Tarih: 28.09.2007 - 00:11 Mesaj konusu: gösterişli bi makina arıyorum
fiyatı 4500 ytl den fazla olmayacak 2.el gösterişli iri ve egzozu güçlü racing tipi bi makina arıyorum benim bütçem öğrenci olmam dolayısı ile biraz kısıtlı alım gücüm bu yani böyle bi makina varmı ben şu anda 150cc yuan f5 sport kullanıyorum racing tipli ama küçük olduğu ve egzoz sesi olmadığı için beni kesmiyor nasıl bişi önerirsiniz zzr 1100 ler bu civardaymış bu nasıl bi alettir bilen varsa yanıtlasın lütfen ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
satmak isteyen olursa benim motorla takas edebilirmiyiz?[img]http://Bilgisayarım/DOSYALAR (D)/dosyalarım/resimlerim/P9270171.jpeg[/img]
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 28.09.2007 - 00:18 Mesaj konusu:
Çok eski bir model almak durumunda kalırsın (98 ve altı modeller)
Sorun yaşayabileceğin kesin diyorum.... _________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
o paraya hem gösterişli hemde racing motor bulman çok zor arkadaşım bulsan bile modeli hem düşük hemde dediğin gii gösterişli olmaz en önemliside aldığına pişman olup tamircilerle kanka olursun.. _________________
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 28.09.2007 - 00:22 Mesaj konusu:
StarT ;
Aynı anda yazmışız hayret ;
saniyesi bile aynı olmuş....
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Tarih: 28.09.2007 - 00:31 Mesaj konusu:
4500 liraya gösterişli racing motosiklet değil, başına bela alırsın ancak. Ucuz diye her motora atlama sonra ucuz etin yahnisi olmasın. Bence 12.000 liradan aşağı adam gibi gösterişli racing bulamazsın, Mesela Honda Cbr600f _________________
haklısınız valla yuan'ı da ilk gördüğüm gün atladım çin malı değil mi ne olcak her allahın günü sorun çıkarıyodu napıyım be abi bende istiyom olsun bi zx6r ninja ama olmuyo ki
Kayıt: Aug 16, 2003 Mesajlar: 466 Nereden: Ankara-Beypazarı
Tarih: 28.09.2007 - 00:49 Mesaj konusu:
Bence az hasarlı bir racing alınabilir, tabi bakım masraflarını göze alacaksın. _________________ www.tolgacecen.com
1. 1993 Kawasaki EN 500 Vulcan(Kara şahin) (2004-2007)
2. 1998 Kawasaki Ninja ZX-7R (Yeşil gözlü sarışın) (2007-forever)
napıyım be abi bende istiyom olsun bi zx6r ninja ama olmuyo ki
bende istiyorum 600cc bir racing ama herşeyin bir zamanı var.2 sene 3 sene para toplayıp alacağım.... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız