Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Cruiser için Öneri İstiyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Cruiser için Öneri İstiyorum

Cruiser için Öneri İstiyorum
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
AmericanChopper
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İçel

MesajTarih: 26.09.2007 - 22:43    Mesaj konusu: Cruiser için Öneri İstiyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba.ben cruiser model bir motor almak istiyorum.aslında pek bilgim yok.marka olarakda hangisini seçmeliyim onuda bilmiyorum.keeway ler iyi gibi görünüyor ama benim için önemli olan öncelikli 2 şey vardır aradığım:
1-Görünüş
2-Ses

yani alacağım motorun adeta chevrolet arabanın gürültüsü gibi kuvvetli olmalı sesi (:
bu konuda bana yardımcı olacağınızdan eminim.
ilk motorum olacak.lütfen öğüt vermeyin mümkünse.ihtiyacım yok (:
bütçem fazla büyük değildir ama siz yinede bana fikirlerinizi belirtmekten kaçınmayın..

birde hoşuma giden dorado corvus var.onun hakkında da beni fikir sahibi ederseniz sevinirim.

son olarak.motorun sesinin kuvvetlendirilmesi nasıl mümkün olabilir.bu tarz modifiye hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorum sevgili abilerim (:

Edit: kivanckaplan. Başlık değiştirlid. Chopper yerine cruiser yazıldı.
Başa dön
AmericanChopper Çevrimdışı AmericanChopper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.09.2007 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bisan roadstar kullanıyorum.yamaha virago 250 tipli çin malı türk montajı bir makina.keeway,bisan,monero bunların tipi aynı.piyasadaki en yakışıklı çinli cruiser bence bunlar.monerodan uzak dur.keeway in sıfır ı kalmadı.bisanı çok uygun fiyatlara sattıklarını duydum.ses için egsoz u açtırman gerek.
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.09.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öğüte ihtiyacın yoksa kımseye fıkır danışma Öfkeliyim
1:görünüş=butun motorlar gösterişlidir cahopper tarzı olanlar çin malı olsada
2:ses=asla küçük hacimli motordan iyi ses alamazsın senın duydugun o gurultu buyuk hacimli motorlardan cıkıo

KISACA 2 si bir arada olması mümkün degil çünkü güzel görüntü ve iyi ses kalite demek kalite demekte biraz para işi oluyo

bilmem anlatabıldımmı
Başa dön
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 26.09.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motopirate demiş ki:
ben bisan roadstar kullanıyorum.yamaha virago 250 tipli çin malı türk montajı bir makina.keeway,bisan,monero bunların tipi aynı.piyasadaki en yakışıklı çinli cruiser bence bunlar.monerodan uzak dur.keeway in sıfır ı kalmadı.bisanı çok uygun fiyatlara sattıklarını duydum.ses için egsoz u açtırman gerek.

istersen bende keeway ss250 var egzozu açık sana verebilirim düşünürsen pm at
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AmericanChopper
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.09.2007 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meric250cc demiş ki:
öğüte ihtiyacın yoksa kımseye fıkır danışma Öfkeliyim
1:görünüş=butun motorlar gösterişlidir cahopper tarzı olanlar çin malı olsada
2:ses=asla küçük hacimli motordan iyi ses alamazsın senın duydugun o gurultu buyuk hacimli motorlardan cıkıo

KISACA 2 si bir arada olması mümkün degil çünkü güzel görüntü ve iyi ses kalite demek kalite demekte biraz para işi oluyo

bilmem anlatabıldımmı

ben öğüt istemiyorum sadece fikir istiyorum abicim (:
yani daha yenisin onu değil şunu al şöyle yap diyenlere kıl olurum onun için öyle dedim.
Başa dön
AmericanChopper Çevrimdışı AmericanChopper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 27.09.2007 - 03:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cin mallarindan hicbirini onermem. Japon modellerden fikir almak istiyorsan onerebilecegim modeller var.
alonewolf
Üye
Üye

MesajTarih: 27.09.2007 - 07:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKDAŞLAR KUBA KB 150-9 suzuki GN 250 benziyo kullanan veya bilgisi olan arkadaşalr yardım
Başa dön
alonewolf Çevrimdışı alonewolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AmericanChopper
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.09.2007 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan demiş ki:
Cin mallarindan hicbirini onermem. Japon modellerden fikir almak istiyorsan onerebilecegim modeller var.

evet abicim önerilerini bekliyorum.
bu piyasadaki harley hariç diğer ucuz chopper ların çin malı olduğunu öğrendim zaten gece.
çin malına para verilmez zaten bunu herkes bilir (: elinde patlar o koca motorlar.
yani 300-500 ytl ye satılan belkide daha ucuza satılan motorlara kalkıpta 3000-5000 ytl vermek akılsızlık.

bu arada Dorado Corvus hakkında hala fikir bekliyorum (:
saygılar..
Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 27.09.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AmericanChopper demiş ki:
bu arada Dorado Corvus hakkında hala fikir bekliyorum (:
saygılar..

O da ayni bokun soyu.
Cruiser bilgim fazla yok. Ama kucuk butceler icin mantikli olan secenek Japon'lardan Dragstar 250'yi onerebilirim. Babalar gibi Yamaha. 2000 modellerinin fiyatlari uygun olur diye dusunuyorum.
body_guard
Üye
Üye

MesajTarih: 27.09.2007 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caracal al bence gayet guzel duruyo Dil çıkarıyorum KANUNİ
Başa dön
body_guard Çevrimdışı body_guard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 27.09.2007 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AmericanChopper demiş ki:

ben öğüt istemiyorum sadece fikir istiyorum abicim (:
yani daha yenisin onu değil şunu al şöyle yap diyenlere kıl olurum onun için öyle dedim.

edit: kivanckaplan
Mesela bunu;
http://www.motordelisi.com/ftopict-2465.html

veya bunu,
http://www.motordelisi.com/ftopict-53193-cruiser.html+chopper

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AmericanChopper
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.09.2007 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütçeye uygun alet bulamadık yaw Sinirlendim
hertaraf çin malı.
yamaha dragstar lar süper ama okadar bütçe yok be abicim.yoksa vitrine yapılıyorum o motoru görünce (:
4000 ytl bütçem var.adam gibi birşey bulamadım ne sıfır ne ikinci el.
dorado corvus kafama yatmıştı ama oda çin malı çıktı Sinirlendim
Başa dön
olidamara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.09.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1-CRUSİER al choppere çevir.
2-egzozu aç ses almak için
3-çinden uzak allaha yakın ol
AmericanChopper
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.09.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 27.09.2007 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal