Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBR 600 F mi VFR 800 mü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBR 600 F mi VFR 800 mü

CBR 600 F mi VFR 800 mü
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
-tektekerapo-
Üye
Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 28.09.2007 - 12:08    Mesaj konusu: CBR 600 F mi VFR 800 mü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav arkadaslar bu iki motor arasında kaldım 600F kullandım ama VFR kullanamadım acaba hangisi daha rahat daha hızlı vs. yani bu motorların artıları eksileri nedir bilenlerden yardım istiyorum ?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 28.09.2007 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdilik ;

600f (f4) racing' imsi ; vfr 800 abs touring'imsidir...

Tam olarak klasmanları aynı olmamakla birlikte aralarında da 10 bin ytl gibi acayip bir fark vardır....

Bence kawasaki ZX6 al çok memnun kalacağına eminim...

(herkes bindiği motoru övüyor burada ,artık bende başlıyorum)

Bravo
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos :)

MesajTarih: 28.09.2007 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

play station da oynuyorum ....sanki vfr daha hızlı gibi ama Çok gülüyorum

aslında ducatiylede rekorlarım var inanmayana gösterebilirim İstemiyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum İstemiyorum

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 28.09.2007 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence vfr bi v-tec acma sesi var cıldırıyo makina Delirdim ayriyetten 600f kızılay dagıtmış gibi herkesin altında söz meclisten dısarı tabi Dil çıkarıyorum
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 28.09.2007 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 f al en geçerli makina Bravo
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 28.09.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, play station da bana da sanki vfr daha hızlı gibi geldi Dil çıkarıyorum
şu ducatti rekorlarını bana bi göstersene allah aşkına........................ Delirdim Delirdim Delirdim

-tektekerapo-, vfr avrupada en çok tutulan motorlardan biridir.
çok farklı özelliklere sahip bir alet.kullananlar çok uzun ömürlü olduğunu ve çok rahat olduğunu söylüyorlar.
fakat bu yıl bazı mekanik sorunlar duyuldu,içeriği tam olarak nedir bilmiyorum fakat vfr gerçekten çok zewkli bir gezi aletidir,aynı zmn da hızlı Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 28.09.2007 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen sport touring mi istiyorsun yoksa super sport mu? Racing özellikleri önde olan bir motor istiyorsan bu iki motor arasında yapılmasını istediğin kıyaslama abes. Zira senin için daha önemli olan güç-performans ise ve vfr800 alabilecek bütçeye sahipsen; daha ucuza 600rr, bu bütçenin üzerine belki biraz ekleyerek 1000rr alabilirsin.

Sadece maksimum güçlerine ve bazılarının "600f sport touringdir" söylemine bakarak vfr800 ve 600f' i kıyaslamak yanlış olur. 600f tek parça seleledir ve gidonu diğer ss lere göre biraz daha yüksektir ama 600 lük diğer ss ler gibi devirle yürür ve torku da diğer 600 lük ss lerin normlarındadır. Vfr800 daha düşük devirde 600f' ten daha fazla torka sahiptir ve aynı maksimum güce daha düşük devirde ulaşır. Makinelerin mksimum güç ve torklarını ürettikleri devirlerle birlikte kıyaslarsan aralarındaki sürüş farklılıklarını anlayabilirsin sanırım. Kısaca senin sorunun cevabı; Vfr800 özellikleri itibariyle yüksek teknolojili tam bir sport touring, 600f ise muadillerinin biraz gerisinde kalmış, ama rahat bir ss' tir.

Bu ikisi arasında kaldıysan alacağın motor 600f' dir. Çünkü bana göre vfr800, özellikleri ve fiyatıyla tercihen arada kalınacak bir motor deği, onu almaya karar verenlerin motorudur.
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-tektekerapo-
Üye
Üye

MesajTarih: 28.09.2007 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağolun arkadaslar Bravo
Başa dön
-tektekerapo- Çevrimdışı -tektekerapo- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 28.09.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncearocker, Bravo Bravo Alkışlıyorum

Son Mesajdan 26 saniye:

-tektekerapo-, ekle bilgilendirim msn
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 28.09.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-tektekerapo-, bence zzr1400 abs al onumu alayım bunumu alayım düşünme Delirdim Delirdim Delirdim

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 28.09.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600f kalsik bi race iştee biraz daha gidon yukarda we rahat bir sürüş sağlıyor..ama bu denek değildir 600f toring bir makine..ama wfr ile kıyaslama neresini yapayımki..bende wfr abs war we v motor en önemlisi we uzun ömürlü bir motor yapısı war öle 50 binlerde motor kucakta gezmezsin yanii..we tam bir yol motoru
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 28.09.2007 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 f (yani f4) banttan alındı bu arada

üretimi olmayacak bundan sonra....

Bravo
-tektekerapo-
Üye
Üye

MesajTarih: 28.09.2007 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben en iyisi 2. el bi VFR arayim madem motoru saglam
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 28.09.2007 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

F kullandım çok keyifli bi makina, 2.El'de VFR'den daha iyi diye biliyorum
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 28.09.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-tektekerapo-, Temiz makine bulabilirsen ben de tercihimi 600 F'ten yana kullanacağım Bravo Bravo eczacı101 arkadaş birazcık uçmuş Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum aradaki fark sıfır modellerde 5000 YTL.Şimdiden hayırlı olsun

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal