Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Kedisini Kaybetti...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Kedisini Kaybetti...

Motordelisi Kedisini Kaybetti...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.09.2007 - 09:40    Mesaj konusu: Motordelisi Kedisini Kaybetti... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Arzu ablam ve Hakan abim kısa bir süre önce Motordelisi Kedisini arıyor Gülümsüyorum başlığı ile hepimizi iran kedisi aramaya davet etmişti Gülümsüyorum

http://www.motordelisi.com/ftopic-51992-0.html

HakanDincer demiş ki:
Hadi bakalım "Bir kedimiz eksikti" Çok gülüyorum

Demişti ve Tüm arkadaşların seferberliği ile bulmuştuk.. Göz kırpıyorum

Sevgili Cincır (Ginger) Dil çıkarıyorum , 1 Nisan 2007 doğumlu.. Erkek bir arkadaşımız heheh Şimdilik yakında gelecek olan Sevgilisini bekliyor (Zencefil)

İleride çocuklarını ve Doğum fotoğraflarını ben çekerim Gülümsüyorum

Şaka gibi doğdu.Şaka gibi geldi.Şaka gibi ama gerçek öldü...
Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

Ağlıyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 27.09.2007 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

E bu aynı bizim sokakta yaşayan DUMAN'a benziyoo Çok gülüyorum

Duman'ı ele geçirmeliyim hemen Şok oldum belki oda iranlıdır Delirdim

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 27.09.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çocuklarından birini bana verirsen . Loğusa şerbetini ben yaparım Bravo
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.09.2007 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun Çok gülüyorum
Maşşallah gözleride pek güzelmiş, tıpkı benim gözlerim gibi Çok gülüyorum
01 Nisan 2008 de doğumgünü partisi düzenleyelim Ginger'a Dil çıkarıyorum
Fırat Dostum Sanatını konuşturmuşssun gene fotoğraflarda... Ellerine sağlık Bravo
drag_king
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 27.09.2007 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kedi ama biraz agrasif duruyoo sinirli bir ruh hali var Çok gülüyorum Gülümsüyorum
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 27.09.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, Allah'ımm yün yumağına bakar mısın yaaaa...böyleee avcunun içine alcan,yumup yumup oynayacan bunla Gülümsüyorum ....ginger'a da zencefil isimli bi sevgili yakışır zaten Dil çıkarıyorum ...ohh,kediciğimiz de var artık,md kedisi,ama sinirli sakimm biraz Gülümsüyorum
fırtacımm,resimler çok güzel yineee,ellerine sağlık Bravo
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gojira
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.09.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüylerinin rengi çok değişik ve çok güzel bence.Ama o gözlerde biraz agresiflik mi var ne?? Gülümsüyorum
Çok tatlı bir kedicik aslında, Allah sağlıklı uzun ömürler versin sevgili Ginger'a.. Ona çok iyi bakın, İran kedileri çok hassastır.
blackbery
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.09.2007 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav hıc sevmıyorum kedılerı cok korkunc gelıyo bana beaa

cok ürkütücü

ama düşünsenıze bu kedı yerıne safkan bı alman çoban köpeği oldugunu Alkışlıyorum
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 27.09.2007 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok çirkin ya Ağlıyorum
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.09.2007 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, Arzu ablam yaptırır bak şerbeti Gülümsüyorum

eko_r1, Gülümsüyorum Ben valla yaptırdım Doğum günü kaydını siteye..

drag_king, gojira, blackbery, Ben aslında kedileri sevmem.. Eskiden Arzu ablamın birde Çakıl diye kedisi vardı.. Bir onu sevmiştim şimdi birde bunu sevdim.. Tüyleri kadife gibi ve çok sessiz..

seker_portakali, Bravo Teşekkür ederim.. Fotoğraflar biraz ışık yetersizliğinden istediğim şekilde olmadı.. Çok daha iyilerini gündüz çekimi ile eklerim.. Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 27.09.2007 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro,Kedinin içine girmişsin flaşını tırmalamasın aman ha Çok gülüyorum
Ev kedisi mübarek hayvandır bide İran'lı... Çok gülüyorum İran kedilerinin tüylerine dikkat etmek lazım yutulduğu takdirde en direk ciğere yapışıyor...
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.09.2007 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, Gülümsüyorum Flash kullanmadım abi.. Bebek ve Portre lensim ile çektim Dil çıkarıyorum

Arzu abla bak ciğere yapışıyormuş.. Size geldiğimde "O taktığın maske ne deme" heheheh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 27.09.2007 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne biçim kedi bu yaa piskopat gibi bakıyo valla tehlikeli hayvan Gülümsüyorum

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 27.09.2007 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, Çok güzel resimler Fırat abi , alcam o makinayı Gülümsüyorum Teşekkürler bizimle paylaştığın için
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
aytu-r1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 27.09.2007 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pisssssssssssttt sevmem ben kardeşim kedileri ne işi var burada Gülümsüyorum
şaka bi yana güzel kedicik inşallah zevceleride kendisine yakışacak bi kediciktir tabi sonra boy boy çocuklar aman fazla serbest bırakmayın sonra bizim üye adetimizden daha fazla oluverirler bir anda
Başa dön
aytu-r1 Çevrimdışı aytu-r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal