arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve bazı bilmediğim terimlerle karşılaştım.mesela vibrasyon.nedir bu vibrasyon.demin bir arkadaşın topicinde okudum r6 vibrasyona girmiş diye.herhalde kötü bişey.yani bana anlatırmısınız bunu yav
cahittas900, vıbrasyon baska kafa salınması baska..
vıbrasyon her motorda vardır gayet dogal ozellıkle race makınalarda..
kafa salınması ıse cok ayrı bır konu anı kalkıslarda yada bozuk satıhlara denk gelındıgınde yasanan aracın kontrolden cıkıp saga sola dip yapmasıdır..ve yuksek suratte kaza kacınılmazdır.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
motopirate, bılıyorum o kazayı oran yolundakı..tekrar basımız sagolsun _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tank slapper (İngilizce) Vibrasyon ile kafa salınması (tank slapper) temelde ayrıdır. Sürekli vibrasyon yani sürekli titreşimin kronik olduğu model markalar olduğu gibi kafa salınması "RAKE AÇISI" dar olan makinalarda olası bir risktir. Kalıcı önlemi damper (direksiyon amortisörüdür). Geçici önlemi tamamen ustalık ve biraz şanstır.
_________________ His long is a can remember, and i never lose you know , (i said)…I do have are rule ! that then are no rules…. Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız