Tarih: 26.09.2007 - 23:17 Mesaj konusu: Rossi 2008 Yamaha'yı ilk defa sürdü
Rossi 2008 Yamaha'yı ilk defa sürdü
Valentino Rossi, Motegi'de ilk test sürüşlerini yaptığı Yamaha 2008 M1'den çok hoşlandığını ve iyi bir yeni sezon vaad ettiğini söyledi. İtalyan pilot, testlerde Yamaha'nın mevcut motoruna entegre edilmiş iki farklı şasi denedi.
"Nasıl bir gelişme kaydedildiğini tam olarak belirlemek için bir gün önceki motorun aynısını kullandık" diyen Rossi, şunları kaydetti: "Şasilerden biri diğerine göre daha inatçı bir yapıya sahipti ve bu şasi üzerindeyken biraz titreşim hissettim. Ancak ikinci şasi ile ilgili hislerim oldukça pozitif. Elbette bu test daha ilk adım, yine de iyi neticeler elde ettiğimiz ve umutlandırıcı bir çalışma oldu. Şimdi artık gelecek yılın motoru üzerinde çalışmaya başlamalıyız."
farklı şase haricinde motor yarışta kullandığı motorun aynısıymış
ayrıca fiat yamah takımı sezonun final yarışı olan Valensiya da kullanmak için motor tasraım yarışması düzenlemiş isteyen herkes m1 in örneğini indirip kendi tasarımını yapıp oylamaya katılabiliyor
BURDANDAgalleria livre ye tıklayarak beğendiğiniz tasarımı oylayabilirsiniz
kimi9vale46, Fiat yamaha daha şimdiden yeni makinasını test etmeye başladı demek..şasi konusunda gelecek sene için umutlu görünüyor rossi ben motor ve mekanıği merak ediyorum umarım sağlem bir makina yaparlarda bahaneleri kalmaz arıza konusunda.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
ayrıca fiat yamah takımı sezonun final yarışı olan Valensiya da kullanmak için motor tasraım yarışması düzenlemiş isteyen herkes m1 in örneğini indirip kendi tasarımını yapıp oylamaya katılabiliyor
Bu tasarım olayına mutlaka göz atmalısınız dostlar. Hatta yapabilenler denemeli ve gelip bize de nasıl yapıldığını göstersin. Düşünüsenize rossi sizin çizdiğiniz motoro biniyor.. Dehşetengiz bi durum. Vereceğim linkten hali hazırdaki tasarımlara göz atabilir ve dilediğiniz tasarımı oylayabilirisiniz. Yani tasarımınız yoksa bile, Rossi sizin seçtiğiniz tasarımla yarışa çıkabilir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız