Tarih: 28.09.2007 - 11:37 Mesaj konusu: Sadece PAYLAŞMAK istedim,TUTAMADIM içimi.....
Merhaba MD,
Bıktım vala artık hergün motorlara bakıp hayal kurmaktan ya.. abi varmı böle bişi adam gelmiş bana 2005 1100cc Drugstar Classic alıyor.. ama gidip ikinci elde olsa bi 600 lük 6r veyahut 600rr falan almıyor ya.. çıldırcam.. açıkcası onu bu konuda ikna etmek mümkün deildir! baba diyorum ölen ondada ölür lütfen diyorum.. direk orda muhabet kesiliyor ve fazla konusursam elimdekindende olacagımı adım gibi bildigim için sesimi çıkarmıyorum! adam zaten onuda aldına pişman ama napsın dayanamadı çeneme!
bi insan 9 yasından beri motordelisi olabilirmiyi ya! yani artık halimi görseniz.. altımdaki makina ile yanlamaya sanki bir racing miş gibi sürmeye başladım...''çünkü çaresizim'' beni elbet anlayan arkadaşlarım olacaktır.. ve bu makineyi böle kullanmak bana 2-3 kez büyük bir kaza atlatmama sebep oldu.. böle bir motor böle kullanılmayacagını bende biliyorum ama içimdeki ateşi durduramıyorum.. bu demek degilki racingi aldıgımda ucup gideceğim tabiki hayır.. yenibir sınıfa geçecegim yeni bir teori ile karşılaşacağım ama bunun üstesinden sakin ve emin şekillerle eğitimle gelip iyi bir kullanıcı olacagımdanda şüphem yok... rüyamda bile motor kulanıyormusum küçükken annemin tabiri ile..
Yok arkadaş dedim ve 5 ay önce kafama '' abisi ben biriktirip kendi motorumu kendim alacagım dedim'' '' habersizde olsa bunu göze alacagım''
bilirsiniz.. hastalık işte.. bu konuda laf geçiremez kimse kimseye nisan sonu mayıs başı gibi param birikmiş olur..
büyük bir heycanla motorumu aldıktan sonra.. sizlerle burda paylaşmak ve yanınızda bir racingle olmak okadar çok istiyorum ki burdan haykırsam konyadaki MD arkadaşlarımın duyacağına EMİNİM! kendime güvenim sonsuz.. hele burdaki tavsiyelerden ve nasihatlardan sonra... hiç bir şüphem yok.. tecrübelerimede güveniyorum... ters bi hareket yapmıyorumdur değilmi ARKADAŞLAR ? ne olursa olsun bunu yapacagım çünkü.. ALLAHIM nisan gelsin yalvarırım !
motorumu aldıktan sonra babama gidip söleyecegim '' aldıgım motordan haberi olmıcak çünkü''
- baba ben artık motor kullanmak istemiyorum motorumu satacağım haberin olsun
baban sana bizim 10 yılda zor alabiliceğimiz motoru almış daha ne istiyosun.allahtan belanımı...töbe töbe....allah akıl fikir versin. _________________ UNUTMA,OYUN BİTİNCE VEZİRDE PİYONDA AYNI KUTUYA KONUR.
Racing tutkusunu bilirim hangi motoru kullanırsan kullan altında racing varmış gibi hareket etmek istersin. Ben de senin gibiyim Allah hepimizin gönlüne göre versin.. _________________ мα∂єм υукυ уαяı öℓüм, ¢αηıмα gє¢є∂ιя кαѕтє∂єη...
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 28.09.2007 - 12:07 Mesaj konusu:
reklam kokan durumlar bunlar...
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
baba parasıyla motora binenlere gıcık olurum.git çalış para kazan ne almak istiyosan al.kendi paranla alamıyosan bin babanın aldığı motora.yok babam bana şunu aldıda yok efendim ben şunu istiyodumda gibi boş topiclere gerek yok.utanmadan nasıl yazıyosun bunları. _________________ UNUTMA,OYUN BİTİNCE VEZİRDE PİYONDA AYNI KUTUYA KONUR.
Tarih: 28.09.2007 - 12:47 Mesaj konusu:
Yawwww anlamıyorumm yafff arkadaşlar burda kim ne alabiliyor kim babasının parasıyla alıyor polemiği yapmayın adamın öyle bi isteği varmış alamıyormuş ne olmuş yani büyütüyonuz aha ben aldım satıyorum bile motoru ama annemin haberi olmadan eşşek kadar adam olduk ama naparsın işte yani... Allah gönlüne göre versin birader.. Ama yinede kıymetini bil babanın yani bizimkine sölesek önce kendisi öldürürür(Motordan önce yani )
kardeşim o duyguyu bilirim bende de baba sorunu var, para konusunda deil sadece tehlikeli olduu icin rızalarını alamıyorum ama icim gidio, cıldırıyorum tabi, sabır... Bu arada, o senin baban, sen onun kanısın canısın ve en dogal hakkın onun parasıyla bişiler yapman, onun malı senin malın rahat ol kardeşim ama kıymet bil yeter.. Ben de baba parası cok yedim saolsun, cok iyi bi şekilde yaşatmaya çalıştı beni, hala da üstüme düşer ama şimdi aynı zamanda yediriyorum da artık.. Allah her türlü başımızdan eksik etmesin, kıymet bilelim yeter. saygılar...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız