f. foretin hakkını yediler egri oturup dogru konusalım tabiki bi türkün birinci gelmesi güzel ama adamyarısın%67 sinde liderdi yarıs yag sebebiyle iptal edilince kenan sofuoglu birinci oldu kurala göre birinci olarak en cok tur giden yarısmacı bir olmalıydı
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 30.09.2007 - 15:38 Mesaj konusu:
çok faydalı resimler
beklesen ajanslar yayınlasaydı ordan alırdın bişi anlamadım valla _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 30.09.2007 - 15:41 Mesaj konusu:
zikisken, Konuşmalarına dikkat et arkadaşına teşekkür edeceğine küfür ediyorsun RAMAZAN ayında ağzını ve gözünü haramdan uzak tut.
MD'de de ne oluyorsa bugünlerde dün teyoemmi bu zikisken ADMİN'ler şu üyelik işine bir çözüm bulun _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
sana katılıyorum caglar23, nicke baksana adında memelet yok.bu forumda boyle seyler olmazdı nedendır bılmıyorum son gunlerde ıpını koparan kayıt yaptırıyo.ama suphem yokkı md kardeslıgı boyle curuklerı en kısa zamanda elemıne edecektır
Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 30.09.2007 - 17:00 Mesaj konusu:
_RoMeO_, Kenana Sofu oğlu'nun birinci olması gurur verici
Paylaşımın için teşekkürler ellerine emeğine sağlık tek tek uğraşmışsın nede olsa... _RoMeO_, _________________
Tarih: 30.09.2007 - 17:24 Mesaj konusu:
Türkiye için grur verici bir olay başarılarının dewamını dilerim _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız