Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - gösterişli bi makina arıyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

gösterişli bi makina arıyorum

gösterişli bi makina arıyorum
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 28.09.2007 - 00:11    Mesaj konusu: gösterişli bi makina arıyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum
fiyatı 4500 ytl den fazla olmayacak 2.el gösterişli iri ve egzozu güçlü racing tipi bi makina arıyorum benim bütçem öğrenci olmam dolayısı ile biraz kısıtlı alım gücüm bu yani böyle bi makina varmı ben şu anda 150cc yuan f5 sport kullanıyorum racing tipli ama küçük olduğu ve egzoz sesi olmadığı için beni kesmiyor nasıl bişi önerirsiniz zzr 1100 ler bu civardaymış bu nasıl bi alettir bilen varsa yanıtlasın lütfen ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
satmak isteyen olursa benim motorla takas edebilirmiyiz?[img]http://Bilgisayarım/DOSYALAR (D)/dosyalarım/resimlerim/P9270171.jpeg[/img]
Başa dön
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 28.09.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok eski bir model almak durumunda kalırsın (98 ve altı modeller)

Sorun yaşayabileceğin kesin diyorum....
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 28.09.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o paraya hem gösterişli hemde racing motor bulman çok zor arkadaşım bulsan bile modeli hem düşük hemde dediğin gii gösterişli olmaz en önemliside aldığına pişman olup tamircilerle kanka olursun..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 28.09.2007 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StarT ;

Aynı anda yazmışız hayret ;

saniyesi bile aynı olmuş....

Bravo
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 28.09.2007 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehe sen biraz önce davanmışsıneczaci101,
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 28.09.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4500 liraya gösterişli racing motosiklet değil, başına bela alırsın ancak. Ucuz diye her motora atlama sonra ucuz etin yahnisi olmasın. Bence 12.000 liradan aşağı adam gibi gösterişli racing bulamazsın, Mesela Honda Cbr600f

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
piranha
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.09.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısınız valla yuan'ı da ilk gördüğüm gün atladım çin malı değil mi ne olcak her allahın günü sorun çıkarıyodu napıyım be abi bende istiyom olsun bi zx6r ninja ama olmuyo ki Üzgünüm
Başa dön
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Skydiver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Beypazarı

MesajTarih: 28.09.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence az hasarlı bir racing alınabilir, tabi bakım masraflarını göze alacaksın.
Başa dön
Skydiver Çevrimdışı Skydiver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 28.09.2007 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

napıyım be abi bende istiyom olsun bi zx6r ninja ama olmuyo ki

bende istiyorum 600cc bir racing ama herşeyin bir zamanı var.2 sene 3 sene para toplayıp alacağım....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
piranha
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.09.2007 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben en iyisi cbr 125 repsol alıyım sorunsuz bi makine galiba hiç kullanmadım ama kullanan varsa satmak isteyen varsa msj bekliyorum
Başa dön
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.10.2007 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ucuz etin yahnisi olmaz o parayada senın ıstedıgın hayatta olmazzzzzzzzzzzz Beğenmedim
Başa dön
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 02.10.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ben en iyisi cbr 125 repsol alıyım sorunsuz bi makine galiba hiç kullanmadım ama kullanan varsa satmak isteyen varsa msj bekliyorum

En iyisini yaparsın Bravo Bencede cbr 125 al..

www.sahibinden.com dan ilanlara bakabilirsin Bravo

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
suat67
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: zonguldak

MesajTarih: 02.10.2007 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence o fiyatlara race makina alırsan altından kalkamassın...bence deneme

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

cbr 125 tende istediğin peformansı asla bulamassın
Başa dön
suat67 Çevrimdışı suat67 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 02.10.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En iyisi BİONİK 52

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.10.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işin zor o paralara

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal