vayy bee iftar sofrasına bak para versen bulaman bu ortama anneminde ellerine sağlık nasılda duruyoo ama o mantı off janım çekmedi deil hani çok güzel olmuş valla tebrikler ahmet kesene bereket ha unutmadan halit abim napar öle yerlerde kawasakici adamın yerde ne işi var nakault olmuş gibi paylaşımın için teşekkür ahmet yemiş gibi olduk _________________
mtmrtmuho, anladım kardeşim,inşallah en kısa zamanda bunun devamını yapmak dileğiyle
piranha35, teşekkür ederim kardeşim,bugün gelseydin akşamda bu sofrada olurdun.Ama 12 ye kadar büroda senden bir cevap bekledim _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
sTaRt, önce yağı dök,yağ biraz ısınsın sonra yumurtayı kır,daha sonra üzerine artık zevkine göre kimyon baharatını at,ekmeği banmak suretiyle ye gardaşım.Nasılım _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
sTaRt, önce yağı dök,yağ biraz ısınsın sonra yumurtayı kır,daha sonra üzerine artık zevkine göre kimyon baharatını at,ekmeği banmak suretiyle ye gardaşım.Nasılım
yok sucuk aldım bugün sucuklu yapıcam hehehe
yarın iftara vali kebabı söyliycem kendime aşka geldim valla _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız