Tarih: 28.09.2007 - 10:37 Mesaj konusu: Her Yerde Aşk
Bulmakta umudumu kestiğim ve yokluğuna inandığım, Aşk!
Sen ne büyük, ne azizsin!..
Eğil de başın,
Eğilmez başlara değsin!
Ben Aşk’ı,
Öylesine boş baktığım gökyüzünde buldum..
Son zamanlarda sitemizde ve yüreklerde aşk'ın olmadığını savunan arkadaşlarımı okuyordum.. Bende onlardan yana yazıyordum.. Ama Bugun Vapur'da Makinamı apar topar çıkarışıma yanımdaki bir çok kişi garip baktı
Aşk bu sabah İzmir'de idi..
Olurda Masa üstü yapmak isteyen arkadaşlar için uygun hali..
Edit:kaRRdelen
Not : Polerize Filtre + Orjinal kadraj + Sadece Çerçeve Müdehalesi _________________
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 947 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 28.09.2007 - 10:54 Mesaj konusu:
ben motorcular sitesinde böyle 1 yazıyı anlıyamadım! 1yanlışlık oldu galiba? farklı 1 durum!!!!! _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... 40 GüN DaĞdA YaTaN 1 gÜn KuRtLa kArŞıLaŞıRmIş !...
theplayrabbit, Neyi anlayamadın kardeşim ? Biraz gözlemci bakarsan sitede millet Aşktan yana kırılıyor.. Kaldıki, Motorcu insan Doğaya ve Sevgiye her daim ilgilidir..
Benimle ilgili Varsa bir problemin, Şikayet ederek başlığımı sildirmeni rica ediyorum. _________________
görmek ve bakmak arasındakı o farkı farkettirdiğin için sağol.
tabi bunu hala anlamayıpta boşa konuşanlarda olacaktır.
Doğa ya baktığımızda o kadar güzel seyler varki aşka dair...
Tekrardan teşekkürler ekranıma koydum bu güzel resmini
Tarih: 28.09.2007 - 11:15 Mesaj konusu:
FcPro, işte bir fotoğrafçı gözünden çok güzel bir kare...
Tebrik ederim... _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
FcPro, Paylaşım için teşekkürler, çok güzel yakalamışsın. Bakalım İzmir bugün kime aşık olacak _________________ Başına geleni değiştiremezsin; sadece mücadele edersin!
Tarih: 28.09.2007 - 11:18 Mesaj konusu:
FcPro, Nesneden çok nesneye bakış açısı önemli olan ve sen her zaman kalbinin güzelliğiyle baktığın yerlerdeki güzelliklri görüp ondaki güzelliği objektfine yansıtabiliyorsun abi. Tebrikler Teşekkürler
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız