Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Maşşallah gözleride pek güzelmiş, tıpkı benim gözlerim gibi
01 Nisan 2008 de doğumgünü partisi düzenleyelim Ginger'a
Fırat Dostum Sanatını konuşturmuşssun gene fotoğraflarda... Ellerine sağlık _________________ Dostluğumuz baki..
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 27.09.2007 - 10:14 Mesaj konusu:
FcPro, Allah'ımm yün yumağına bakar mısın yaaaa...böyleee avcunun içine alcan,yumup yumup oynayacan bunla ....ginger'a da zencefil isimli bi sevgili yakışır zaten ...ohh,kediciğimiz de var artık,md kedisi,ama sinirli sakimm biraz
fırtacımm,resimler çok güzel yineee,ellerine sağlık _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Tüylerinin rengi çok değişik ve çok güzel bence.Ama o gözlerde biraz agresiflik mi var ne??
Çok tatlı bir kedicik aslında, Allah sağlıklı uzun ömürler versin sevgili Ginger'a.. Ona çok iyi bakın, İran kedileri çok hassastır. _________________ ------Suzuki Burgman 650 executive------
eko_r1, Ben valla yaptırdım Doğum günü kaydını siteye..
drag_king, gojira, blackbery, Ben aslında kedileri sevmem.. Eskiden Arzu ablamın birde Çakıl diye kedisi vardı.. Bir onu sevmiştim şimdi birde bunu sevdim.. Tüyleri kadife gibi ve çok sessiz..
seker_portakali, Teşekkür ederim.. Fotoğraflar biraz ışık yetersizliğinden istediğim şekilde olmadı.. Çok daha iyilerini gündüz çekimi ile eklerim.. _________________
Tarih: 27.09.2007 - 10:34 Mesaj konusu:
FcPro,Kedinin içine girmişsin flaşını tırmalamasın aman ha
Ev kedisi mübarek hayvandır bide İran'lı... İran kedilerinin tüylerine dikkat etmek lazım yutulduğu takdirde en direk ciğere yapışıyor... _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
pisssssssssssttt sevmem ben kardeşim kedileri ne işi var burada
şaka bi yana güzel kedicik inşallah zevceleride kendisine yakışacak bi kediciktir tabi sonra boy boy çocuklar aman fazla serbest bırakmayın sonra bizim üye adetimizden daha fazla oluverirler bir anda
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız