Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD..Senem Anne Mantısı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD..Senem Anne Mantısı

Konya MD..Senem Anne Mantısı
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 01.10.2007 - 00:14    Mesaj konusu: Konya MD..Senem Anne Mantısı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel geçen bir iftar yemeği oldu,korktuğum başıma gelmedi ve mantı hepimize yetti...

Gelen ve gelmeyen arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim

İftar öncesi Halil İbrahim sofrası

Tuba-Yiğit Kağan

BoZKuRT MD Ailesi

Senem Anne

Haydi Sofraya

greeneyes_girl

cbrmusti

volkankurul-oMeR_BoZKuRT

oGuZ_HaN-ASOSMAN

hondaslan

Yeğenim --Yiğit Kağan BOZKURT

volkankurul -Yoga Yaparken

Son_Erdem - i_dereli

Bu Akşam Herkes Arabacıydı

oMeR_BoZKuRT Ve Tuğçe'si

HaYaBuSa-sempatik

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi

En son Hayabusa tarafından 01.10.2007 - 10:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 01.10.2007 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

afiyet olsun yarasın insallah Allah orucunuzu kabul etsin paylaşım için saol
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ALACA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ufak bir düzeltme Konya değil GONYA

MesajTarih: 01.10.2007 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Afiyet olsun Kayseri Mantısının kokusunu buradan alıyoruz yani....

Nerde motorsesi nerede adrenalin:)Gülümsüyorum
Ahmet anladın sen.Gülümsüyorum
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 01.10.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayy bee iftar sofrasına bak para versen bulaman bu ortama anneminde ellerine sağlık Bravo nasılda duruyoo ama o mantı off janım çekmedi deil hani çok güzel olmuş valla tebrikler ahmet kesene bereket ha unutmadan halit abim napar öle yerlerde kawasakici adamın yerde ne işi var nakault olmuş gibi Gülümsüyorum paylaşımın için teşekkür ahmet yemiş gibi olduk Bravo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: qonya

MesajTarih: 01.10.2007 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzeL bi gece oLmuş umarımher zmn ımız bu güzellikte geçer
........ (ahmet abi anLar...!!!)
Başa dön
mtmrtmuho Çevrimdışı mtmrtmuho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.10.2007 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsxr750, amin Mehmet'cim teşekkür ederim.... Bravo

ALACA, bugn cenazemizde vardı kardeş,o yüzden adrenalin yok

crayz_84, br dahaki mantıda beraber olmak üzere Bravo

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 01.10.2007 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öff be abi o mantı kaçarmıydı yaa valla resimlere bakarken ağzım sulandı neyse size afiyet olsun güzel bi gece olmuş
Başa dön
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

mtmrtmuho, anladım kardeşim,inşallah en kısa zamanda bunun devamını yapmak dileğiyle Bravo

piranha35, teşekkür ederim kardeşim,bugün gelseydin akşamda bu sofrada olurdun.Ama 12 ye kadar büroda senden bir cevap bekledim İstemiyorum

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 01.10.2007 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

afiyet bal şeker olsun,okadar insana mantıyı hazırlayana helal olsun Bravo
kargo adresi versem bi tabak mantı da yandan bize gelirmi ki Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.10.2007 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, mantıyı annem hazırladı,sabah ezanında yapmaya başlamıştı.Kargoyla gelirse tadı olmaz,sen bi ara atla gel mantıyı yerinde ye Bravo

Batuuu, Teşekkür ederim Bravo

Başa dön
candost
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 01.10.2007 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

afiyet olsun.. Allah kabul etsin ve Senem Annenin ellerine güc kuvvet versin Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.10.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

afiyet olsun.. sahurda yaklaşıyo evde tekim. yumurta kırmayı düşünüyodum.. bu resimlerden sonra nasıl yerim bilmiyorum Dil çıkarıyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.10.2007 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

candost, 3. sünde beraberiz gardaşım Bravo

sTaRt, önce yağı dök,yağ biraz ısınsın sonra yumurtayı kır,daha sonra üzerine artık zevkine göre kimyon baharatını at,ekmeği banmak suretiyle ye gardaşım.Nasılım Dil çıkarıyorum

Başa dön
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.10.2007 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa demiş ki:

sTaRt, önce yağı dök,yağ biraz ısınsın sonra yumurtayı kır,daha sonra üzerine artık zevkine göre kimyon baharatını at,ekmeği banmak suretiyle ye gardaşım.Nasılım Dil çıkarıyorum

yok sucuk aldım bugün sucuklu yapıcam hehehe Dil çıkarıyorum

yarın iftara vali kebabı söyliycem kendime aşka geldim valla Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.10.2007 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabi yaaaaaaaaaaa afiyet olsun ne diyelimki Alkışlıyorum Alkışlıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal