Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Dünyanın en prestijli illegal yarışı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Dünyanın en prestijli illegal yarışı

Dünyanın en prestijli illegal yarışı
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 20:19    Mesaj konusu: Dünyanın en prestijli illegal yarışı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nosscu ile birlikte birgün çok paramız az aklımız olduğu zaman katılmayı Hayal ettiğimiz bir yarış. Çok gülüyorum
Dünyanın en prestijli illegal yarışı. Şok oldum
Hatta dünyaca tanınmış kişiler bile katılmakta, MCN dergisinin test pilotları ve daha önemlisi Mick Doohan(2005 yılı şampiyonu)
Toplam 5000km, 5gündüz 6 gece 32 ile 42 saat arası sürüş ile 7-8 ülke geçerek yapılan ucuk kaçık bir yarış.
yarışın sonunda kazanacaklarınızdan daha önemlisi kaybedecekleriniz. Yarış sırasında para cezasından tutunda ehliyetinizin iptalinden hapis celarına kadar her şey var Şok oldum

Herşeyden önce adrenalin garanti. Delirdim

neyse foto ve videolara geçmenin zamanı geldi Göz kırpıyorum

Fotolarda yarışçıların hangi şartlarda yarıştıklarından nasıl eğlendiklerine kadar karışık fotolar var.

fotolarla ilgili fazla bilgi veremeyeceğim çünkü çok uğraştırdılar. bigisayardan upload et falan derken yorum ve sıra yapamadım Gülümsüyorum daha çok resim ve video var ama bende yükleyecek derman yok İstemiyorum

sanırım bu görüntüler az çok fikir vermiştir.

videolar
http://img531.imageshack.us/my.php?image=antandpetecannonballbikhl8.flv

http://img531.imageshack.us/my.php?image=antandpetecannonballbikfx9.flv

http://img532.imageshack.us/my.php?image=cbr06film1sh9.flv

[img]http://img218.imageshack.us/my.php?image=vladikroadhollfp4.jpg[/img]

MCN pilotunu etkisiz hale getiriyorlar

speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 26.09.2007 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gökan ellerine sağlık .süpersin para biriktirip bir an evvel gidelim. Çok gülüyorum

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.09.2007 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Baya güzelmiş valla katılmak lazım Şok oldum Çok gülüyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 26.09.2007 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gökhan ne yaptın sen dostum Şok oldum Çok gülüyorum
Ellerine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Böyle topic açacağına bir Cannonball'da sen organize et.Bizimki ülke ülke olmazda il il olur Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO,
bizde Nosscu ile onun planlarını yapıyoruz.
ama burda konuşmak olmaz Göz kırpıyorum
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 26.09.2007 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen benım kafamı yedırtmek ıstıyon galba Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 26.09.2007 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper paylaşım Bravo Eline sağlık... Fikir orijinal Alkışlıyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarışla ilgili biraz daha bilgi vermek gerekirse,
motosiklet cins,cc vb. sınırlama yok. her şey serbest. Çok gülüyorum

5000km yol toplam süre olarak yarış bitirme süresi 38 saat sürüyor.
yani günde 7,5 saat motor üzerinde gazlıyorsunuz.
ortalama olarak 140km gibi bir hız görünmesine rağmen yemek, benzin gibi molalarıda hesaba katarsak daha yüksek bir ortalamalarıvar.

yani 160-170 gibi hız ile günde 7,5 saat motor kullanarak 5 gün boyunca yarışmak gerçekten çok yüksek konsantrasyon, dayanıklılık ve tecrübe istiyor. bu adamlar gerçekten göründüklerinin ötesinde çelik gibi adamlar.
katılma cesareti bile görtermek büyük bir başarı.
ben bu adamları ayakta Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

evet Nosscu ve bana katılmayı düşüneneler ellerini kaldırsın Şok oldum Çok gülüyorum Delirdim
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 26.09.2007 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yarışa katılmayı kim istemez yaww.şuna bak oyun gibi...süper birşey..birde o yeşilli polisler nasıldı öylee.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mehmetozdogan1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 26.09.2007 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO demiş ki:
Gökhan ne yaptın sen dostum Şok oldum Çok gülüyorum
Ellerine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Böyle topic açacağına bir Cannonball'da sen organize et.Bizimki ülke ülke olmazda il il olur Göz kırpıyorum Bravo
süperrrrrrrrrrrr Bravo

Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.09.2007 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir organizasyon OK keşke şartlar uygun olsada bizde gazlayabilsek. Delirdim

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
vlamix
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kartal/istanbul

MesajTarih: 26.09.2007 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben para biriktirmeye başlıyorum hatta sponsor bile alabilirim Çok gülüyorum
Başa dön
vlamix Çevrimdışı vlamix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yvz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.09.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polisler race kullanıyo Gülümsüyorum
adamlar coşmuş ya 7,5saat 5 gün boyunca
bi günde 700km yapınca
3 gün kendime gelemiyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
yvz Çevrimdışı yvz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2007 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu tip bir org. (çapı belki bu kadar geniş olmayabilir ) bir zamanlar saygın bir motor klübü tarafından da yapılmış ve yarışmacılardan bir tanesi öldüğü için bayaa gümbürtü kopartılmıştı. tabii o motor klübü böyle bir org. tertibini reddedmişlerdi. ama hala başkaları tarafından yapıldığını düşünüyorum. ayrıca emeğine ve sabrına sağlık iyi çalışma. Bravo
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal