Pazar günü Kınalı ve terkirdağ'a yaptığımız gezinin sonucunda gerçekten üzüntü verici bir kazanın arkasından benim de İstanbul'a dönüşün son 4o km. sinde
motorumun sigortalarının atması sonucu tüm ışıklarım söndü farlar ve parklar yanmıyordu ...
sağ sintal lambamı sürekli açık tutarak (bilenler bilir zaten genelde açık unuturum ama bu kez gerçekten işe yaradı) karanlıkta oto yolda diğer sürücülerin beni farketmesini sağladım ve böylece Eminönü feribot iskelesine kadar gelebildim...
Allah kimseyi karanlıkta ışığı sönük bırakmasın çok feci bi şey yaa _________________ güzel günler göreceğiz çocuklar güzel günler.. motorları güneşe süreceğiz çocuklar...
www.omermuz.com
Tarih: 01.10.2007 - 11:40 Mesaj konusu:
longriders, Geçmiş olsun daha kötü sonuçlabilir bu aksilik Allah korumuş _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
longriders, geçmiş olsun abi,neyse sağsalim varmışsın. Bizde motoru kamyonete yüklemeden ayrılmadık, diğer arkadaşları yalnız bırakmayalım dedik. ama arasaydın gaz açar gelirdim sana eskortluk yapmaya.
Kayıt: Mar 20, 2007 Mesajlar: 66 Nereden: İstanbul-Kadıköy
Tarih: 01.10.2007 - 12:06 Mesaj konusu:
titi demiş ki:
longriders, Geçmiş olsun...Kınalıdaki kaza ortadan ikiye bölünen GSXR-1000 miydi...
Beylikdüzü gurubundan Halil adında bi arkadaş kendisini tanımıyorum ama bu arkadaşımız gezi başlangıcında radyatörü delinen başka bir arkadaşımıza yardıma gitmişti aynı gün dönüşte kaza yaptığının haberi geldi
oraya gittiğimizde motor zaten tanınmaz haldeydi adeta ikiye bölünmüştü ...Halil arkadaşımız da allahtan sadece omuzunun kırılmasuyla bu kazayı geçi,ştirmiş durumda
kendisinine büyük geçmiş olsun diliyoruz ...
Lütfen racing kullanan arkadaşlar biraz daha yavaş...lütfen..
bu yıl zaten çok kayıp verdik artık biraz duralım ... _________________ güzel günler göreceğiz çocuklar güzel günler.. motorları güneşe süreceğiz çocuklar...
www.omermuz.com
Kayıt: Mar 20, 2007 Mesajlar: 66 Nereden: İstanbul-Kadıköy
Tarih: 01.10.2007 - 12:10 Mesaj konusu:
GunTurk demiş ki:
longriders, geçmiş olsun abi,neyse sağsalim varmışsın. Bizde motoru kamyonete yüklemeden ayrılmadık, diğer arkadaşları yalnız bırakmayalım dedik. ama arasaydın gaz açar gelirdim sana eskortluk yapmaya.
saolun ama işte o anda bide şarjı bitik bi telefon varsa ne işe yarar ki
bende ondan vardı işte neyse tecrübeler ve sezgiler bazen bu durumda çok işe yarıyor...
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
HIZ-TUTKUNU demiş ki:
longriders, Geçmiş olsun daha kötü sonuçlabilir bu aksilik Allah korumuş
sevgili Rıdvan çok teşekkürler
bidaha kimse beni "sinyalin açık kalmış diye uyarmasın " haa.. _________________ güzel günler göreceğiz çocuklar güzel günler.. motorları güneşe süreceğiz çocuklar...
www.omermuz.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız