Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sadece PAYLAŞMAK istedim,TUTAMADIM içimi.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sadece PAYLAŞMAK istedim,TUTAMADIM içimi.....

Sadece PAYLAŞMAK istedim,TUTAMADIM içimi.....
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Dejavu888
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.09.2007 - 11:37    Mesaj konusu: Sadece PAYLAŞMAK istedim,TUTAMADIM içimi..... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba MD,

Bıktım vala artık hergün motorlara bakıp hayal kurmaktan ya.. abi varmı böle bişi adam gelmiş bana 2005 1100cc Drugstar Classic alıyor.. ama gidip ikinci elde olsa bi 600 lük 6r veyahut 600rr falan almıyor ya.. çıldırcam.. açıkcası onu bu konuda ikna etmek mümkün deildir! baba diyorum ölen ondada ölür lütfen diyorum.. direk orda muhabet kesiliyor ve fazla konusursam elimdekindende olacagımı adım gibi bildigim için sesimi çıkarmıyorum! adam zaten onuda aldına pişman ama napsın dayanamadı çeneme!
bi insan 9 yasından beri motordelisi olabilirmiyi ya! yani artık halimi görseniz.. altımdaki makina ile yanlamaya sanki bir racing miş gibi sürmeye başladım...''çünkü çaresizim'' beni elbet anlayan arkadaşlarım olacaktır.. ve bu makineyi böle kullanmak bana 2-3 kez büyük bir kaza atlatmama sebep oldu.. böle bir motor böle kullanılmayacagını bende biliyorum ama içimdeki ateşi durduramıyorum.. bu demek degilki racingi aldıgımda ucup gideceğim tabiki hayır.. yenibir sınıfa geçecegim yeni bir teori ile karşılaşacağım ama bunun üstesinden sakin ve emin şekillerle eğitimle gelip iyi bir kullanıcı olacagımdanda şüphem yok... rüyamda bile motor kulanıyormusum küçükken annemin tabiri ile..
Yok arkadaş dedim ve 5 ay önce kafama '' abisi ben biriktirip kendi motorumu kendim alacagım dedim'' '' habersizde olsa bunu göze alacagım''
bilirsiniz.. hastalık işte.. bu konuda laf geçiremez kimse kimseye Gülümsüyorum nisan sonu mayıs başı gibi param birikmiş olur..
büyük bir heycanla motorumu aldıktan sonra.. sizlerle burda paylaşmak ve yanınızda bir racingle olmak okadar çok istiyorum ki burdan haykırsam konyadaki MD arkadaşlarımın duyacağına EMİNİM! kendime güvenim sonsuz.. hele burdaki tavsiyelerden ve nasihatlardan sonra... hiç bir şüphem yok.. tecrübelerimede güveniyorum... ters bi hareket yapmıyorumdur değilmi ARKADAŞLAR ? ne olursa olsun bunu yapacagım çünkü.. ALLAHIM nisan gelsin yalvarırım !

motorumu aldıktan sonra babama gidip söleyecegim '' aldıgım motordan haberi olmıcak çünkü''

- baba ben artık motor kullanmak istemiyorum motorumu satacağım haberin olsun Gülümsüyorum
Başa dön
Dejavu888 Çevrimdışı Dejavu888 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.09.2007 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ALLAHIM nisan gelsin yalvarırım !

İnşallah gönlünden geçene kavuşursun...Ama 1 Nisan şakası yapma bize Gülümsüyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 28.09.2007 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorumsuz.....
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 28.09.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baban sana bizim 10 yılda zor alabiliceğimiz motoru almış daha ne istiyosun.allahtan belanımı...töbe töbe....allah akıl fikir versin. Sinirlendim Beğenmedim
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 28.09.2007 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah gönlüne göre versin...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 28.09.2007 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Babanın rızası olmadan asla...
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EMRE21
Üye
Üye

MesajTarih: 28.09.2007 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Racing tutkusunu bilirim hangi motoru kullanırsan kullan altında racing varmış gibi hareket etmek istersin. Ben de senin gibiyim Gülümsüyorum Gülümsüyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin..
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 28.09.2007 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

la havle ve la kuvvete.... neyse sustum..

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 28.09.2007 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum

reklam kokan durumlar bunlar...

Göz kırpıyorum
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 28.09.2007 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dejavu888, sabır başka yolu yok Gülümsüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Dejavu888
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.09.2007 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

reklam kokan durumlar bunlar...

ihtiyacım yok buna.. Rahat ol Bravo
Başa dön
Dejavu888 Çevrimdışı Dejavu888 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 28.09.2007 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baba parasıyla motora binenlere gıcık olurum.git çalış para kazan ne almak istiyosan al.kendi paranla alamıyosan bin babanın aldığı motora.yok babam bana şunu aldıda yok efendim ben şunu istiyodumda gibi boş topiclere gerek yok.utanmadan nasıl yazıyosun bunları. Beğenmedim
Kal-El
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Angara-Gonya

MesajTarih: 28.09.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yawwww anlamıyorumm yafff arkadaşlar burda kim ne alabiliyor kim babasının parasıyla alıyor polemiği yapmayın adamın öyle bi isteği varmış alamıyormuş ne olmuş yani büyütüyonuz aha ben aldım satıyorum bile motoru ama annemin haberi olmadan eşşek kadar adam olduk ama naparsın işte yani... Allah gönlüne göre versin birader.. Ama yinede kıymetini bil babanın yani bizimkine sölesek önce kendisi öldürürür(Motordan önce yani Gülümsüyorum )
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: =34=

MesajTarih: 28.09.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim o duyguyu bilirim bende de baba sorunu var, para konusunda deil sadece tehlikeli olduu icin rızalarını alamıyorum ama icim gidio, cıldırıyorum tabi, sabır... Bu arada, o senin baban, sen onun kanısın canısın ve en dogal hakkın onun parasıyla bişiler yapman, onun malı senin malın rahat ol kardeşim ama kıymet bil yeter.. Ben de baba parası cok yedim saolsun, cok iyi bi şekilde yaşatmaya çalıştı beni, hala da üstüme düşer ama şimdi aynı zamanda yediriyorum da artık.. Allah her türlü başımızdan eksik etmesin, kıymet bilelim yeter. saygılar...
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 28.09.2007 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motopirate, sakin ol uğur yaw Şok oldum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal