Evet arkadaşlar yine güzel bi Ankara MD buluşması daha geride kaldı.
Fotoları eklemede biraz geç kalsakta sebebini biliyorsunuz zaten.
ayrıca buluşmaya da gelemediğim ve aranızda olamadığım için çok üzgünüm
evet fazla yorum yazamadan fotoları ekliyorum.
Erhan da gelmiş ama malesef ben yokum
meslektaşlar dışarda kaynatıyorlar
motorlar teksıra yine
Gürsel de geliyor ya başımıza taş yağacak
2008 yamaha sepetbike V twin
Erhan özletme kendini
Orçun abi yine erkenden kaçıyor
Taylan dediğine göre benim motoru alıp eve getirmeden önce bi Elpaso ya uğramış
tehlikeli yakınlaşma
şeklin oluyum senin
sigaradan intikam alır gibi içiyo
önce şapkayı çıkart canım benim
emre ve elektronik sigarası, deniz hala teknolojiye ayak uyduramamış malesef
kuş sütüyle beslerim seni
Deniz cim iyi hoş anladık ta bu kadar şekilci olma yaw
pamuk eller cebe bu arada elpaso da hesap işini değiştireceğim. isime göre adisyon yazdıracağım artık
Ahlatlıbel spor tesislerindeki büfeden yediğim tavuk kızartmadan bikaç saat sonra bi anda kendimden geçtim.
Yiğit abi arabasıyla denk gelmese napardım bilemiyorum.
yada motor üzerindeyken fenalaşsam şu an bunları yazıyor olamazdım sanırım. çünkü aniden baş dönmesi ve kusma oldu.
sizler ELPASO da eğlenirken bende beleş serumun etkisiyle zevke gelmişim, nasılda sırıtıyorum poz vericem diye
eşekler cennetine yatay geçiş yapacaktım nerdeyse dilim dışarda gidicektim
millet can çekişiyo bu adam acile nasıl giriyo şuna bakın
kalp masajı yapacam diye tutturdu, Allah tan hayat öpücüğü vermek aklına gelmedi
Yiğit abi, Saliha ve Taylan...hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum. iyiki varsınız
poşetim ve ben, elimden bir an olsun düşürmedim
şanzımanı dağıtmış halimi koymasamıydım aceba buraya
arayıp soran, topiclerde geçmiş olsun dileklerinde bulunan,
beni bir an olsun yanlız birakmayan çok değerli Ankara MD ekibine teşekkürlerimi borç bilirim.
iyiki varsınız, iyiki sizleri tanıdım
Allah'tan bi mani olmazsa haftaya görüşmek üzere dostlar
Kayıt: Apr 30, 2006 Mesajlar: 207 Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz
Tarih: 01.10.2007 - 16:21 Mesaj konusu:
değerli baskan gecmiş olsun resimler için tesekkürlerr haftaya cumartesi benim t shirtüde gelirken getirirsen sevinirimm bedenim medıumdu bu arada _________________ GÜZELLİĞİNİ ZAMAN GÖTÜRMÜŞ ZALİM İNSANLAR SENİ BİTİRMİŞ GURURLU BAŞIN YERLERE DEGMİŞ HİÇ DÖNMESEYDİN DÖNMESEYDİNNNNNNN.......
CENGİZ KURTOĞLU
ankara md vermiş yine coşkuyu,erhanımda gelmiş ne güzel..canercim senide allah korumuş.fatihde yolda kalmış galiba,hay allah nazaramı geldik sakata mı geldik annamadım..yaramıyo bize alkolsüz buluşmalar.. , _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Kayıt: Apr 30, 2006 Mesajlar: 207 Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz
Tarih: 01.10.2007 - 17:00 Mesaj konusu:
motopirate abim tesekkür ediyorum sana gecen hafta bana yardımcı oldugun için tanıstıgımada memnun oldum bu arada gelecek haftaya gorusmek dılegı ıle işallah _________________ GÜZELLİĞİNİ ZAMAN GÖTÜRMÜŞ ZALİM İNSANLAR SENİ BİTİRMİŞ GURURLU BAŞIN YERLERE DEGMİŞ HİÇ DÖNMESEYDİN DÖNMESEYDİNNNNNNN.......
CENGİZ KURTOĞLU
motopirate abim tesekkür ediyorum sana gecen hafta bana yardımcı oldugun için tanıstıgımada memnun oldum bu arada gelecek haftaya gorusmek dılegı ıle işallah
Tarih: 01.10.2007 - 17:32 Mesaj konusu:
leopoldo, _KAPTAN_, canerdemir79, teşekkür ederim.
sizlerle görüşemedik. çok özledim. gelmeyen arkadaşlar da var dı onlarıda. işallah en kısa zamanda tam kadro görüşürüz.
canercim tekrardan geçmiş olsun. yiğit,saliha ve taylanada kocaman saolsunlar.
tuncerhan, seni gördüğüme sevindim, artık arayı açma .
leopoldo, abi çabuk iyileş daha maç yapacağız.
cadde_seytani06, geçmiş olsun Fatih, bir aksiliktir sürüp gidiyor herkesde vallahi.
Herkese selamlar. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız