),örneğin cbf ler yada cb900 hornet,z750,transalp,f650gs;ayaklarımın sadece yarısının yere basması biraz gözümü korkuttu açıkçası,saydığım motorlarda tabana yüklenip motoru dengeleyebiliyordum ama v-strom da ne olur kestiremiyorum.Şehiriçinde durum nasıl peki,düşük süratlerde dönüş yaparken ya da yokuş yukarı kalkışlarda bi sıkıntı olabilirmi.Mesela cbf serisini bisiklet misali kontrol edebiliyorum 1.80 boyla ve güven veriyor bu durum.

Başa dön
mutluemlak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 26.09.2007 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kullanıyorum herhangi bir problem olmadı daha
ama resme bakarsan iyi bir kullanıcı ne kadar yatırmadan yatabiliyor görürsün..

Başa dön
mutluemlak Çevrimdışı mutluemlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 26.09.2007 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cuneyt sol ayagini yere saglam bastin mi sorun kalmaz, ha ayaklarin yetismedi diyelim popoyu biraz yana kaydirirsin olur biter...
nice insanlar var 160-1.65 boylarinda ve harika da kullaniyorlar... sol ayagin yere saglam bassin, sag ayagin zaten frende...
geriside alismaya, kendini egitmeye bakar.
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.09.2007 - 08:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motoru yatırmanın acemilikle alakası yoktur. Ben sürüş okulundaki hocanın bile motor yatırdığını bilirim. Tamamen o andaki boşluğuna geliyor insanın. Geçen gün benim de başıma geldi, durduğum yer mıcırlıymış, dikkat etmedim o anki dalgınlıkla, ayağımı yere koymamla ayağım mıcırların üzerine denk geldiği için ayağım kaydı. O anda devrilmekten nasıl kurtulduğumu bi ben bilirim bi de Allah bilir. Motor hafif olduğu için bi şekilde kurtardım. Ama ağır bi makine olsa motorla birlikte devrilmiştik.
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cuneytovuc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla içime su serptiniz bakalım düşe kalka alışırız v-strom yeniden listenin başında o zaman

Başa dön
jackpot
Üye
Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 26.09.2007 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Boyum 1.74 ve varadero kullaniyorum. Bir kez yatirdim, Otra sehpadan indirirken. Kullanirken yatmaz motor. Durunca , park ederken falan yatar. Cekinmene gerek yok bence...
Başa dön
jackpot Çevrimdışı jackpot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 26.09.2007 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

enduro lar mutlaka yatar korkuyorsan binnmeyecem motorun zevkide bu yatma heycanıdır. virajcılarrrrrr Bravo Alkışlıyorum Bravo Alkışlıyorum
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 26.09.2007 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

theplayrabbit demiş ki:
enduro lar mutlaka yatar

Mutlaka nasıl yatar yahu? Motorun ilk zamanları acemilikten yatabilir. Bir kere bile yatırmadım. Bahsedilen makinalar yüksek olsa dahi Touring edasındadır. Cross makina ile karıştırmayalım.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xMystiquex
Üye
Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 26.09.2007 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim arkadaşımda 1.70 boyla uzun süre KLV1000 kullandı çokda rahat kullandı Bravo
Başa dön
xMystiquex Çevrimdışı xMystiquex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal