Maalesef iftara doğru saat 18:45 sularında bostancı ışıklarda benzinciye doğru çok ağir bi şekilde ilerlemekte iken sıkışık trafikte minibüsün biri en sol şeritte yolcu indirmiş ama bende en sağda minibüsün yanı tarafından dikkatli bir şekilde ilerlemeye çalışıyordum. Lakin dikkat pek bişe yaramadı, önce minibüsün arasında o poşetleri sonra koşan teyzeyi gördüm ani reflesik olarak acı ön arka fren yapmama rağmen teyzeye sol kafandan vuruş buldum. Bunu neticesin Allah korudu teyze 1 metre asfalta kapaklandı. tabi bende sağ tarafa yumuşak inişte bulundum. Tabi hemen teyzeyi yerden kaldırdım kenara aldım (motor hala yerde). Teyze'nin sadece kolunda incinme oldu tabi acısı sabaha çıkar . Motorda bi cizik bile yoktu. Teyzeye hasteneye gitmeyi önedim kabul etmedi telefonumu vereyim dedim gece bişiy olursa hasteneye götürme teklifinde bulundum. Bu arada sağdan soldan meraklı vatandaşlar ve tabikide BİR MOTOR HIRSIZI gözüme ilişti. Uzatmadan teyzem suçun ve görenlerin suçun minibüste olduğu kararı verildi ve ben azad edildim. Burdan çıkarıdğımız sonuç minibüslere ve sıkışık trafikte her an herşeyin olabileceği. Bu arada hala sinirlerim bozuk durumda bi insana çarpmak çok kötü bi duygu. _________________ Profesyonel İstanbul Çocuğu
Askerdemiyim Tatildemi Bilemiyorum.
Şafakta Zaten Çomolokooooo....
Geçmiş olsun.. buna benzer bişeyde bana olmuştu. bana yeşil yanarken karşıdan karşıya geçmeyi bekleyen bi amca yolun ortasına kadar geldi ve panikledi ileri geri yaptı ve bende duramadım motoru yatırmama rağmen sağ ayna amcanın koluna çarptı allahtan bişey olmadı ama çok korktum.. _________________
bikeresinde bende minibüs caddesinde maltepe de saat 23:00 civarında yola aniden zıplayan bi adama dokunduruyodum o sola ben sağa kacınca kıvırdık işi.ama icimde kalmıştı geri dönüp dövesim geldi o kadar sinirlenmiştim..Hanzo dolu ülkede yapacak bişi yok vurmamak elde deil. _________________
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 26.09.2007 - 18:54 Mesaj konusu:
Alıntı:
minibüslere
minibüsçülere cidden çok dikkat edilmesi gerek adam en sol şeritte yolcu indiriyo ya
geçmiş olsun.Allah daha beterlerinden korusun _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Bu arada hala sinirlerim bozuk durumda bi insana çarpmak çok kötü bi duygu.
Çok kötü bir duygu sana katılıyorum.Ben hem arabayla hemde motorla yayaya çarptım ama ikisinde de yola atladılar.Kaç gün kendime gelememiştim(arabayla çarptığımda).Ama ciddi bir durum olmamasına sevindim geçmiş olsun.İnşallah böyle bir durumla karşı karşıya kalmayız bir daha hiç birimiz. _________________ God is love.
buna benzer olay banada oldu normal yolumda giderken ışıklara yaklaştım ve yeşil yanyodu ordan adamda bana dur diyo ne var sanki kırmızıyı beklese bende durmadım adam şaşırdı ve koşmaya başladı ve yanından geçerken bi tepik attım koluna arkamdan el kol yaptı bende gazladım gittim dül düldülümle aslında döncektimde biraz yemedi
geçmiş olsun dostum keşke herkes senin kadar duyarlı olsa valla okadar kıskandımki teyzeyi keşke bana çarpsaydın demek geldi içimden _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 26.09.2007 - 19:29 Mesaj konusu:
aspire geçmiş olsun
O minibüsçüler insanları yolun ortasında bırakınca bir de demezler mi dikkatli geçin diye _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız