Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 29.09.2007 / ELPASO FOTOLARI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 29.09.2007 / ELPASO FOTOLARI

Ankara MD / 29.09.2007 / ELPASO FOTOLARI
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 01.10.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Ankara MD / 29.09.2007 / ELPASO FOTOLARI Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar yine güzel bi Ankara MD buluşması daha geride kaldı.
Fotoları eklemede biraz geç kalsakta sebebini biliyorsunuz zaten.
ayrıca buluşmaya da gelemediğim ve aranızda olamadığım için çok üzgünüm Üzgünüm
evet fazla yorum yazamadan fotoları ekliyorum.

Erhan da gelmiş ama malesef ben yokum Üzgünüm

meslektaşlar dışarda kaynatıyorlar

motorlar teksıra yine

Gürsel de geliyor ya başımıza taş yağacak Şok oldum

2008 yamaha sepetbike V twin Çok gülüyorum

Erhan özletme kendini Üzgünüm

Orçun abi yine erkenden kaçıyor Gülümsüyorum

Taylan dediğine göre benim motoru alıp eve getirmeden önce bi Elpaso ya uğramış

tehlikeli yakınlaşma Çoook seviyorum

şeklin oluyum senin Dil çıkarıyorum

sigaradan intikam alır gibi içiyo Şok oldum

önce şapkayı çıkart canım benim Çok gülüyorum

emre ve elektronik sigarası, deniz hala teknolojiye ayak uyduramamış malesef İstemiyorum

kuş sütüyle beslerim seni Delirdim

Deniz cim iyi hoş anladık ta bu kadar şekilci olma yaw Çok gülüyorum

pamuk eller cebe Gülümsüyorum bu arada elpaso da hesap işini değiştireceğim. isime göre adisyon yazdıracağım artık OK

Ahlatlıbel spor tesislerindeki büfeden yediğim tavuk kızartmadan bikaç saat sonra bi anda kendimden geçtim.
Yiğit abi arabasıyla denk gelmese napardım bilemiyorum.
yada motor üzerindeyken fenalaşsam şu an bunları yazıyor olamazdım sanırım. çünkü aniden baş dönmesi ve kusma oldu.
sizler ELPASO da eğlenirken bende beleş serumun etkisiyle zevke gelmişim, nasılda sırıtıyorum poz vericem diye Dil çıkarıyorum

eşekler cennetine yatay geçiş yapacaktım nerdeyse Üzgünüm dilim dışarda gidicektim İstemiyorum

millet can çekişiyo bu adam acile nasıl giriyo şuna bakın Sinirlendim

kalp masajı yapacam diye tutturdu, Allah tan hayat öpücüğü vermek aklına gelmedi Çok gülüyorum

Yiğit abi, Saliha ve Taylan...hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum. iyiki varsınız Çoook seviyorum Alkışlıyorum

poşetim ve ben, elimden bir an olsun düşürmedim Dil çıkarıyorum

şanzımanı dağıtmış halimi koymasamıydım aceba buraya Dil çıkarıyorum

arayıp soran, topiclerde geçmiş olsun dileklerinde bulunan,
beni bir an olsun yanlız birakmayan çok değerli Ankara MD ekibine teşekkürlerimi borç bilirim.
iyiki varsınız, iyiki sizleri tanıdım Gülümsüyorum Alkışlıyorum

Allah'tan bi mani olmazsa haftaya görüşmek üzere dostlar Çoook seviyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 01.10.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, Caner abi geçmiş olsun...

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım acilde bile karizma sağlam Bravo

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

şu hasta halinle birde kalktın topic hazırladın ya helal olsun türk erkeğinin gücümü desek ankara md li olmanın farkımı desek Delirdim tam gaz dewam Dans
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
YIGITEFE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 01.10.2007 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canavarım Canerim iyi atlattın valla bünyen güçlüymüş, tekrar geçmiş olsun..
Başa dön
YIGITEFE Çevrimdışı YIGITEFE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_KAPTAN_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.10.2007 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Caner büyük geçmiş olsun... Üzgünüm ...Sana nazarlar değmiş yaw...şimdi iyisindir inşallah...

Çocuklar muhabbetiniz iyiymiş herzamanki gibi....tebrik ederim hepinizi... Alkışlıyorum

Erhan'cığım sende hoşgelmişsin,özlemiştik....
Başa dön
_KAPTAN_ Çevrimdışı _KAPTAN_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
izmirlihonda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz

MesajTarih: 01.10.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

değerli baskan gecmiş olsun resimler için tesekkürlerr haftaya cumartesi benim t shirtüde gelirken getirirsen sevinirimm bedenim medıumdu bu arada
izmirlihonda şimdi Çevrimiçi izmirlihonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 01.10.2007 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankara md vermiş yine coşkuyu,erhanımda gelmiş ne güzel..canercim senide allah korumuş.fatihde yolda kalmış galiba,hay allah nazaramı geldik sakata mı geldik annamadım..yaramıyo bize alkolsüz buluşmalar.. Dil çıkarıyorum ,
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.10.2007 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caner tekrar geçmiş olsun.sen ve taylan olmayınca buluşmada yokluğunuzu hissettik doğrusu.bunu okuyan arkadaşlar yanlış anlamasın.herkesi seviyorum. Göz kırpıyorum angara md Bravo
eternalsilence
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 01.10.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir akşam olmuşAnkara MD . Alkışlıyorum
Ayrıca Caner arkadaşıma büyük geçmiş olsun diyorum.
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.10.2007 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fatihim sanada geçmiş olsun keşke arasaydın gelirdik hemen gerçi senin yanında elimizden pek bişi gelmezde yinede bir şekil yardımımız dokunabilirdi
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
izmirlihonda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz

MesajTarih: 01.10.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motopirate abim tesekkür ediyorum sana gecen hafta bana yardımcı oldugun için tanıstıgımada memnun oldum bu arada gelecek haftaya gorusmek dılegı ıle işallah
izmirlihonda şimdi Çevrimiçi izmirlihonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.10.2007 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirlihonda demiş ki:
motopirate abim tesekkür ediyorum sana gecen hafta bana yardımcı oldugun için tanıstıgımada memnun oldum bu arada gelecek haftaya gorusmek dılegı ıle işallah

lafımı olur murat kardeş.her zaman... Gülümsüyorum
Başa dön
motopirate Çevrimdışı motopirate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

MesajTarih: 01.10.2007 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo, _KAPTAN_, canerdemir79, teşekkür ederim.
sizlerle görüşemedik. çok özledim. gelmeyen arkadaşlar da var dı onlarıda. işallah en kısa zamanda tam kadro görüşürüz.
canercim tekrardan geçmiş olsun. yiğit,saliha ve taylanada kocaman Alkışlıyorum saolsunlar.
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 01.10.2007 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir akşam olmuş AnkaraMD .
Ayrıca Caner arkadaşıma geçmiş olsun.

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.10.2007 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, büyük geçmiş olsun.

tuncerhan, seni gördüğüme sevindim, artık arayı açma Bravo .

leopoldo, abi çabuk iyileş daha maç yapacağız.

cadde_seytani06, geçmiş olsun Fatih, bir aksiliktir sürüp gidiyor herkesde vallahi.

Herkese selamlar.
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal