Ramazan günü piknik yaptık ...çarpılmayak sonra... Ama imam efendiye sorduk Seferi sayılırsınız dediler...bizde Seferiyiz diye yırtarak kendimizi İstanbula en yakın yerlere atmayı uygun gördük...
Hasanbaba çınarcığın tepe kesiminde, harika manzarası olan bir yer. Ulaşım için topçulardan indikten sonra 50-60 km kadar bir yol gidilmesi gerekiyor, yolların bazı bölümüne mıcır dökmüşler hala yapım aşamasında. Biz gittiğimizde tüm piknik alanları sezonu kapatmıştı yine de harika bir gezi ve mangal oldu tüm dostlarıma sevgiler başka bir etkinlikte görüşmek üzere,
geçen haftasonu Yedikule hayvan barınağı gezisinden sonra ne yapsak diye düşünürkene Denizcimuzafferin önerisi üzerine HASANBABAyı ziyarete gittik. Sabah carrefourda buluşup oradan eskihisara yol aldık. 5 YTL karşılığında topçulara geçtik.
Hasanbabaya giderken 2 motorcu ile karşılaştık ve belli bir süre beraber yol aldık, eksik tabelalara rağmen hasanbabaya ulaşınca bir süre mola verip dinlendik ve obamızı kurmak için yer aradık.
Afiyetle hepsini midemize indirdikten sonra sıra foto çekme aşamasına gelmişti herkes patlayacak kadar yediğinden, tüm resimleri masa etrafındaki 10m içerisinde çektik
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 947 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 27.09.2007 - 22:54 Mesaj konusu:
tamam güzel olmuşta biz mahallede gezerken bile daha fazla makina takılıyoruz _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... 40 GüN DaĞdA YaTaN 1 gÜn KuRtLa kArŞıLaŞıRmIş !...
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 27.09.2007 - 22:59 Mesaj konusu:
motorcuman035, sabah okuyanların canı çekecek...artık günahı boynumuza olsun...
theplayrabbit, zamanla şunu göreceksinki bir gezide 5 motorcu 50 motorcudan daha iyidir... yani nerde azlık orda bereket ve huzur...cümbür cemaat olan geziden bi hayır gelmez inan...ben yıllardır forumlarda fink atan manyak sosyal bir adamım...artık sürüşüne güvendiğin muhabbetine doyulmaz kişilerle uzun yola çıkıyorsun...
selamlar olsun İzmirime....Astalavısta İzmir... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
bence hiç hoş olmamış malum diilse hatırlatayım mubarek ramazan ayı (hani herkesten önce tebrik ettiğiniz mete bey) içinde bu şekilde saygısızlık olmuş.kimsenin oruç tuıtmasına karışmam karışandan hazzetmem.
ama doğru bildiğimi söylerim.
piknik hazırlığı yapıpta hocadan seferi izni fetvası alınmaz.kesin bu hocada zekeriye beyaz dır
e be kardeşim madem böle bi şey yapıyon millete niye reklam yapıyosun.
git pikniğinide yap iç eğlen ama biraz millete saygı duy....
_________________ TVS Apache '07
arkadaslar ben merak ettim biz hangi ulkede yaşıyoruz oruc tutmak zorunda degilsiniz belki size allahın emri degildir size farz degildir ama bunun la dalga gecmenize gerek varmı seferi yiz diyip bazıları ibadet gizlidir derken siz ibadedimizle dalga geciyorsunuz bu sitede hatay da yaşayan bir uye varsa orda bir yazı varmış allah rızası için onun resmini cekip buraya koysun kilise bir pankart asmış müslümam kardeşlerimizin ramazan ına saygi gösterin diye veya buna benzer ama bakıyorum burda musluman gecinenler dalga geciyorlar dinimle imanımla tekrarlıyorum oruc tutmak herkesin kendi ibadetidir ama saygı gerekir ve bana şimdi demokrasi var diyeceksiniz ama bu demekrosi degil saygisizlık ben saygı bekliyorum ramaz başlarken herkesin ramazanınız mubarek olsunla bu işler reyting icin yapılmaz saygı saygı başka birşey beklemiyorum herkesin kalıbı burda beli
güzel osman merak yabma alam racelri bide ehliyetleri bizde yabarız
ben bu konuyada cevap yazcam gecen bursaya gitigimizde kac kiş diye laf sokarken siz dört kişi gidince bölemi oldu dün dündür bugün bügündür mü oldu senin süleyman demirele akrabalıgınmı var bir dedigin bir dedigini tutmuyor nası iş bu böyle türbünlere oynamayın gercekleri yazın hanı bir laf var ya göründügün gibi ol yada oldugun gibi görün demiş atalarımız bende size hatırlatıyorum
Tarih: 01.10.2007 - 15:35 Mesaj konusu:
ydanis demiş ki:
bence hiç hoş olmamış malum diilse hatırlatayım mubarek ramazan ayı (hani herkesten önce tebrik ettiğiniz mete bey) içinde bu şekilde saygısızlık olmuş.kimsenin oruç tuıtmasına karışmam karışandan hazzetmem.
piknik hazırlığı yapıpta hocadan seferi izni fetvası alınmaz.kesin bu hocada zekeriye beyaz dır
ille bi çıkıntı olacak!!! sana mı kaldı elalemın oruç tutup tutmaması, işin -oku çıktı he.!! kım ne karısır ,adam ister tutar ister taksimin göbeğinde öğle vakti mangalını yapar. böyle konuşarak sevab işliyosun,,dewam et,cennetlik adamsın _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
mete_han, abi şu mangallık fotoğraflar ne güzel gitti,bakmaya doyamadım en son fotoda çok sert bakmışın,kanımca sakıncalı olabilir _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 01.10.2007 - 19:23 Mesaj konusu:
motorcuman035 baby_face , İzmire gelirem sizi bi ara Urladaki yazlığımıza götüreyim...Özbek köyünde...orada seni bi ağarlayayım kendi elcağızımla köfte pişiririm hemşehrilerime...
ille bi çıkıntı olacak!!! sana mı kaldı elalemın oruç tutup tutmaması, işin -oku çıktı he.!! kım ne karısır ,adam ister tutar ister taksimin göbeğinde öğle vakti mangalını yapar. böyle konuşarak sevab işliyosun,,dewam et,cennetlik adamsın
okuma özürlümüsün sen(yada anlama kabiliyetin fazla gelişmemiş) işin -okunu sen çıkarmışın.kişinin orucundan banane benim içinmi tutuyo.benim itirazım saygı konusunda ki gerekli özenin gösterilmemesi ama senin anlamaman doğal tabii.. _________________ TVS Apache '07
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız