Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - vibrasyon nedir?yardım?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

vibrasyon nedir?yardım?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cahittas900
Üye
Üye

" alt="" border="0" />

MesajTarih: 30.09.2007 - 13:14    Mesaj konusu: vibrasyon nedir?yardım? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve bazı bilmediğim terimlerle karşılaştım.mesela vibrasyon.nedir bu vibrasyon.demin bir arkadaşın topicinde okudum r6 vibrasyona girmiş diye.herhalde kötü bişey.yani bana anlatırmısınız bunu yav
Başa dön
cahittas900 Çevrimdışı cahittas900 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 30.09.2007 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vibrasyon dedikler gidon cırpmasıdır genelde güclü ve dingil mesafesi kısa motorlarda yasanır tabi bide hafiflik Bravo
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.09.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titreşim sarsıntı Bravo Bravo Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 30.09.2007 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xciting, katılıyorum Bravo
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 30.09.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cahittas900, vıbrasyon baska kafa salınması baska..
vıbrasyon her motorda vardır gayet dogal ozellıkle race makınalarda..
kafa salınması ıse cok ayrı bır konu anı kalkıslarda yada bozuk satıhlara denk gelındıgınde yasanan aracın kontrolden cıkıp saga sola dip yapmasıdır..ve yuksek suratte kaza kacınılmazdır..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 30.09.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

kafa salınması budur.vibrasyonda bildiğin titreşim.hani cep telefonun sessizken biri arayınca oluyo ya ondan Çok gülüyorum o gördüğün topicde arkadaş kafa salınmasıyla vibrasyonu karıştırmış.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
iso600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/Büyükçekmece

MesajTarih: 30.09.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xciting,
Alıntı:

titreşim sarsıntı

aynen öyle titreşim.Motorsikletin üzerinde iken motor sana masaj yapıyorsa işte o olay Dil çıkarıyorum Bravo
Başa dön
iso600f Çevrimdışı iso600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 30.09.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy demiş ki:
cahittas900, vıbrasyon baska kafa salınması baska..
kafa salınması ıse cok ayrı bır konu anı kalkıslarda yada bozuk satıhlara denk gelındıgınde yasanan aracın kontrolden cıkıp saga sola dip yapmasıdır..ve yuksek suratte kaza kacınılmazdır..

kafa salınması sonucu yaptığı kazada iki hafta önce bir arkadaşımızı kaybettik.gerçekten çok tehlikeli.
Başa dön
motopirate Çevrimdışı motopirate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 30.09.2007 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motopirate, bılıyorum o kazayı oran yolundakı..tekrar basımız sagolsun Üzgünüm
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Dejavu888
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.09.2007 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin..
mekanı cennet olsun..
Başa dön
Dejavu888 Çevrimdışı Dejavu888 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 30.09.2007 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy,
Alıntı:

armyy, sen hiç cruıser'e binmedin galiba Gülümsüyorum

armyy doğru açıklamış bence, birde kafa salınmasına rezonans deniyordu galiba.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 30.09.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cahittas900, Buarada hoş geldin diyelim Gülümsüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 30.09.2007 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok tehlikeli, yai ustaya acemiye pek bakmıyor bu kafa salıntısı, herkesin başına gelebiliyor... kazasız sürüşler dilerim...
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 30.09.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tank slapper (İngilizce) Vibrasyon ile kafa salınması (tank slapper) temelde ayrıdır. Sürekli vibrasyon yani sürekli titreşimin kronik olduğu model markalar olduğu gibi kafa salınması "RAKE AÇISI" dar olan makinalarda olası bir risktir. Kalıcı önlemi damper (direksiyon amortisörüdür). Geçici önlemi tamamen ustalık ve biraz şanstır.

Link

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal