Tarih: 26.09.2007 - 22:43 Mesaj konusu: Cruiser için Öneri İstiyorum
merhaba.ben cruiser model bir motor almak istiyorum.aslında pek bilgim yok.marka olarakda hangisini seçmeliyim onuda bilmiyorum.keeway ler iyi gibi görünüyor ama benim için önemli olan öncelikli 2 şey vardır aradığım:
1-Görünüş
2-Ses
yani alacağım motorun adeta chevrolet arabanın gürültüsü gibi kuvvetli olmalı sesi (:
bu konuda bana yardımcı olacağınızdan eminim.
ilk motorum olacak.lütfen öğüt vermeyin mümkünse.ihtiyacım yok (:
bütçem fazla büyük değildir ama siz yinede bana fikirlerinizi belirtmekten kaçınmayın..
birde hoşuma giden dorado corvus var.onun hakkında da beni fikir sahibi ederseniz sevinirim.
son olarak.motorun sesinin kuvvetlendirilmesi nasıl mümkün olabilir.bu tarz modifiye hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorum sevgili abilerim (:
Edit: kivanckaplan. Başlık değiştirlid. Chopper yerine cruiser yazıldı.
ben bisan roadstar kullanıyorum.yamaha virago 250 tipli çin malı türk montajı bir makina.keeway,bisan,monero bunların tipi aynı.piyasadaki en yakışıklı çinli cruiser bence bunlar.monerodan uzak dur.keeway in sıfır ı kalmadı.bisanı çok uygun fiyatlara sattıklarını duydum.ses için egsoz u açtırman gerek. _________________ UNUTMA,OYUN BİTİNCE VEZİRDE PİYONDA AYNI KUTUYA KONUR.
Tarih: 26.09.2007 - 23:22 Mesaj konusu:
öğüte ihtiyacın yoksa kımseye fıkır danışma
1:görünüş=butun motorlar gösterişlidir cahopper tarzı olanlar çin malı olsada
2:ses=asla küçük hacimli motordan iyi ses alamazsın senın duydugun o gurultu buyuk hacimli motorlardan cıkıo
KISACA 2 si bir arada olması mümkün degil çünkü güzel görüntü ve iyi ses kalite demek kalite demekte biraz para işi oluyo
ben bisan roadstar kullanıyorum.yamaha virago 250 tipli çin malı türk montajı bir makina.keeway,bisan,monero bunların tipi aynı.piyasadaki en yakışıklı çinli cruiser bence bunlar.monerodan uzak dur.keeway in sıfır ı kalmadı.bisanı çok uygun fiyatlara sattıklarını duydum.ses için egsoz u açtırman gerek.
istersen bende keeway ss250 var egzozu açık sana verebilirim düşünürsen pm at
öğüte ihtiyacın yoksa kımseye fıkır danışma
1:görünüş=butun motorlar gösterişlidir cahopper tarzı olanlar çin malı olsada
2:ses=asla küçük hacimli motordan iyi ses alamazsın senın duydugun o gurultu buyuk hacimli motorlardan cıkıo
KISACA 2 si bir arada olması mümkün degil çünkü güzel görüntü ve iyi ses kalite demek kalite demekte biraz para işi oluyo
bilmem anlatabıldımmı
ben öğüt istemiyorum sadece fikir istiyorum abicim (:
yani daha yenisin onu değil şunu al şöyle yap diyenlere kıl olurum onun için öyle dedim.
Cin mallarindan hicbirini onermem. Japon modellerden fikir almak istiyorsan onerebilecegim modeller var.
evet abicim önerilerini bekliyorum.
bu piyasadaki harley hariç diğer ucuz chopper ların çin malı olduğunu öğrendim zaten gece.
çin malına para verilmez zaten bunu herkes bilir (: elinde patlar o koca motorlar.
yani 300-500 ytl ye satılan belkide daha ucuza satılan motorlara kalkıpta 3000-5000 ytl vermek akılsızlık.
bu arada Dorado Corvus hakkında hala fikir bekliyorum (:
saygılar..
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 27.09.2007 - 13:13 Mesaj konusu:
AmericanChopper demiş ki:
bu arada Dorado Corvus hakkında hala fikir bekliyorum (:
saygılar..
O da ayni bokun soyu.
Cruiser bilgim fazla yok. Ama kucuk butceler icin mantikli olan secenek Japon'lardan Dragstar 250'yi onerebilirim. Babalar gibi Yamaha. 2000 modellerinin fiyatlari uygun olur diye dusunuyorum. _________________ R1 Hedef
bütçeye uygun alet bulamadık yaw
hertaraf çin malı.
yamaha dragstar lar süper ama okadar bütçe yok be abicim.yoksa vitrine yapılıyorum o motoru görünce (:
4000 ytl bütçem var.adam gibi birşey bulamadım ne sıfır ne ikinci el.
dorado corvus kafama yatmıştı ama oda çin malı çıktı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız