Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - izmir pınarbaşı gezimiz (ücüncü sayfada yeni fotolarla!..)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

izmir pınarbaşı gezimiz (ücüncü sayfada yeni fotolarla!..)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:36    Mesaj konusu: izmir pınarbaşı gezimiz (ücüncü sayfada yeni fotolarla!..) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirde yapılan yarışlar sebebiyle soma grubumuz ve dostlarımızla
izmir md team ı desteklemek için ve yaşanan yaz sonu son sıcaklar nedeniyle toplanalıp gazlayalım dedik
yarışlar muhteşemdi,izmir ekibinin aldığı 1 incilikler ve ilk 3 ü paylaşmaları keyfimize keyifler kattı Bravo
savaş ve 10ur1 dostumuzun birincileikleri pastaya krem şanti oldu,çok sevindik.
fakat 10ur1 dostum virajlara azıcık daha çalışmalısın
biliyorsun ki sana sataşmadan geçemiyorum.şimdi ne yazacaksın demiştin ya bana onur kardeşim.
bak ben ille bişiiler bulurum işte.viraj çalış virajjjjjj Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
birçok dostumla izmirde buluşmak ayrı bir zevkti,gerisini fotolarla anlatayım Gülümsüyorum

yawaş yawaş toplanıyoruz
almanto erhan ve balaban ertan teneke mehmet ve ben

manisa girişine geldiğimizde dostumuzun lastiği patladı,onunla uğraşırken
gündoğan meydanındaki buluşmaya maalesef yetişemedik.bu mesaj ve kanıt halilrr a Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

simavdan ismail dostumla,dönüşte beraber akhisar a kadar kopacaktık
fakat kaçmışlar benden habersiz,bişii demiyorum.insanın korkusu bişiye benzemezmiş Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

menemenli dostlarımızla(egeracingtem)haker murat ve iceman rıfkı,

bikerboys ahmet ve bizim grup

simav grubu ali pilavcıoğlu ve dostlarımız.

izmirli çok sevdiğim dostlarım,sertaç,bekir,ilker ve yakışıklı ercü. Dil çıkarıyorum

ozan ve arapkadri abimiz Gülümsüyorum

10ur1 i çok fena yakalayıp pert edip yatırdım,

yatmış ve pert hali Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

saat 6 yı az geçiyor ve 10ur dostum anca yarışa giriyor
yanında ona verdiğim özel destek iyi gelmiş olacakki birinci oluyor Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

almanto erhan,matrix-neo ergül ve ben

motorcuman 35 ile birlikte

son olarak sizlere bi sorum olacak,bu kafasında kask olan adam sizce ne yapıyor???????????????................ Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

çok değişik bol kahkahalı bi gündü,güneş çarpmış ve yorgun pert halde evimize döndük.
ama herşeye değerdi Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel Fotoğraflar Ayrıca Onur abi ve Savaş Abiyi tebrik ederim.
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo

Çok güzel anlatmışsın...

O kasklı amcayı ben de anlayamadım ; abimiz her an biri düşse de motoru alıp ben yarışa devam etsem havasında gerçekten....

Alkışlıyorum
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersin be abi alem duruşuna bense bana hastayım Çok gülüyorum ellerine sağlık çok güzel resimler

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
haker
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoğraflar için teşekkürler erbil Alkışlıyorum
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, kalbalıkta karıştın gittin somaya nerden döndünüz ben her zamanki gibi yine foça yaptım, videonu ayarlada bir gün beraber foça yapalım ne dersin. Bravo
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbil abi güzel resimler abi bişeyi merak ettim seferimiydiniz Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede çok güzel 1 yarış oldu mükemmeldi . bu toplantıya katılmamın sebebi yiğenimi gezdirmekti kendisi butür gezilere kaltılmayı istiyor eeee bizde dayı olarak yapmalıyız. fakat çok güzel 1 etkinlik oldu Bravo Alkışlıyorum Bravo
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten güzel bir gündü. seneye inşallah en az 3 yarış olur Alkışlıyorum
Başa dön
bekr şimdi Çevrimiçi bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cercu35
Üye
Üye

Nereden: İZMİR-Buca

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim piste gelmen ve seni görmek güzeldi , ayağına sağlık .
Bu arada resimler de süper diğer gezi arkadaşlarına da teşekkürler.
MD için yarışan arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum hepside süperdiler ...
Başa dön
cercu35 Çevrimdışı cercu35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim ellerine sağlık..güzel fotoğraflar çekmişsin..
çok güzel bir gündü.
yarış özlemimizi doya doya giderdik...

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir organizasyon olmuş!! Bravo ellerinize ayaklarınıza sağlık Çok gülüyorum ekambaba sezon bitti ama hala etkinlikler sürüo allah bereket versin Çok gülüyorum

@..(L)ON(e)LY RideR..@
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 01.10.2007 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lastik patlaması talihsizlik olmuş ama güzel bir gün geçirmişsiniz.
Kasklı amcama bende bir anlam veremedim doğrusu.

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 01.10.2007 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şükür senide görmüş olduk bu vesileyle:) ben dedim atarsın kendini piste falan ama olmadı galiba Dil çıkarıyorum
gerçekten inanılmaz keyifli 1.5 gün geçirdim İzmir'de.. yarışlar harikaydı.. hiç bu kadar çok eğlenebeilceğimi tahmin etmemiştim.. Delirdim
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR şimdi Çevrimiçi nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal