Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Burgman 1 - Teyze 0

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Burgman 1 - Teyze 0

Burgman 1 - Teyze 0
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
aspire
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara

MesajTarih: 26.09.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Burgman 1 - Teyze 0 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maalesef iftara doğru saat 18:45 sularında bostancı ışıklarda benzinciye doğru çok ağir bi şekilde ilerlemekte iken sıkışık trafikte minibüsün biri en sol şeritte yolcu indirmiş ama bende en sağda minibüsün yanı tarafından dikkatli bir şekilde ilerlemeye çalışıyordum. Lakin dikkat pek bişe yaramadı, önce minibüsün arasında o poşetleri sonra koşan teyzeyi gördüm ani reflesik olarak acı ön arka fren yapmama rağmen teyzeye sol kafandan vuruş buldum. Bunu neticesin Allah korudu teyze 1 metre asfalta kapaklandı. tabi bende sağ tarafa yumuşak inişte bulundum. Tabi hemen teyzeyi yerden kaldırdım kenara aldım (motor hala yerde). Teyze'nin sadece kolunda incinme oldu tabi acısı sabaha çıkar Üzgünüm. Motorda bi cizik bile yoktu. Teyzeye hasteneye gitmeyi önedim kabul etmedi telefonumu vereyim dedim gece bişiy olursa hasteneye götürme teklifinde bulundum. Bu arada sağdan soldan meraklı vatandaşlar ve tabikide BİR MOTOR HIRSIZI gözüme ilişti. Uzatmadan teyzem suçun ve görenlerin suçun minibüste olduğu kararı verildi ve ben azad edildim. Burdan çıkarıdğımız sonuç minibüslere ve sıkışık trafikte her an herşeyin olabileceği. Bu arada hala sinirlerim bozuk durumda bi insana çarpmak çok kötü bi duygu.
Başa dön
aspire Çevrimdışı aspire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire, Geçmiş olsun dostum Allah beterinden korusun..
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 26.09.2007 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun abi yaa Üzgünüm
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 26.09.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun.. buna benzer bişeyde bana olmuştu. bana yeşil yanarken karşıdan karşıya geçmeyi bekleyen bi amca yolun ortasına kadar geldi ve panikledi ileri geri yaptı ve bende duramadım motoru yatırmama rağmen sağ ayna amcanın koluna çarptı allahtan bişey olmadı ama çok korktum..
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikeresinde bende minibüs caddesinde maltepe de saat 23:00 civarında yola aniden zıplayan bi adama dokunduruyodum o sola ben sağa kacınca kıvırdık işi.ama icimde kalmıştı geri dönüp dövesim geldi o kadar sinirlenmiştim..Hanzo dolu ülkede yapacak bişi yok vurmamak elde deil.

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 26.09.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

minibüslere

minibüsçülere cidden çok dikkat edilmesi gerek adam en sol şeritte yolcu indiriyo ya Üzgünüm
geçmiş olsun.Allah daha beterlerinden korusun

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 26.09.2007 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire, sana ve teyzeme geçmiş olsun!!!

minibüsçü için dicek laf yok zaten Sinirlendim

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
snickers
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antakya

MesajTarih: 26.09.2007 - 19:00    Mesaj konusu: Re: Burgman 1 - Teyze 0 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire demiş ki:
Bu arada hala sinirlerim bozuk durumda bi insana çarpmak çok kötü bi duygu.

Çok kötü bir duygu sana katılıyorum.Ben hem arabayla hemde motorla yayaya çarptım ama ikisinde de yola atladılar.Kaç gün kendime gelememiştim(arabayla çarptığımda).Ama ciddi bir durum olmamasına sevindim geçmiş olsun.İnşallah böyle bir durumla karşı karşıya kalmayız bir daha hiç birimiz.

Brh(+)
Başa dön
snickers Çevrimdışı snickers Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.09.2007 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buna benzer olay banada oldu normal yolumda giderken ışıklara yaklaştım ve yeşil yanyodu ordan adamda bana dur diyo ne var sanki kırmızıyı beklese bende durmadım adam şaşırdı ve koşmaya başladı ve yanından geçerken bi tepik attım koluna arkamdan el kol yaptı bende gazladım gittim dül düldülümle aslında döncektimde biraz yemedi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 26.09.2007 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire, geçmiş olsun..
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.09.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

aspire, Geçmiş olsun dostum Allah beterinden korusun..

o motor hırsızınında allah belasını versin

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dostum keşke herkes senin kadar duyarlı olsa valla okadar kıskandımki teyzeyi keşke bana çarpsaydın Çok gülüyorum demek geldi içimden Gülümsüyorum
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 26.09.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun ikinizi de Allah korumuş.
Alıntı:

ve tabikide BİR MOTOR HIRSIZI gözüme ilişti
derken??? Kurcalayan falan mı vardı yardım ayağına?

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yvz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.09.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
şehir içinde çok dikkat kaporta bedenimiz
Başa dön
yvz Çevrimdışı yvz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 26.09.2007 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire geçmiş olsun
O minibüsçüler insanları yolun ortasında bırakınca bir de demezler mi dikkatli geçin diye Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal