Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2181 Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA
Tarih: 26.09.2007 - 13:25 Mesaj konusu:
GSXR-PRO, ben diyecek kelimeler bulamıyorum bu ne biçim bir alet böyle .benim olmalı benim _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2181 Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA
Tarih: 26.09.2007 - 13:33 Mesaj konusu:
EXUP, sen kamyonla takılmaya devam et ahmetciğim .
erkek adam önce sünnet olur sonra kawaya biner.
kawayı her babayiğit süremez .ninja demek ben demek ben demek kawa demektir lütfen pokemonuma laf söyleyip canımı sıkma. _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2747 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 26.09.2007 - 13:37 Mesaj konusu:
Ben de cok begendim bu yeni ZX-10R'i. Keskin hatlar hep tercihimdir. Ama o aptal yandan ekzoz yine geri geldi. Kil oluyorum abi yandan ekzoza. Sirf bundan dolayi yok listemde. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Tarih: 26.09.2007 - 13:40 Mesaj konusu:
Alıntı:
Ben de cok begendim bu yeni ZX-10R'i. Keskin hatlar hep tercihimdir. Ama o aptal yandan ekzoz yine geri geldi. Kil oluyorum abi yandan ekzoza. Sirf bundan dolayi yok listemde.
Bari geri geldi.Suzuki veya R6 daki gibi olsaydı değilmi
İyi yine tekmiş.Ben çift zannediyordum
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız