Tarih: 28.09.2007 - 12:08 Mesaj konusu: CBR 600 F mi VFR 800 mü
yav arkadaslar bu iki motor arasında kaldım 600F kullandım ama VFR kullanamadım acaba hangisi daha rahat daha hızlı vs. yani bu motorların artıları eksileri nedir bilenlerden yardım istiyorum _________________ cbr 125 r abdullah d. 0 rh+
Tam olarak klasmanları aynı olmamakla birlikte aralarında da 10 bin ytl gibi acayip bir fark vardır....
Bence kawasaki ZX6 al çok memnun kalacağına eminim...
(herkes bindiği motoru övüyor burada ,artık bende başlıyorum)
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 28.09.2007 - 13:07 Mesaj konusu:
nosscu, play station da bana da sanki vfr daha hızlı gibi geldi
şu ducatti rekorlarını bana bi göstersene allah aşkına........................
-tektekerapo-, vfr avrupada en çok tutulan motorlardan biridir.
çok farklı özelliklere sahip bir alet.kullananlar çok uzun ömürlü olduğunu ve çok rahat olduğunu söylüyorlar.
fakat bu yıl bazı mekanik sorunlar duyuldu,içeriği tam olarak nedir bilmiyorum fakat vfr gerçekten çok zewkli bir gezi aletidir,aynı zmn da hızlı _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Sen sport touring mi istiyorsun yoksa super sport mu? Racing özellikleri önde olan bir motor istiyorsan bu iki motor arasında yapılmasını istediğin kıyaslama abes. Zira senin için daha önemli olan güç-performans ise ve vfr800 alabilecek bütçeye sahipsen; daha ucuza 600rr, bu bütçenin üzerine belki biraz ekleyerek 1000rr alabilirsin.
Sadece maksimum güçlerine ve bazılarının "600f sport touringdir" söylemine bakarak vfr800 ve 600f' i kıyaslamak yanlış olur. 600f tek parça seleledir ve gidonu diğer ss lere göre biraz daha yüksektir ama 600 lük diğer ss ler gibi devirle yürür ve torku da diğer 600 lük ss lerin normlarındadır. Vfr800 daha düşük devirde 600f' ten daha fazla torka sahiptir ve aynı maksimum güce daha düşük devirde ulaşır. Makinelerin mksimum güç ve torklarını ürettikleri devirlerle birlikte kıyaslarsan aralarındaki sürüş farklılıklarını anlayabilirsin sanırım. Kısaca senin sorunun cevabı; Vfr800 özellikleri itibariyle yüksek teknolojili tam bir sport touring, 600f ise muadillerinin biraz gerisinde kalmış, ama rahat bir ss' tir.
Bu ikisi arasında kaldıysan alacağın motor 600f' dir. Çünkü bana göre vfr800, özellikleri ve fiyatıyla tercihen arada kalınacak bir motor deği, onu almaya karar verenlerin motorudur. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
Tarih: 28.09.2007 - 16:21 Mesaj konusu:
600f kalsik bi race iştee biraz daha gidon yukarda we rahat bir sürüş sağlıyor..ama bu denek değildir 600f toring bir makine..ama wfr ile kıyaslama neresini yapayımki..bende wfr abs war we v motor en önemlisi we uzun ömürlü bir motor yapısı war öle 50 binlerde motor kucakta gezmezsin yanii..we tam bir yol motoru _________________ imzam yok, ama çok isterseniz parmak basarım..
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 28.09.2007 - 17:04 Mesaj konusu:
600 f (yani f4) banttan alındı bu arada
üretimi olmayacak bundan sonra....
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 597 Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ
Tarih: 28.09.2007 - 17:37 Mesaj konusu:
-tektekerapo-, Temiz makine bulabilirsen ben de tercihimi 600 F'ten yana kullanacağım eczacı101 arkadaş birazcık uçmuş aradaki fark sıfır modellerde 5000 YTL.Şimdiden hayırlı olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız