Tarih: 29.09.2007 - 18:15 Mesaj konusu: İzmir MD 28 Eylül Cuma Punta Cafe Buluşma ( Fotoğrafları )
Bu hafta daha bir kalabalık İzmir MD toplantısı oldu.Çok keyifli sohbet dolu geçti.Sevgili TESS Tomris'in süpriz doğum gününüde kutlamış olduk.Nice senelere Tomris Punta Cafe sonrası da HaşHaş'a gittik.
Punta Cafe'de bizleri ziyaret eden yalnız bırakmayan Türk Chopper Grubu da vardı. Bu güzel Dostluğunuz için çok teşekkürler
İyiki Doğdun Tomris
Bu MeLTeMs'e tavlada kimse dayanmıyor.Dragon35'ide yendi
Tarih: 29.09.2007 - 18:42 Mesaj konusu:
Nur abla çok güzel bi akşam olmuş yine tebrikler izmir MD _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
eline salık Nur abla yine bol resimli olmuş ii olmuş _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
nur çok güzel kareler yakalamışsın yine eline sağlık çok güzel bi akşam olmuş anlaşılan haftaya geliyorum kurs çıkışımda görüşmek üzere _________________ 08.04.07-∞
Tarih: 29.09.2007 - 19:39 Mesaj konusu:
güzel buluşma süper etkinlik ya bunlar çok klasik oldu güzel buluşma süper etkinlik muhabbetiniz daim olsun kelimeler çok eskidi ama ne yapalım gelenekselleşti artık yok ki md de yapılmış çirkin bi şey _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Süper Bir Gece Olmuş Herzaman olduğu Gibi... Yarın Pınarbaşı Pistinde Görüşmek Üzere.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 29.09.2007 - 22:43 Mesaj konusu:
Şahane olmuş ama
ben yine kaçırdım cümbüşü....
Neyse tüm dostlarım orada nasıl olsa gördüm hepinizi...
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız